Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Přeji krásné ráno, můžu se k vám připojit? O miminko se pokoušíme už dva a půl roku, bez jakéhokoli úspěchu. Loni v říjnu byl manžel na spermiogram, který dopadl úplně tragicky. Dali jsme si pak pauzu a po asi třech měsících zkoušeli znovu. A nic. Momentálně máme měsíc pauzu kvůli dovolené, za což jsem ráda. Musím se přiznat, že mám momentálně snad to nejhorší období za celou dobu... A už vůbec nevím, co mám dělat.
@tynka07 no dneska jsem už 30.den cyklu, dostat jsem to měla v pátek/sobotu.... a už mě to začíná štvát, o víkendu jedu na festak, buď to dostanu pěkně tam nebo ne, al e to se zase budu bát, že jsem v tom a nebudu pít...
Jinak ti moc držím palce, aby to u tebe klaplo... třeba se brzo sejdeme v úplně jiné skupince 🙂
@zak1991 už nejsem snažilka, ale plně chápu tvé pocity. My jsme se snažili 4 roky. Co bere manžel na podporu spermií? A ty jsi ok?
@fandysek_1 Moc děkuji za reakci. 🙂 Manželovi v CAR doporučili zopakovat test za tři měsíce, ale zatím tam nebyl. ☹ Bere Macu, ale nevím, jestli k něčemu je. Já bych snad měla být v pořádku, ale na žádném velkém vyšetření jsem ještě nebyla.
Děvčata my se snažíme už víc jak rok po léčbě clostribegytem se sice zadařilo ale odnesl to pravý vejcovod a půlka vaječníku paní doktorka to nějak neřeší jen se na mě usmála a řekla tak když budete chtít můžeme to zkusit znovu. Tak sem trochu na větvi když tady čtu kam všude vás doktoři poslali 🙂 🙂
@zak1991 ach jo, to je přístup doktorů. Maca je dobrá taky vitamín E, selen, zinek a cecko. Z mého hlediska si dávat pauzy je zbytečné a můžete se snažit stále. Určitě máš nárok na hormonální profil, testy na mycoplazma a chlamidie to vše ti může udělat gynekolog. Mladá? Tyhle kecy nesnáším a za pár let ti řeknou, žes to měla řešit dřív. A po roce snažení se běžně páry odesílání do repro centra.
@lucy0511 ten clostil je hrozne svinstvo a cpou ho všem přesně jako utrogestan.
@fandysek_1 Ony ty pauzy jsou hlavně kvůli psychice... Občas toho mám dost, takže dáme přestávku s tím, že bude líp... Už jsem rozhodnutá, že po prázdninách změním gynekologa, třeba to pomůže.
Tak dneska teplota stoupla pokud I zitra tak byla ovulka vcera cos jsme pojistili takze dneska 1dpo dlouhych 10dni do ms predevcirem mnou
@zak1991 to taky může pomoc. Tak si tedy vem kolik možnosti jste měli za ty dva roky, když si dáváte pauzy. V běžném roce je 12 možnosti, když je sem tam pauza 3 měsíce možnost se snižuje na 9 pokusů a a pak se samozřejmě ta možnost otěhotnění snižuje. Zkus čínskou medicínu mě to pomohlo i psychicky a už čekáme miminko.
@fandysek_1 K miminku moc gratuluji. 🙂 Přiznám se, že jsem v bodu, kdy vůbec přemýšlím, jestli se na to prostě nevykašlat a nepořídit si dalšího pejska... Ale na tu čínskou medicínu budu myslet, kdyby náhodou.
@zak1991 to musíš vědět sama, jak se s tím poprat. Přečti si můj článek a možná uvidíš, že nic není tak horké 😉
@fandysek_1 Článek je krásný, povzbudivý. Věřím, že někomu rozhodně naději dodá. 🙂
@katkas75
@malinkaelinka
@sylvusska
@janajens
😢 ... Ted uz jen cekat na patecni MS 😢
Jinak sylvusska ... Ted uz vazne moc gratuluji 😉
@malinkaelinka to je taky zajimavy :( ... Tak se uvolni a uvidis ;) drzim palcr aby se dale nedostavala.

@malinkaelinka to je taky nějaký divný :D ... kolikátý den jsi už bez MS?? :O ... co to, že nikde nic :D ... teď jestli gratulovat