Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Dobré ráno,tak holky vykročit pravou nohou do tohoto nového týdne 🙂 dnes už zas teplota 36,9 :D vcera byla jediny den 36,8 jinak porad tak. No čeká mě ještě celý týden plus 3 dny k tomu do MS. Jsem teda zvědavá 🙂
@janapuma super drzim palce kolik mas do ms?
Ale musim říct ze minuli mesic jsem v tuhle dobu mela bolesti podbrisku,prsou atd a ted nic vubec nic :D divne ty jo. Buď je to tim ze nove merim.bazalku a vim ze uz ovulka probehla,tak si nic nevsugerovavam nebo nevim teda.
A ještě bych potrebovala vedet nazor vas 🙂 cvicim,cvicim 3x tydne a ted si rikam pokud bych byla tehotna cerstve je dobre cvicit? Protoze jeste ani nevim jestli vubec jsem. Abych neco nepokazila. Zas si rikam je tolik matek co treba popijeli na oslave jeste nez se jim ukazalo ze jsou tehotne a nic se jim nestalo a cviceni je zdrave a v zacatcich to asi je jedno. Co myslite? 🙂
@dendasubaristka záleží co cvičíš a jak intenzivně, nějaké hodně intenzivní cvičení by mohlo vadit jsem četla, tělo ho může brát jako zátěž
my se snažíme už rok a pul :-/ bylo mi od dr řečeno že není ovulace z jedné návštěvy... dostala jsem léky clostil mám je pul roku ale ještě jsem se do nich nepustila, ale v listopadu se už na to asi vrhnu. K tomu mám problémy s páteří bederní, tak se toho trochu obávám
@kristyn.g no cvicim zpevňování cviky s malou zátěží,hlavne vypada,drepy atd. Jak budu tehotna urcite to upravim,akorAt ted mam jeste 10 dni do ms,tak to jeste nevim a přemýšlím jestli radsi pockat s cvicenim az budu vedet nebo se neomezovat a tak to neresit
@kockakacka Tohle je krasny graf 🙂 a to mas normalne teploty 37??
@dendasubaristka zalezi na tom, jak dlouho cvicis.
Pokud to je nahla narazovka, tak doporucuji toho nechat. Mohlo by to uvolnit uhnizdene vajicko a nebo i zabranit zahnizdeni.
Pokud ale cvicis pravidelne a uz delsi dobu, tal bych uplne neprestavala. Jen to malicko omezila od ovu do cca 12DPO (kdyby nahodou), ale tim ze to telo takhle pracuje a organy jsou navykle, tak by to zasadni problem nemel byt . Ale je fakt, ze jde jedte o to, jak cvicis :D pokud zvedas buh vi co a jak velke (myslim v posilce :D ) tak bych radsi chvilku pockala ;)
@tynka07 ne ne to fakt nezvedam :D jen malou vahu. A cvicim uz rok a neco,pravidelne. Obcas mam treba tyden pauzu jednou do mesice kdyz treba nestiham,ale jinak pravidelne no. Tak ted babo rad :D minuli tyden jsem necvicila,protoze jsem nestihala a chtela jsem si dnes zacvicit no,tak ted nevim nechtela bych neco pokazit. Mam 6 dni po ovulaci.
@dendasubaristka tak to bych si zacvicila, ale asi ne na bricho. Fakt, tak cca do 12DPO volno, kdyby nahodou, pak udelat kontrolni test a kdyz nic, tak muzes pokracovat ;)
26dni jsem nespinila nekrvacéa a ted mi prijde jestli nemam teprv ovulaci, pochani na vajecniku, leskly hlen ale boli me teda taky hlava mam nevolnosi atd, po jake dobe se srovna cycllus? Nevite nekdo
Ahojky holky kdxz uz tu tak pekne hladite teploty 🙂 tak ja dnes opet 37 z vcerejsiho 36,8 a dva dny do ms. 🙂 zatim to je stale nadejne.
@tynka07 no na bricho moc necvicim to nepotrebuju. Delam hlavne cviky na zadek a stehna a nekde jsem cetla ze výpady v tehotenstvi nejsou moc dobré pry. Tak zas to si myslim ze uz treba by mohlo vadit v tehotenstvi pozdeji. Zas kdyz ani nevím jestli jsem. Dneska si proste zacvicim a pak treba az v patek at to omezim. Taky si rikam cvičí tolik holek aniz by vedelo jestli jsou a pak az se dozvi tak prestanou.
