Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@hani1234 u Lh ano. Nekomu neukaze, nekdo ma dve carky cely cyklus.
Hlen taktez, ale urcite se ti meni. Pokud ne, tak existuje gel Concieve, nebo tak nejak a ten se pouziva jako lubrikant a nahrazuje plodnej hlen. Uz z duvodu, ze pomaha v zivotnosti spermii. Pokud ti ani jedno z nejakeho duvodu nepomaha, tak vidim bud sledovat delozni cipek a nebo nejlepe BT
@kaitinka naprosto ti rozumim. My jsne se o druhe zacali snazit v cervnu a taky sem nevedela ktera bije. Jestli mas cas a zajima te chod tela, tak v teto diskuzi jsem na strance 104 davala 4 odkazy. Zkus to prostudovat a klido se ptej. Za ty mesice jsem uz jak chodici ebcyklopedie :D . a diky tomuto verim. Ze cyklus, ktery mi dneska zacal, tak na druhatko proste zadelame :D
Drzim palecky 🙂
@anetka9
@tynka07
Tak mi sice mimco chceme od sameho zacatku, ale byli jsme oba hidne ve stresu, proto jsme to nechavali osudu 🙂 ale ted nas to nejak draplo, tak jsme se zacali docela zajimat 🙂 mam vetsinou pravidelne 28-29 denni cykly (pokud nemam zpozdeni, coz je vyjimecne) a podle prumernych hodnot jsem si orientacne vypocetla kdy bych mohla mit ovulku, coz vychazelo ted na pondeli. Ale dnes me zmatlo, ze jsem pocitila mirne bodani v podbrisku a pak par hodin lehky tlak, ale na neurcitelnem miste. To jsem prave nikdy nemela a tak me napadlo, jestli ovulka neprobehla az dnes treba..
A jen ciste teoreticky. Kdybych mela ovulku v pondeli a meli jsme sex v utery rano, jaka je sance ze by se zadarilo?
@tynka07 Snad uz jsme neodpovidala, nejsem si jista🙂 ...Jinak, no ja prave tomu nerozumim. Mela jsem dojem, ze kdyz je styk pravidelne, tzn. jednou za dva dny, tak je vlastne uplne jedno kdy ovulaci mas. Jak ti to sledovani muze pomoct? Abysme se spatne nepochopily, ja tu metodu neznevazuju, proste me to zajima, miminko bysme fakt chteli a rada ozkousim vsechno, co funguje.
Já treba ted nic nemerim a nezkoumam, při snažení o první jsem merila bt a pak jsem se dostala do fáze sex jen kvuli poceti a tomu bych se ted ráda vyhla. Ale taky, jsem měla poznavaci fázi...
Holky, vsadim boty (ikdyz nevim jaký, o zasny nechci přijít 😂) , ze je ta ovulace dnes. Me vas tak rozbolelo bricho. A střídavě picha takovou tou známou ovulacni bolesti..tak jsme na to skočili a ted jen čekat co udela teplota, jestli uz je to fakt ovu. Testy uz nemam, tak premyslim jestli zitra koupit a otestovat, zda tam jeste čárka je nebo ne
@kockakacka tak co teplota?

@anetka9 :( ja sem rada ze jsem ho ani delat nemusela, sice mne uz dost ranila ta teplota :D ... dame dalsi mesic vid ;)