icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

dendasubaristka
19. zář 2017

@chiara1990 jezis to me mrzi :( to.by me hodne bolelo

chiara1990
19. zář 2017

@hlasimse mame 2 to treti je moje psi mimco

chiara1990
19. zář 2017

@dendasubaristka boli to a nikdo nechape co se snim posledni dobou deje.planovala se svatba vse bylo ok ale tohle uz me dostalo do kolen

janapuma
19. zář 2017

@dendasubaristka zadařilo se na druhy pokus. Brala jsem gynex, kontryhel a femibion 1.Teď už jedeme 8 měsíc.

dendasubaristka
19. zář 2017

@janapuma tak snad se vam do roka podaří no. Mi rok a mesic.
@chiara1990 svatbu zrušil? A nejsou v tom peníze treba? :( u meho chlapa to dělá hodně

hlasimse
19. zář 2017

@chiara1990 Aha, tak pejska už taky mám 😉 Jinak mi je líto, čím si procházíš - předpokládám, že nějaká diskuze s ním nikam nevede. ☹

chiara1990
19. zář 2017

@dendasubaristka my nemeli ani termin jeste jen jsme resily co a jak aby jsme vedeli co chcem atd.se vsim.prisel sam s mimcem svatbou....uz neresim ma to co chce chova se ze nas nepotrebuje a nechce ok....

chiara1990
19. zář 2017

@hlasimse bohuzel.a pokud toto je to po cem touzi tak at to ma....drzet nikoho nebudu

dendasubaristka
19. zář 2017

@chiara1990 no hlavne se s toho nepos*at no,to je fakt dobre ze to tak beres. U nas je ted financni krize a kdybych to nevěděla myslim si ze ma jinou. Ma to na chlapy velky vliv.

toryt
19. zář 2017

@katmir a pozitivni byl 11teho?

dendasubaristka
19. zář 2017

Holky kterou aplikaci pouzivate na zapisovani?

kockakacka
19. zář 2017
tynka07
19. zář 2017

@toryt tak jestli to citis, tak jed dal a uvidis ;) jen bych zkousela od tech 10 - 20 hod jako to maj na pribalaku, at to mas jisty.
Jinak ja sleduju vse cipek,hlen, BT a ppuzivam i OT pro upresneni 🙂 a k tomu mam tu super appku a je tam vse a dobre se s tim pracuje 🙂

tynka07
19. zář 2017

@kockakacka hlavne at zustava 🙂
@dendasubaristka Ovu View za mne TOPka 🙂 na sledovani hlenu, cipku, ovu ... Prikladam foto ;) prehledne, a da se to poupravit, fakt jsem spokojena

dendasubaristka
19. zář 2017

@tynka07 diky jdu na to 🙂

kockakacka
19. zář 2017

@tynka07 skoda, ze me na telefon ovu view nejde :( 🍏 Jinak ja si myslim, ze to nevyšlo. Uz jsem protivna, me klasické pms týden do ms... :(

baraskaska
19. zář 2017

Holky tak me uz asi uplne preskocilo. Rano jsem prisla k mamce a zrovna susila houby, ja ten smrad nerada odjakziva ale tohle jsem byla rada ze jsem v sobe udrzela. A pak pizza s houbama, normalne mam houby moc rada a ted to furt citim a nejak mi z toho je souflik. Pritom jich bylo jenom malinko zadnej tezkej obed. Cipek je stale hodne prodlouzeny. Touhle dobou by me sice nemeknul ale byl by uz vzadu a malinko by se oteviral. Navic se mi rano motala hlava... Jako mam ruzny pms ale tohle je fakt ulet uz 😀

dendasubaristka
19. zář 2017

@tynka07 uz jsem to teda vypsala a rak,akorAt potrebuju poradit,tam se neukazuje plodny den ze?

dendasubaristka
19. zář 2017

@tynka07 a kdyz budu chtit jakoze vam tady ukazat svuj graf,jak to udelam. Neprisla jsem na to

kaitinka
19. zář 2017

Prosim o vas nazor.. Jsem ted trochu zmatena.. Jsem 23 DC a od 19 DC do dnesniho rana me pobolival podbrisek, dnes brzy rano vic nez pred tim, az krecovite bodani obcas.. A pak jako kdyz utne, necitim skoro nic, jen takove hodne moc slabe pichani obcas, ale to jen kdyz sesim v predklonu.. Netusi nektera z vas, co nebo cim by to mohlo byt?

dendasubaristka
19. zář 2017

Tak první muj graf 🙂 akorat se mi v nem neukazuje ovulace jen podle teploty ji tam poznám

hlasimse
19. zář 2017

@kaitinka A vis kdy byla ovulace?

kockakacka
19. zář 2017

@hlasimse vi, kolem 10.9

maukysek
19. zář 2017

@dendasubaristka děkuji vyzkouším

zuzanaav
19. zář 2017

Ahoj holky 🙂Chci se zeptat. Máte některá zkušenost s injekci ovitrelle 250 ? Dostala jsem ho na klinice,píchla jsem si ho v pátek v 18:00 s tím,že ke styku mělo dojít v neděli kolem 18 hodiny... jenže mi měli neustále ten den návštěvy a ke styku došlo až po dvanácté večerní. Co myslíte? Došlo k oplodnění? Jsem z toho na nervy...

kaitinka
19. zář 2017

@hlasimse Uplne na den presne ne, ale nekdy mezi 9-12.9.

hlasimse
19. zář 2017

@kaitinka Třeba to bylo uhnizďování 🙂

kaitinka
19. zář 2017

@hlasimse Kez by tomu tak bylo 🙂 vubec bych se nezlobila 😍 jal dlouho vlastne trva uhnizdovani? Jinak mam dojem, ze ovu probehla toho 12.9...

daniry
19. zář 2017

@kaitinka Já jsem měla asi 3 dny bolest jako při MS a narůžovělý výtok 🙂

kaitinka
19. zář 2017

@daniry Ja prave zadny vytok nemela a ani nemam. Proto se ptam co nebo cim by to mohlo byt

Strana