Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 no,aspon uz mas jedno za sebou a muzes koukat na fotky,vis ze se to povedlo jednou,tak se povede po druhe
@dendasubaristka Njn, trosinku jsem se preklikla no 😀 ale hlavne ze jsme se pochopily 🙂
@kaitinka hele, me minuly mesic bylo tak zle..a stejne dorazila :D strasne to děla psychika, taky jsem an sobě citila snad vsechny tehu příznaky :D jinak kdyz jsme u veku, me je 24 (a pul 😱😂) a manzelovi 29 (v březnu 30 :D) vždycky jsem chtěla prvni miminko ve 25 (včetně) tak uz si moc naděje nedávám @tynka07 mas alespoň jedno a proste tu jistotu, ze uz to jednou slo, tak to půjde znova..z tohoto pohledu to vidim u vsech, co se snaží o druhé 😊
@kockakacka prave ze me nijak zle neni.. Mela jsem jen tri dny bolesti v podbrisku, ale jinak nic, zadne jine priznaky. O to vic jsem prave zmatena.. A pochybuju, ze by to byl mocak, protoze na malou jsem chodila nornamlne a bez paleni nebo tak neceho..
@kaitinka pracuji jako dětská sestra u praktika. Dříve jsem dělala na dětském JIRP, ale tam jsem to nedávala, a protože jsem dělala i dulu, tak jsem si to hodně tahala k porodům, tak tady mám relativní klídek. Dopo jsou nemocné, odpo prevence. Máme velký obvod, tak jsme tam dvě sestry, takže já jsem taková ta poradenská sestra, přes mimi -kojení atd.. a kolegyňka spíše na marůdky.
hodně papírování a komunikace s maminami skrz očkování, ale nechci tady dělat rozbroje, to je hodně ožehavé téma, tak se nechci do něčeho namočit. Ale myslím, že v pečovatelském domě nebo na LDN, to máš mnohem horší. Já nemusím nikoho zvedat. Ale určo chci jít na rizikové, i mám na to zdravotní problémy.
Tak tedy věk :D já 25 v lednu 26 a manžel čerstvě 30 :p no ja chtela byt mlada mamina at mam na vse energii,s takovou budu stara kulhava :D
@karolly ne, jenom sestra, laktační poradkyně a dula.
@dendasubaristka ty jo, holky já vám závidím ten váš věk. Mně už v lednu 37.☹, manželovi 33. První dceru jsem měla v 21, po selhání antikoncepce.
Muzu se pridat?Patrim uz k zaslouzilym matkam🙂,ale chceme jeste jedno,aby jsme meli stastny ctyrlistek a zastavam teorii,ze deti maji vyrustat v paru 🙂.Snazime se,nebo spos si nedavame pozor asi mesic,jenze tim,ze porad kojim takse mi jeste neobnovil cyklus,taky mam jen jeden vejcovod pomimodeloznim tehotenstvi a v cervenci jsem lecila boreliozu,doufam,ze uspesne...Nevitek jak moc se musi omezit kojeni,aby zas naskocila ovulace,vsude jsou jen rady na podporu kojeni,ale obracene toho moc neni...
@kockakacka to jsem si rikala u cekani naprvni, ted uz to tak optimisticky nevidim...
@bajunka ja otehotnela i pres kojeni i kdyz to skončilo zamlklym
Ahoj holky....mohu se zeptat jestli jste nejaka pribrala po Nosifolu?Dekuji predem za odpovedi.
@kaitinka lupovala jsem zde a ani jsem neplatila postu 🙂 takže 200,- https://www.mall.cz/teplomery/geratherm-teplome...

@janapuma :D počítání TP jsem taky dělala první dva cykly, teď už na to z vysoka :D protože jsem pak akorát na*raná :D a o to víc mne mrzí a k tomu čtu těhu týden po týdnu a číst to samé dokola už mne fakt nebaví :D
No rozhodně u tebe to vidím vážně dobře 🙂 hlavně ať se udrží ta teplota 🙂
Ale jak píšeš, po každém cyklu toho vím víc, vím na co se soustředit a prostě tento cyklus na to jdem na 120% :D a to by bylo, kdyby nebylo :D