Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka cha já 6 dní 🙂 zítra to ani zkoušet nebudu to je zbytečné podle mě, ale strašně moc mě to láká, mít tolik testů jako ty tak se neudržím 😀
Konečně jsem vas docetla driv nez o půlnoci 😀
Jak jsem zašla na tu čínskou medicínu taky mám pocit ze má touha po dítěti neni tak velká 😀 doporučene omezení stravy vubec nezvladam a jsem z toho akorát rozhozena... Tak doufám že se nějak zadari i když budu jist normalne a nekoupím si houby za, dva tisíce...
@maky_s :D chapu, ja uz taky vsechno nestiham. Ted je tu nejakej masakr :D
Jinak ja zatim cekam na ovu a asi jeste dlouho budu. Mela jsem min.mesic 21DC a ted budu testovat od asi 16DC a nebo lip az se objevi prvni bilkovej hlen 🙂
Co ty?? Jsme byli nejak na stejno vid 🙂
@dendasubaristka jako to pisu vzdy, jrn jsem to nekde vycetla jo :D ... Ale bilkovej hlen ma v sobe neco, co spermie krasne posune tam, kde maji byt a hlavne ho vyzivuje. Ma zasaditejsi PH nez prostredi ppchvy a tak je jeste chrani. Nerikam, ze to neni mozny, ale opet je vyssi sance s nim. Pokud je hlen mimo OVU, tak jsem nasla i lubrikacni gel, ktery tento hlen nahrazuje. Hlavne pozor na to, ze klasicke lubrikanty spermie ,,zabiji,, diky PH vhodnym pro ppchvu :D
Jonak ja mam taky jeste bilkac i po ovu, ale pred hlavne 🙂
@kockakacka holka, kde to beres?? Jestli neklapne tento cyklus, tak dej vedet a nebo jestli budes tehu, tak si je u tebe rezervuji predem, ano??????? 😂😂😂
@dendasubaristka jo a to hodne dite .... Zase s Bajou od segry nebyla svanda. Kam si ji posadila, tam si ji nasla. Ell mela spis jak hrozne chvile, tak ale nahradila 100nasobne ty chvile uzasne 🙂 . Je to fakt tezky, asi nejvetsi zkouska zivota, ale nikdy za nic bych to nevratila. Jsem hlavne rada, ze jsem malou mela hodne mlada, to mi moc ppmohlo bych rekla 🙂
@janapuma to vubec nevadi, na ty nehrajeme :D to bude na TT 🙂 kdy necekas MS??
@kockakacka tak za dva dny???, Jsem z tebe a Janci fakt nesva :D
@petuska1188 ahojky 🙂 taky mam doba ctyrletacku, ale zarijovou 🙂
Tak drzim palecky 🙂, a momentalne jsi v jake fazi cyklu?? 🙂,
@janapuma ja jsem z tebe tak nesva :D uz aby to bylo ❤❤❤
@darkwitch 😥😥 to je ono a pak nekde nekomu ver, ze ti neco pomuze a ze z tebe netahaj jen prachy :/ ... Ale nejake cviceni od nich mas ne?? 🙂 a v jake fazi cyklu jsi?
