Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@janajens jdu ho objednat! Sice jsem v době ovu je 26.dc takže tomu nevěřím, ze by to vyslo..
@kockakacka drzim palecky ja budu prodavat drmek a gynex po 18.9
@janajens ty brdo, to by se mohlo stihnout.. Vubec ted netuším, kdy to mam dostat, kdyz ovulace byla kolem 25.dc. KdybCh to dostala později, tak bych mela zájem 😊
O drmek, gynex mam a ted mi posunul ovu 10 dni dozadu :/
@kockakacka dobre tak se pak kdyztak do mluvime AZ pojedu do cz poslala bych
@janajens aha,ja mam ovulaci v poradku,tak to asi nepotrebuji :D
@dendasubaristka ja tale ale mela jsem ji vzdy pozdeji a mimi se nestihlo zahnizdit
Kde si stahnu tu aplikaci pro zapisovani BT?
@janajens no podle vseho bych mela mit lut. Fázi 14 dni. Uvidíme dalsi mesic
@kaitinka nejlepsi je rano po min.6hodinach spanku v kuse. Kazdy den ve cca stejnou denni dobu (+-30min). Meri se bid vaginalne, rektalne ci v ustech. Pred zapnutim dat na merici misto a nechat zahrat, po te merit.
Bacha na menici se vlivy (zavreneXotevrene okno, spodni pradloXbez, zmena pyzama, nemoci). Kazdy den si zadavas teplotu (nejlepe nejaka appka) a ta ti pak dela graf, kterym si vse zjistis
@kockakacka asi uz ne. Si taky trosku odpocinte, musite uz mit dost :D
@tynka07 Týnko, já mám ale ukázkový bílkáč! :O Teď jsem to zkoumala a natáhla jsem ho mezi palcem a ukazováčkem na max..je ho tolik, že vytéká ven, nemusela jsem pro něj hluboko
Obdivuju, že to dokážete pořád tak řešit, mě by z toho pozorování, zkoumání a zapisování asi švihlo... na to jsem asi až moc velký flink
@kockakacka ty uz nemas test co? Co by schvalne ukazal.
@toryt právě, ale dost váhám jestli ho nemám jet koupit
Ahoj holky, mám takový dotaz. Jsem 7DPO, a ráno jsem začala spinit. Teď odpoledne už čirá krev a do toho silene bolesti jak při MS. Ta má ovšem přijít až za 9-10dni. Nejdřív jsem myslela ze jde o uhnizdovani vajíčka. Ale překvapila mě ta bolest a křeče a hlavně to, ze opravdu dost krvacim. Nevíte čím by to mohlo být? Moc se mi nechce věřit ze bych dostal ms o 10dni dřív. To se mi nikdy nestalo. Test negativní. :/
@kockakacka je mozny ze ten hlen je ze vcera a ze uz ho bylo moc zacal sam vytekat 🙂 ono je take mozny ze teplota ti stoupa uz pred ovu. Ja treba tenhle hlen mam pri ovu i pred ms, takze jsem taky koukala nekde 25 dc ze mam hlen myslela jsem ze ovu sakra pozde a druhy den ms

Holky, představte si, já budu mít ovulaci , konečně pozitivní test , dneska hups na to 😀😀