icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
18. čer 2017

@katkas75 jak pak to vypada s tebou?? 🙂

tynka07
18. čer 2017

@sylvusska ahojky, tak jak to vypadabu tebe?? Klidne pisej skvele zpravy na podporu 🙂

malinkaelinka
18. čer 2017

@tynka07 musíš manžela přemlouvat k sexu?? 🙂 🙂 🙂

lucy0511
18. čer 2017

Děvčata já sem si pro tenhle měsíc všechny testy zakázala tak sem zvědavá jak dlouho mi to vydrží 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

katkas75
19. čer 2017

@tynka07 já mám po MS,takže pomalu můžeme zkoušet 😉ovu čekám nejdřív za 5 dní. Řekla jsem si,že nebudu zkoušet žádné ovu testy,jen teplotu.k doktorce jdu v půlce července,tak buď budeme řešit problém anebo pomalu sledovat tehu😉

tynka07
19. čer 2017

@malinkaelinka Ne to ne :D ... ale první dceruška se povedla na poprvé. Teď jsem si řekli že to zkusíme znovu, ale jeho slova jsou ta, že se stane co se stát má, takže jen jednou a uvidíme :( ... ho budu muset zkusit přivést k rozumu, nebo mám smůlu a za rok třeba znovu :( ... hold na něm zapracuju na dovolený :D

tynka07
19. čer 2017

@lucy0511 teda, tak to se uvidí, jak silnou máš vůli 🙂 ... já zjistila, že na tohle ji asi moc nemám, sem slaboch :D

tynka07
19. čer 2017

@katkas75 tak držím palečky, ať sledujete spíš jen to těhu 🙂

lucy0511
19. čer 2017

@tynka07 no já sem taky zvědavá jak dlouho mi to vydrží 🙂 🙂

sylvusska
19. čer 2017

@tynka07 ja budu testovat az zitra, snad ty dve carky budou jasny. 🙂

tynka07
19. čer 2017

@sylvusska Moc ti drzim palce, bidu nedockava za tebe 🙂 a tesim se na fotecku .... Ty blaho, takhle tady za chvili zustanu uplne sama :D

nikola_w
19. čer 2017

@tynka07 neboooj js tady zkysnu jeste dlouho 😅

tynka07
19. čer 2017

@nikola_w tak nabto budem dve 😝
A jakbto u tebe vypada? Jestlibsi dobte pamatuji, tak jsi cca 3DPO?? 🙂

lucy0511
19. čer 2017

@tynka07 neboj já tu s vámi budu taky 🙂 🙂 🙂

katkas75
19. čer 2017

No já tady možná budu i v době,kdy už půjdete do 1.tridy....😕

nikola_w
19. čer 2017

@tynka07 no to nevim, ted jsme nedělala zadne ovu testy nic.. dle MUDr mela byt ovulace 13-14dc a ted jsem 16dc tak snad byla 😄 Sex byl tak doufam ze to vyjde.. ale s mym štěstím tady budu smrdet dlouho 😅😂

tynka07
19. čer 2017

To je holky tak smutny :( ... Kdyz si vezmete lidi co deti maj a nechteji, chodi na potraty a lidi, jako my tak se div nemodlime, aby se zadarilo :(
... Nejak na mne z toho vlezla depka ... a nebo to bude tim, ze frcim do prace :D

mari90
autor
19. čer 2017

@tynka07 kdyz o tom tak pises, tak vcera manzel prisel z venka a rika, ze jedna sousedka co je tehotna a uz s viditelny briskem, sedi venku kouri a popiji pivo 😠 a ja tu lezim v sestem tydnu a denne se modlim zato, at me znovu nepotka zamlkle tehu ☹

