icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

krisatko
11. zář 2017

@tynka07 ten teploměr je dva měsíce novej 😀

tynka07
11. zář 2017

😂😂😂😂😂 no, hlavne ze tu neni nuda :D

kockakacka
11. zář 2017

@krisatko rikam, mam od května druhy 😂

apple_tree
11. zář 2017

Holky, stalo se vam nekdy, ze vas bricho bolelo silne i po menstruaci. Vcera jsem mela posledni den ms, ta byla stejne dlouha a silna jako vzdy, jedina vyjimka teda, ze jsem uz pred ms par dni lehoucce spinila, spis jen pri utreni na toaletak. Vzdycky mam tak tri dny opravdu bolesti, ale posledni den uz byva uplne v pohode. Ted ale bolesti nepresly, bricho me bolelo hodne i vcera a boli me hodne i dnes. Je to takova trosku jina bolest nez pri ms, ale boli to dost, i mne to jakoby vystreluje do boku. Tak nevim, jestli mam vysilovat, ze mam cystu nebo neco jeste horsiho. Nechci se hnat na gyndu se zarazenyma prdama :D Jinak tt samozrejme negativni.

cert..ova
11. zář 2017

Ahoj holky, tak mi je pěkně blbě, ale myslím, že to bude pms...Dělala jsem si test a negativní...Přemýšlím, že se půjdu nechat zkontrolovat, nemám věkově asi moc času...

piskle89
11. zář 2017

Ahoj holky, tak já jsem dnes 14DC. Ovu test toto. Bohužel jsem testovala až dnes, měla jsem dřív. Vím 😀 Čípek mi přijde vysoko, ční dovnitř. Tak já nevím.

tynka07
11. zář 2017

@apple_tree ahojly, tohle mi driv delalo, kdyz jsem mela zvetsenou sliznici, ale pri tom jsem mela stale MS :/ tak snad to prejde. Pockala bych den dva (jestli nejsi namozena) a jinak bych radsi sla :O snad to nic nebude :(
@piskle89 ahoooj 🙂 no mozna si mela zkusit driv no :D ted tezko rict, jestli uz byl a nebo bude +. Nehlede na vse, sexovat a sexovat :D . Zkoumas i neco jineho?? BT by pak taky pomohla. Rozhodne drzim palecky!!!

piskle89
11. zář 2017

@tynka07 Právě 😂 Ještě budu testovat následující dny a uvidím. Každopádně sex byl obden, včera ráno, dnes večer..Teplotu zatím ne. Teď jsem si ty testy zkusila spíš ze zvědavosti. Pokud to nevyjde, další měsíc zkusím znovu a dřív. Nejhorší je, že příští měsíc bych měla mít ovulaci přesně na školu v přírodě. Pfff, měsíc ztracený 😂

tynka07
11. zář 2017

@piskle89 Ah :D no hele, ted nevim kdo, ale cerstvepecena tehulka mela chlapa naposledy doma pet dni pred ovu a je tehulka :D tak treba v tobe neco zbude :D

petta12
11. zář 2017

Ahojte, pijete někdo čaj dle baby Radnicke? Je možné ze mi z nej neni úplně dobre ? 😅

hani1234
11. zář 2017

@tynka07 Tak jsem pořídila digi ovu test a ukázal mi, ze se prd chystá .. Tak zítra zase. Nerozumím, co se zase děje , minuly měsíc cyklus 29 dnů . To už by se něco mělo začít dít. Testuju od 10.dne cyklu . Asi mi to začíná lézt na hlavu. 😁

katmir
11. zář 2017

Ahoj holky, tak já mám dnes krásný ovu testík. Už jsem se bála. Jsem 15.dc, a zase mě čeká 14 dní čekání, zda se povedlo nebo ne. Ale už mi skončila dovolená, tak makám jak šroubek, ale dneska jsem měla v práci 3 novorozenečky, tak je tohodně těžké. A zítra jich bude ještě víc. 🙂

malinkaelinka
11. zář 2017

Tak vás skoro po měsíci zase zdravím holky 🙂 🙂 🙂 sice jsem odsud utekla, aby mě neustále omilani tématu neuvrhlo do stavu posedlosti, což se povedlo, užila jsem si zbytek léta, vyblbla jsem se... Ale je tu 25 DC a já jsem opět v napjatém očekávání, co bude... mám už asi třetí den neskutečně nalita prsa, ale tak, že je vůbec nepoznávam. Dneska mi to nedalo, dostat bych to teoreticky měla až zitra... no zkusila jsem test... měla jsem pocit, že tam jakýsi lehký stín je... no asi spíš ne, nicméně minulé měsíce tam bylo prokazatelné snehobilo a to teď prostě nebylo... tak uvidím, ve středu zkusím zase test, jestli to zítra nedostanu. Prostě už v tom jedu zase s vámi. A víte co? Dneska jsme byli v Lidlu a tam jsou teď tuny oblečení pro mrnousky. Měla jsem chuť se s těma minidupackama pomazlit :D já, která jsem ještě před rokem vykrikovala, jak je na děti plno času... no tika mi to, tika :D