Tak holky nevím, jestli je to tou kombinací gynexu a drmku a fertiprony, ale tahle MS byla nejlepší, co jsem kdy zažila 😀 Ve středu a ve čtvrtek silnější krvácení a pátek, sobota lehčí špinění. No a v neděli bylo po úplně... 🙂
Mohlo by to rychleji utíkat, abych už měla za sebou ovu.... 🙂
@toryt tohle všechno je bohužel individuální, jako u všeho a u všech :( Řekla bych, že nezbývá nic jiného, než se do všeho zatím pustit znovu a sledovat. Nejhorší je, že už tě to do normálního cyklu zpátky hodit nemusí a může ti to způsobit i cyklus jiný :( .. a co třeba hlen? Ten ovu opovídá?
@toryt a skrze to cvičení, o tom jsem hodně četla a jestli to tělo je na to zvyklé, tak je i silnější ze vnitř, ale sama bych se taky bála a radši počkala na TT- . Jinak já jsem v práci jak posránek po ovulaci :D se bojím pořádně máknout, kdyby náhodou. A to mám fyzicky dost náročnou práci :O
@dendasubaristka
@tynka07 MS ma/nemá dorazit až 28.9.
No a taky chodivam cvičit. Ale do posilovny. Tak jsem se kdysi ptala trenerky kdybych otěhotněla jestli můžu cvičit dál a nedoporucila mi to. Teď mam chuť jít po měsíci cvičit ale raději nejdu. 😁 co kdyby náhodou... Navíc jsou tam cviky na břicho a docela těžký váhy. 😃
@tynka07 ahoj Tynko, spis ne... A mam v sobě poprve zvláštní pocit, ze to vyslo. Cítím bricho úplně jinak, samozřejmě, ze to muže byt nejaka sugesce, ani s tim nepočítám, ale dnes jsem nemohla ani spat, jaké divne pocity v břichu mam.. Uvidime. Teploty po ovu mívám 36.96 nejvyšší.. Dnes vyskočilo na 37.02 ale teploměr jsem vybrala jeste o trochu dříve. Dlouho uz teplota nestoupala a ani nechtěl pipnout
@baraskaska tak ať se ti drží další tři dny a dál <3
@dendasubaristka fakt záleží na tom, co tvé tělo zvládne. Já jsem do 34tt (od samého začátku těhu) zvedala 20kg balíky nad hlavu, europalety jsem skládala 12 na sebe a sama a vše ok, dost jsem se v práci naběhala, věčně napínala břicho a malá v pořádku.. Vážně záleží na těle, na druhou stranu, proč riskovat, pokud člověk chce, tak hold už od začátku se musí obětovat
@karolly zažívám naprosto to samé, já sem z této MS také nadšená :D ... normálně to mám Nehorázně silný, silný, střední, střední, slabý a teď slabý, střední, slabý, slabý a špinění. Bolesti jen ten druhý den, ale i tak nesrovnatelný s předešlými měsíci. Jsem fááákt spokojená. A to jsem brala jen Gynex, teď jsem k tomu přidala ten drmek, tak uvidíme tento cyklus, už aby se blížila ovu :D
To je paráda co udělají jen nějaké bylinky :D
@kockakacka No vidíš <3 tak se třeba zavedlo 🙂 ... co že jsi tento cyklus brala?? Moc ti držím palce, kdy nemá mrcha dorazit??
Krasne rano vsem. Chtela jsem se zeptat, kolik dni po ovu uz to neni poznat na OT?
@kockakacka a podle toho grafu si myslím, že by se ti dneska už mohl ukázat i trošku pozitivní test. Je úžasně vidět nidace (sice 4DPO, ale proč ne :D , hold to bude nějakej rychlík :D ) a poté přechod na trifázickou křivku. Nechceš testnout (třeba i OT)?? :D jsem napnutá, jak kdyby to bylo mé :D
@janapuma no ja jak budu vedet ze jsem tehu urcite omezím cviceni a zjistím si co muzu a tak. Spis me to zajimalo ted,kdyz to.Ještě ani nevim. Abych diky tomu neco fakt nezkazila a treba mimco diky tomu se neuhnizdilo. Tak jedine asi vzdycky ten tyden pred ms proste cvicit nebudu no. Akorat ted to znamena 14 dni bez cviceni,snad se svaly nerozpusti :D
@tynka07 a jak to je s tim ovu testem pokud jsi tehu,tak ti ukaze uplne jasne carky?

Tak v sobotu BT 36.5 dnes 36,7. Prosím ať stoupá a drží se nahoře. 😊