nikola_w
19. čer 2017

@tynka07 ja dneska byla se synem u doktora a byli tam dve maminky a bavili se jak ty deti byli neplánované a jaky to byl šok, pak ze je vubec po porodu neměli rady ze to prislo az tak ta pul roku nějaký cit a ze nechápou jak nekdo muze to dite hned milovat a tak.. no nechapala jsem.. tak jsme rikala ze teda ja syna milovala jeste nez ae vubec narodil, a ze jsme se o nej snažili dost dlouho a ted se taky snažíme o druhe uz naky ten pátek.. takze fakt zavidim holkám co chtějí a maji, nebo ani nechtějí a maji.. my chceme a nejde to.. 😔
@mari90 a zrovna takove kozy maji deti, zdravé deti, otěhotní kdy chtějí a ostatní, ji zdravé, nepijou, nekouří a nic

romik79
19. čer 2017

@mirii30 Jsem na tom stejně...v únoru to samé....

tynka07
19. čer 2017

@mari90 , @nikola_w , @malinkaelinka
Je to hrozny :( strasna nerovnovaha v tom to :(

Holky, to moje telo si ze mne asi dela blazny 😵
Nohorazne me zacinaji bolet prsa. Zacali uz vcera, ale jen malinko a ted uplne tlakujivze spod.

Ja uz sem se se pomalu smirila s tim, ze nee abted toto ... Mam chut si zase udelat test. Jsem 27DC a 12DPO a i tak mam proste strach :(

janajens
19. čer 2017

@tynka07 to vypada hoodne nadejne a kdy chces delat testik

sylvusska
19. čer 2017

@tynka07 testik bych udelala z ranni moci zitra. Ja orad verim i za tebe, ze tehu jsi.

malinkaelinka
19. čer 2017

@tynka07 mě taky pěkně otekly prsa a dost bolí... a menzes stále nikde... a test taky negativní... asi nějaký působení toho tepla 🙂 🙂

romik79
19. čer 2017

Holky máte zkušenost? Proběhla ovu? Jak to vidíte? Díky...

trilien
19. čer 2017

@romik79 áno, 100% bola. Na to grafe je to veľmi pekne vidieť. Je to deň s teplotou 36,4 (po tom sú 3 dni s vysokou teplotou)

romik79
19. čer 2017

@trilien moc děkuju....fakt...Nicméně jsem se dočetla, že ovu může být bez vajíčka...a tím si nejsem jistá....Mám zlé výsledky AMH 0,4😢 Ale nikde jsem nebyla zatím....Navíc se léčím se št.žlázou a pokročilý věk......Má někdo něco podobného? Ve středu jdu ke svému gyn.všechno zkonzultovat...

tynka07
19. čer 2017

@sylvusska
@janajens

No ja prave nevim vubec. Uplne se toho zklamani bojim :( Chtela jsem delat tak 23.rano kdy bych mela dorazit MS, ale zase si rikam, ze by to SNAD uz mohlo byt videt.
Zitra rano budu mit 2dny do MS a kdybych tehu byla, tak bych byla cca 3tt+5 coz uz by HCG melo byt vyplavene a vsude mozne pisou na konci 4tt to uz zjistite .

Ale ta hruza kdyz to tam nebude. Citim to tak, ze mne chce telo ,,napalit,, tak to chci, ze si priznaky privadim sama.

Chjo, ale aspon neco malilinko kdyby tam bylo... Dusicinek pro muj dusevni klid.

Ja si to druhatko tak preji holky <3

janajens
19. čer 2017

@tynka07 neboj drzim vse Co mam

tynka07
19. čer 2017

@janajens Díky díky, taky si vše držím :D ... a snažím se přesvědčovat mysl o planým poplachu ať to pak tak těžko nenesu, jenže ta moje hlava asi tak blbá není :D
No jsem zvědavá, jdu si vše na wc připravit a uvidím. Mám dva dny na to se z toho smutku dostat, takže asi podniknu nějaké výlety 🙂
Moc díky za podporu, je pro mne docela dost důležitá, nikdo vůbec ani netuší, co se teď v mé hlavě za poslední 2 týdny odehrává

Strana