Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@slayc 🙂 Kdyz clovek neni moudrej kdy a jak je tak je tot ot nejlepsi. My jsme 4.mesice taky takhle to meli pak uz jsem zacala nervoznet zacala jsem merit pridala kyselinu listovou kontryhel a bylo zadelano 🙂 ja ji verim protoze mi ted za tri mesice presne rekla kdy bude ms, u me to je sice jedno protoze nemam velky odchylky ale u holek co maji jednou 28 a podruhy 45 cykly tak je to dobra vec. 🙂
@janajens moc gratuluji.
Jinak já si tenhle cyklus dělám ovu testy od 8.DC denně. A i když jsem dneska 6.DPO, tak čárka tam je hodně tlustá.ne tak jak při pozitivním ovu testu, ale je to pěkná tlustice. Prsa mám opět o číslo větší, ale nechci si dělat plané naděje, takže to neřeším. Jenom jsem chtěla vědět, jak to vlastně vypadá po ovulce.
Holky ja se za chvilku asi zblaznim, zacal me docela slusne bolet podbrisek, ale tak neprijemne, az je mi z toho spatne od zaludku.. :( a to mi chybelo zrovna ted, kdyz jsem v praci.. :(
@tynka07 A vis jak, s tim sexem je to u nas tezky. Oba delame ranni a vstavame dost brzy. Vecer musime pockat az mala usne a to vetsinou uz nedavame a usneme a milovat se z nuceni, na to fakt nejsem. A hlavne my sex mame fakt radi a je to doopravdy na dlouho a kdyz mame zase ten druhej den rano vstavat. Pak se zase nesejdeme s volnem. A kdyz jo, jako tenhle vikend, tak u mne byla cervena a na tu se u nas nejezdi :D takze asi tak :( :D jeee, jednou za mesic nee. My jak jsme meli dovolenou, tak jsme sexovali jak blazni a nakonec ovu byla az kdyz jsme zacali chodit do prace a sex kolem nebyl (to jsem zjistila min.cyklus, kdyz jsem koukala ma ty predchozi). Tak to hold zkusime ted. Proste 3 cykly a vzdy mimo, pak se ma jeden snazit ze :D
@slayc to tak rada ctu a vidim. Moc vam to preju 🙂 tak jen at je vse jak ma a nebo lip 🙂
Ahoj holky. Tak mi se snažíme už pět let. Já vím neuveritelne. Před dvěma lety jsem byla na prochuku vaječníků na 3 inseminacich a nic.. Pak jsem se nechtěla pořád stresovat.. Tak jsem toho nechala. Teď jsme s manželem opět objednání do caru ve Zlíně.. Na konci října.. Nevím proč to nešlo už tehdy ale prý jsme byli oba o. K.
Ahoj holky, prosím o radu 🙂 před 4 měsíci jsem přestala brát antikoncepci kterou jsem brala v kuse 15let dokonce i bez pauzy na menses, teď dostávám menstruaci po 21 dnech a mám ji 3-4dny přijde mi to jako moc brzo po 21dnech???zhoršila se mi pleť a vlasy :( všude na netu čtu že bych měla brát kyselinu listovou kvůli otěhotnění???? Pomůže mi to? Děkuji za každou radu 🙂
@maukysek ahoj ja brala.9 let a uz ji neberu 13 mesicu. Plet ani nemluv des bes a vlasy totez. Vlasy jsem si nejak zvykla ze myju co druhy den a plet se mi zlepšila trochu az po 7mi mesicich. Prvni co mi zabralo byl peroxid vodiku 3% cistila jsem rano a vecer a pak mi znama poradila asfaltove mydlo 🙂 a boží,jako pred ms se mi vzdy zhorsi,ale pak zas dobry 🙂
@maukysek jo jinak to mydlo koupis v lekarne je černé,pekne smrdi jak asfalt ale pomaha. Vyjde do 50,- 🙂 to mi fakt pomohlo
Ten gynex mi dal :/ uz třetí den cca me boli jen večer! Bricho..neco jako pred ms, ale ne tolik spis tlak, jako kdyz jsem nafouknuta :/ takže ja ho uz neberu. Mela jsem zacit v pátek po pauze, ale uz do toho nejdu
@janajens uvidíme, mně spíše po ovulce moc nezeslábly, ale dnes jsem netestovala, až zítra, ale jen tenhle cyklus a jenom ze zvědavosti. Jako kdyby to vyšlo, byla bych šťastná, ale jsem teprve 6.DPO, takže těhu zatím neřeším, nejdřív o víkendu, ale to už budu dělat rovnou těhu. 🙂
Prsa mám bolestivý hned po ovulce, teď začíná pobolívat podbřišek, ale opět to nic neznamená.
Ahoj holky , tak jak se máte ? já jsem po pár týdenní odmlce opět zavítala na koně. Všechno mně poslední dobou ser.... hlavně v práci, tak nemám na nic náladu, snad to pochopíte 🙂 U nás snažení pořád k ničemu - skrz moje cykly i kdybychom se snažili sebevíc nebude to mít efekt, takže ani nesleduju teď BT a ovulku. Moje naivní představy že o Vánocích už v práci nebudu se nesplnily a já už teď mám z toho deprese.
@ange_de_la_morte Ahoj 🙂 Rozhodně nic nevzdávej, naděje je pořád. 🙂 My se snažíme už dva roky, ale také stále nic. Ale je pravda, že jsme tomu nechávali volný průběh a neřešila jsem nějak ovulační testy ani bazální teplotu, natož kdy mám ovulaci 🙂 Začala jsem to řešit až teď a to jen přibližně podle jedné aplikace. Mám teď už asi třetí den "problémy" s podbřiškem, ale do MS daleko na to, abych teď nějak testovala. Z jedné strany bych si přála, aby se konečně zadařilo, ale z druhé strany se bojím zklamání.. Ale i přesto pevně věřím, že i kdyby to u mě byl teď všechno planý poplach, že se brzy zadaří 🙂
@janajens Tak bohuzel ja nikdy teplotu neresila. A ted necelych 6 dni pred ms to asi nema cenu resit, kdyz nebudu vedet, jak se mi jinak teploty pohybuji.. A mam jeste jeden dotaz. Je normalni, aby me pri namaze (tahani tezkych lidi) bolel podbrisek mnohem vic nez kdyz jsem v klidu nebo chodim? Hlavne kdyz jsem se narovnavala, tak mi jim projela docela silna, az krecovita bolest...
@tynka07 jinak test je slabsi a podle uz od vcera nalady a bedaru bych nerekla ze se ovu blizi, zkusim test jeste odpo oni ty rani hodne zkresluji, kontrolni je vzdy vyraznejsi co jsem si vsimla. Pak testovaci v pomeru vypada slabsi. A ty meris teplotu? Nebo co teda si vse sledujes?
Tak uka graf 🙂
@kockakacka
Holky potrebuju poradit s teplotou,pry se ma merit po 5 min. Vicekrat. Me to vzdy vychazi 3x. Kterou mam brat jako tu urcujici? Mela jsem dneska 37,2,37,1,37,1
Diky

@slayc presne ja to same. Akorat jsme mladdsi od vás ❤