icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

toryt
18. zář 2017

@kockakacka o nem jsem cetla ze nekomu pomohl nekomu ne, ja to tedy chci zkusit nechat na prirode, me osobne nejvic asi uskodlo kdyz mi gyn dala hormony, asi jsem jich mela sama dost a jeste jsem se dopovala estrogenem a progesteronem

janajens
18. zář 2017

Tak jsme v poradku dnes 7+0 podle ultrazvuku. 6+6a srdicko tluce 😍

aklin
18. zář 2017

Tam to vypada, ze pojedu dalsi mesic. MS se uracila prijit o 4 dny drive. Vypadalo to s tim vcerejsim spinenim celkem dobre. Bricho me svinsky boli, prsa jen zlehka. Nejhorsi je, ze tomu nic nenasvedcovalo.

janajens
18. zář 2017

Jsme v poradku dnes 7+0 podle ultrazvuku 6+6 a srdicko tluce

katkas75
18. zář 2017

@janajens to je nádhera 😍 gratuluji 😉

janajens
18. zář 2017

@katkas75 dekuji

janapuma
18. zář 2017

@janajens Jani moc gratuluji! Krásné zprávy. ❤

janajens
18. zář 2017

@janapuma dekuji jak jsem slibila dala jsem foto a ted vas uz budu Jen sledovat

dendasubaristka
18. zář 2017

@janajens moc gratuluji a muzu vědět jak dlouho jste se snazili? A merila sis bazalku a tak 🙂? A povedlo se s pravidelneho sexu nebo obcasneho? 🙂

oveckaluky
18. zář 2017

@janajens To je paráda 🙂 Moc moc gratuluju, ať jde všechno tak jak má 😍

janajens
18. zář 2017

@dendasubaristka ahojky snazili jsme se od ledna sexik v dobe plodnych dnu ob den a pila. Jsem tri mesice kontryhel a brala drmek jeden cyklus a ms nedorazila bt jsem si merila

oveckaluky
18. zář 2017

Začínám pomalu věřit a dávám na modlení...graf je ze včerejška, dneska teplota o desetinu výš (37,5), ovu test poslední je dnešní...snad tu virózu brzy porazím a nic nepokazí - ale vypadá to, že je na ústupu 🙂 Jinak 18. DC, 6 DPO a 8 dní do termínu MS...

janajens
18. zář 2017

@oveckaluky dekuji moccc

dendasubaristka
18. zář 2017

@janajens tak super 🙂 snad nam taky vyslo sex byl den před a den po ovu. 🙂

janajens
18. zář 2017

@dendasubaristka drzim palecky

luciorlice
18. zář 2017

Holky a už se vám zdálo o tom, že jste dostaly menstruaci? Mně poprvé nedávno asi týden před menses a dle snáře to prý může znamenat, že je holka těhotná 😀
Mrcha se sice zpozdila, ale po třech dnech dorazila v plné parádě, takže krásný sen, ale bohužel jedeme dál 😀

kristyn.g
18. zář 2017

@tynka07 to jsem tu taky četla, a dá se to třeba v tabletách nebo se musí louhovat z toho nějaký ten čaj nebo kapky nebo co to je? 😀 ? díky

tynka07
18. zář 2017

@kockakacka chápu, je to strašnej šok, když člověk věří v to, že se povedlo :( sama jsem si jeden měsíc prošla vážně peklem :/ proto jsem taky opatrnější co se příznaků týče. Ale moc ti to přeju holka <3
@kaitinka jj jasný, promiň jak nás je hodně, tak si vše nepamatuju a nebo nestíhám dočítat příspěvky :D
@toryt krémovej, lepící či minimálně tažný je stále neplodný, ale je předzvěstí plodného. Ten bílkovej (velmi tažnej a průhlednej) ten je nejplodnější.
Plodnej hlen bývá předzvěstí ovu. Já ho měla teď 5 dní před ovu, takže mi napověděl, kdy mám dělat test. Je před ovu tak dopředu, protože pokud se do nich zachytí spermie, tak je v tobě udrží několik dní oplodněníschopné. Tak bych neházela flintu do žita a zkoušela. Teď i @kockakacka řešila toto taky a měla jen dlouhou FF. Tak ještě uvidíš ;) myslím na tebe 🙂 ... už se na to lovení duchů skrze ovu ani netěším :D spíš z toho mám strach, ale jsem vážně připravená s testy :D ... jo a kolikátkovej máš ten test??