@tynka07 ja mam taky zarijovou🙂1.9.:)Momentalne budu ocekavat MS,pokud prijde.Je blbi,ze ted presne nevim po tom telisku jak dlouhy mam cyklus.Ovu test jsem jeste nikdy nezkousela ale ted mozna zkusim🙂))
Holky, ja jsem ted jak prejeta parnim valcem.. Sla jsem si na chvilku odpoledne lehnout pod perinu, bo mi byla zima jako blazen a okolo pul ctvrte jsem musela usnout.. Vzbudila jsem se pred chvilkou a citim se zmatena jako lesni vcela. A to radsi nemluvim o tom, ze jsem mela "zivou nocni muru".. 😔
@kaitinka Snad uz nedorazi no 🙂 ... Hold to je nejhorsi faze cyklu no, to hrozne cekani :D Ja si vzdy rikam, co dalsiho budu v novem cyklu delat a to dost nabudi :D ... Ale ta BT je dobra 🙂
Kdy zkusis dalsi test? Jinak to pripousteni je tezke. Ja se vzdy snazim si rikat to neni tak neni ono, ted mne to nedostane a stejne dostane. Ale zase tady je videt, ze clovek to mimi fakt chce 🙂 a tak to ma byt 🙂 kolik vam s partnerem je?? 🙂
@petuska1188 jo takhle, ja ze se mi u tebe ukazuje termin v srpnu, tak sem myslela ze mas srpnatko, moje zlato je 10.09. 🙂
Tak jestli to hold nedopadne (a treba just dopadne :D ) , zkusila bych treba i tu BT vcetne OT. Clovek alespon pochyti, jake to pak bude mit kdy zkouset atd atd 🙂 tak drzim palecky, aby treba hned na poprve se zadarilo 🙂
@tynka07 jj mala mela byt srpnova ale pockala si na zari:D.Dekuju moc,uz bych nejradsi zkusila teh.test ale je brzy:/
@tynka07 no myslela jsem hodne miminko. Raubir to trochu musi byt. 🙂
Tak holky hlásím se i já..v pondělí jsem dobrala duphaston (stejně jsem pořád v druhé polovině spinila, takže to bylo asi k ničemu).. Žádné příznaky tehu jsem neměla, myslím, že ani ovu tento měsíc pořádně neproběhla.. Ms jsem měla dostat příští týden v úterý. Tak jsem si říkala, že i přes to všechno zkusím zítra test... No a dnes mám 1DC...jsem z toho nějaká zdrbla ☹ kamarádka čekají dvojčata, další má za 14dni termin...a my porad nic ☹
Holky, ja jsem dneska asi opravdu divna.. Prestala mi dnesnim dnem chutnat turecka kavicka, kterou jsem vzdy milovala a musela jsem mit kazdy den dve kavy- jednu rano a v poledne.. Ja se v sobe uz opravdu nevyznam.. 😔
@kaitinka no aby to nebyla uz sugesce :D nejak moc veci najednou. Me se stalo taky jeden cyklus ze mi zacalo byt uplne vsechno a minuli mesic zimnice a vsechno.
Strašně bych ti to ale prala 🙂
@katmir Podle me to sugesce nebude. Zimnici a unavu pricitam tomu, ze v utery jsem byla po dvanacti hodinach v praci na nocni a prakticky jsem cely nespala a vcera i dnes jsem vstavala pomerne brzy. A vzhledem k tomu, ze mam dlouhodobejsi problemy s usinanim, byvam posledni dobou dost nevyspana. A vcera i dnes jsem byla dlouho ve meste a tady u nas je docela zima, takze jsem spis asi trochu prostydla 🙂
@petuska1188 naprosto chápu, na druhou stranu, pokud se zavedlo, tak to rozhodně nikam neuteče 🙂 a nebudeš muset lovit duchy 🙂 takže kdy to chceš zkusit otestovat poprvé? A kolik máš dní do MS??
@kaitinka tak ať to vydržíš :D už jen tři dny, to půjde 🙂 tak to vám je o rok víc 🙂 mě 25 a manželovi 27 :D
@dendasubaristka jj musí, ty jsou pak stejně boží <3 Už se zase rozplývám, jsem se musela hned kouknout na těhu fotky :D miluju to období
@mandarinka90 hlavu vzhůru ;) tak zkus něco jiného, než tamto ;) a nebo si dej měsíc pauzičku, určtitě se dostane i na tebe. Tak dnes 1DC a tenhle cyklus na 120% 🙂 ... hezky měřit, testovat a v nejlepší dobu na to hupsnout :D
@lucy0511 jooo, to už bude ono :D tak šup na tuleníčko tulení <3 nejlepší čas 🙂 máš i kvalitního hleníka?? :D to zní blbě :D ale víš jak --- jinak já zatím čekám na ovu a do té mám ještě přes 10 dní :D uvidím, jestli mi FF nezkrátí drmek, ale bojím se, páč tento vaječník je línej a mám u něj strašně dlouhou FF :/
@katmir promin, ta zprava mela.byt o komentar niz, trochu jsem se preklikla 😂 jinak mladata jsme, to priznavam 🙂
@dendasubaristka
Zprava, kterou jsem posilala katmir mela byt tobe 😂

11.8. Jsem byla na vytazeni teliska Mirena.Po 22dnech jsem dostala prvni MS a ted se snazime o druhe mimco,Doma mame jiz 4letou princeznu <3