katmir
11. zář 2017
kockakacka
11. zář 2017

@hani1234 ten od clearblue? 🙂

toryt
12. zář 2017

@tynka07 hledala jsem a nic moc o tom nenasla. No nevadi pockam si hold co bude. Zatim je fajn ze fakt je mi lepe. Piju kontryhel ale ono spis to bude tim ze po te praskle cyst jeste beru dohromady tri tydny atb tak se telo si nemalo procistilo

kockakacka
12. zář 2017

Tak bohuzel :( ted uz si nepreju nic jinyho, nez to dostat. Klidne driv...je teda pravda, ze k ránu mi je celkem zima, tak nevim jestli to tim nemůže byt ovlivněno...no, to je jedno

janapuma
12. zář 2017

Ahojte, hlásím se po delší době. Docetla jsem vás a gratuluji k novým // ❤ a držím pěsti tem co se chystají testovat. Ja mám už po MS, byla to teda hrůza, neskutečné bolesti ještě dva dny po. ☹ Teplotu měřím ale chytrá z toho moc nejsem. 😁 Navíc na me vlezl nějaký moribundus. Ale sex byl v neděli a dnes byl plodný hlen. Ten je cca tři dny pred ovu? Zkusím i OT když už je mám . 😊

katmir
12. zář 2017

@toryt u tebe to chce trochu cas,telo dostalo zabrat. Pockej na ms a pak uz to pujde. Ja jsem taky po laparce pockala a dostala jsem to za 6 tydnu,sice se povedlo hned,ale bylo to uz druhe biochemko.
Neboj,doopravdy to chce cas.

toryt
12. zář 2017

@kockakacka pockej jeste na zitrejsi teplotu. Uvidi se, neni vyjimkou ze se stane ze teplota uleti jinam kvuli pocasi kvalite spanku a tak

toryt
12. zář 2017

@katmir jj urcite jen jsem z toho uz dost sklesla. Pockam to je jasny, ale bojim aby se neopakovala. Docetla jsem se ze kdyz je cysta prskne nebo se vstreba az treba z tri mesice a to je obdobi kdy proste plodna zenska neni a uz to mam podruhe behem pul roku :/

janapuma
12. zář 2017

Co myslíte holky? Byla už, bude? Dnes na to každopádně hupsneme. 😁

matulka93
12. zář 2017

Ahoj holky, pokud by nekdo mel zajem, mam tu nepouzity gel na podporu poceti 🙂 ja jiz nepouziji 🙂 treba nekomu z vas pomuze ke stesti 🙂 kdyztsk pisnete zpravu. Jinak vsem drzim palecky at se zadari co nejdrive, nam se podariko po roce a pul 🙂

kockakacka
12. zář 2017

Začínám si myslet, že můj gynekolog by měl vrátit diplom. Prý je nejlepší na mostecku...hmmm
Moje kamarádka k němu dnes šla na kontrolu, tak jsem jí poprosila, jestli by mu neukázala můj graf, aby jí řekl, zda je anovulační nebo ne...a víte co ON NA TO??? Že ovuĺace byla 14.DC!!! Uáh...to mi tvrdil i v květnu, když jsem u něj na prohlídce byla já, že ovulace bývá ten 14. den a podle grafu to tak prý je. Prý ej vše v pořádku a není čas plašit. Jo, není čas plašit, to vím taky, mě jen zajímal názor..

toryt
12. zář 2017

@kockakacka jo ovulace byla 14dc a pak se venku rapidne ochladilo, proto jsi zchladla i ty 😁 Ale je fakt ze ti ty hodnoty od 14 skacou dost nahoru a dolu

karolly
12. zář 2017

Holky prosím Vás... Jsem debil, něco se tam něco nepatrně rýsuje? ☹

janajens
12. zář 2017

@karolly ja tam neco vidim

any_12
12. zář 2017

@karolly ano, taky tam neco nepatrne vidim 😉 Tak drzim pesti at sili.

karolly
12. zář 2017

@janajens Já jsem z toho už celá špatná. Už třetí den lehoulince špiním. Ale není to ani na intimku. Fakt jen při utřetí. Dneska na gyndě mi doktorka řekla, že mám vysokou sliznici, jinak vše v pořádku. Tak nevím. Jsem 29DC...

karolly
12. zář 2017

@any_12 Je to dělaté až teď, ani ne z ranní moči.

Strana