tynka07
18. zář 2017

@janajens bože, to je nádhera, až se mi tu chce plakat, co kecám, polopláču ... jak štěstím za tebe, tak lítostí nad sebe samou :(
@oveckaluky tak to vypadá taky dooost nadějně 🙂

toryt
18. zář 2017

@tynka07 jasny tak zkusim zitra kdyz bude slabsi uz ae na to muzu urco vy..., a cekat na ms 😁 Predevcirem jsem myslela ze spinim ale asi se mi to jen zdalo na papire. Myslela jaem ze uz to je ms a ted zas mam pocit ze teprv bude ovu😁

janajens
18. zář 2017

@tynka07 Juuu dekuji neboj urcite se taky brzy zadari jak jsi chtela dala jsem vam fotku z ultrazvuku a ted vas budu uz jen sledovat a vsem moc drzet palecky

toryt
18. zář 2017

@tynka07 a ty jsi ted kolik dc. Ten test nevim kolikatkovej, je to max ale nevim kolik. Je to adrenalin co tam vyleze ale uz se s tim spis rozciluju 😁

volfici
18. zář 2017

@tynka07 nesmutni, taky se už brzy dočkáš takového obrázku 🙏😘

tynka07
18. zář 2017

@kristyn.g dá se to sehnat ve všech možných variacích. Kapky, čaje, tinktury, tabletky. Já sem tak pročítala a jsou dobré ti tinktury, jenže pak jsem narazila na tablety a tam je super koncentrát 10:1 a momentálně na trhu je nejkoncentrovanější, takže jsem si kupovala ty https://www.benu.cz/drmek-forte-s-vitaminem-e-9...

tynka07
18. zář 2017

@toryt je škoda ty BT, která by to potvrdila no :/ a jak je na tom čípek?? Ten by taky mohl pomoci 🙂
A s tím testováním, taky jsem zkoušela min.cyklus od 10DC a ovu byla 21DC :D tak jsem si docela dala, ale pro tu jistotu, aby člověk tušil.
@janajens to si piš, že jsem to chtěla vidět 🙂 je to úžasný, překrásný a moc vám to přeji, jen ať maličký(á) sílí a krásně oba rostete. Mám tě mezi přáteli, tak koukej přidávat na zeď 🙂
Ještě jednou, moc gratuluji <3
@volfici děkuji, snad někdy :D ... a vůbec, kdy ty jdeš na kontrolu?? A jak je??

kaitinka
18. zář 2017

@tynka07 nemusis se omlouvat, sama se tu obcas ztracim 😆

dendasubaristka
18. zář 2017

No holky mozna se uz aji přestávám divit ze se nepovedlo :( manžel ma zas depku. A stres pry dela hodne a ja jsem pak spatna z nej. Porad ted posledni dobou neco resime a on na to podvedome mysli ikdyz ma pak dobrou náladu. Tak tim by to mohlo taky byt co?

toryt
18. zář 2017

@tynka07 no hele ja sem tam merila a ct 36.5, pa az dnes 37 az 37,3 tak nejak mezi dnes 37,25. To asi nebude ovulace a ve stredu nyla 37,3. Jenze vsude radej nemoci mam rymu tak to muze byt z toho. Takze to taky nemuzu brat. Me fakt nezbyde jak cekat, ty aspon vis na co cekas 🙂)

volfici
18. zář 2017

@tynka07 děkuji za optání, je mi dobře, je mám pořád pocit hladu a prázdného žaludku, ale chuť k jídlu moc není.. a únava, ta je taky větší než normálně. V pondělí za týden jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá 🙂 nikdy jsem to ještě nezažila

kaitinka
18. zář 2017

@janajens moc gratuluji!!! Snad i ja se brzy dockam 😍 jen si budu muset jeste pockat, jsem dnes 23 DC z 28-29, jestli se mrcha jen neopozdi..

Strana