Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
jako s tím otehotnením je to tezky, treba kamarádka se snazili cca půl roku a pak se teprve zadarilo, no a ted prostě na první dobrou protoze na to nemysleli, casto je ten nejvetsi blok v hlave...no nic musím valit, jdu fotit svatbu. Tak se zatim mejte pekne...
Ja se jen ptala jestli ss po nosifolu pribira.
@dendasubaristka
@janapuma Tak ja jsem taky v tomhle meritku stara :D V prosinci mne bude 33, o dite se snazime od unora. A presne, kdybych potkala pritele driv, mam mimco driv, ale s pritelem jsme se seznamili mesic pred myma tricatinama. Ale fakt si myslim, ze uzkostna matka nebudu, jak se tak znam :D
@baraskaska ja prave nevim, ona rikala, ze ten hormon, ktery treba meri ovulacni testy u mnoho zen stoupne az po ovulaci, ne pred ovulaci, jak vyrobci zminujji. Stejne tak to muze byt s teplotou? Ja samozrejme nevim, nejsem doktor. Jen si rikam, ze planovat styk na nejaky den, kdyz ovulace muze byt jindy, je ztrata casu a metoda ob den mi prijde logicky jistejsi. Spermie vydrzi dva dny, vajicko jeden. Ovsem to asi take muze individualni🙂 Njn, tak hlavne at se zadari jakymkoliv prostredkem🙂
@apple_tree super,to je fajn. 🙂 bohužel já mám ty uzkostne matky kolem sebe a rikam si kolikrát bože. Není ani schopná poklidit protoze musi mit to dite porad na ocich
@apple_tree jj taky jsem nemela štěstí na chlapy a ted když už toho pravého mam nevede se nam. Nikdy bych nemohla privedst dite na svět dp neuplne rodiny nebo ho mit s někým kdo je nezodpovědný a není pro rodinu ikdyz ja jsem dite moc chtela
@fanunka Jn, taky jsem toho praveho poznala pozdej, ale u nej jsem proste vedela hned, ze je to ON. Cekani se vyplatilo 🙂 A nelituju, mam procestovanou pulku sveta a hlavne uz dost jasno v tom, co chci a jak.
A jak dlouho se uz snazite? Nepremyslis o navsteve CAR, byli jste uz na nejakem vysetreni? My jsme si stanovili, ze to budem zkouset do konce roku a kdyz se nepovede, tak v lednu zacneme s vysetrenimi. Jinak sex fakt neplanujem podle plodnuch dnu, to by mi z toho hrablo, ale vzhledem k tomu, ze sexujem casto, vzdycky se trefime 🙂
@fanunka si to ovlivňuje víc faktorů nez o kterých víme 🙂 ale bylo to přirozeně IVF jsem absolvovala tři a bez úspěchu...
@dendasubaristka taky jsem si pohybovala dítko v 24, 25 a byla, jsem ráda že se stihla narodit pred tricitkou
@apple_tree už 3 roky a 2 roky to resime s Carem máme za sebou 2 IVF a oba dle všech vysetreni jsme v naprostém pořádku zdravější byt pry nemuzem
@fanunka Tak to me mrzi. To si myslim, ze je snad jeste o to horsi, ze jste oba zdravi, tak ani nevite, kde hledat problem :( Predpokladam, ze jste vyzkouseli uz i vsechny mozne vitaminy, pripravky atd... Co cinska medicina, nechces zkusit? Porad jeste par let mas na to, aby to vyslo, tak hlavne to nevzdavat 🙂
@apple_tree jj čínskou zkouším ted nove.mela jsem jít na 3.Ivf ale nechce se mi na něj tak zkouším čínskou tam mi dali bylinky a musím si merit BT
@toryt hele ja taky nevim, ja mam ovulaci fakt presne 14tej den, jako nevim, jestli pokazde, ale delala mi dvakrat utz, pred tehotenstvim a ted znova a potvrdila to. a cyklus mam taky 28 max 30 dni. ptala jsme se dr na ty ovulacni testy, protoze se snazime ted uz rok a nic a rekla mi, ze tohle je jeji zkusenost. Mam jich jeste par doma, tak to schvalne zkusim, jestli me to vyjde na ten 14tej den.
@fanunka hm, no hele my ted cca rok. a pritom prvni dite se nam povedlo na prvni dobrou. jednou jsem teda predtim potratila v 7tt, ale to bylo taky na prnvi pritom manzel spermiogram dobry, ja ovuluju tabulkove a udajne by spermie meli za dva dny dozrat. buh vi v cem to vezi. A uz jste se nechavali vysetrit?
@fanunka Hm, jo no ja taky znam jeden, par kde je vse OK a porad nic, tak se taky trosku bojim, abychom k nim nepatrili. A zkousela jsi cviceni od Mojzisove?
Ja jsme po tom prvnim potratu prave pila cinsky byliny na miru a chodila na rehabku na odblokovani a na Mojzisovou, jako tezko rict, jestli to pomohlo, nebo to tim nebylo. Na cinskou ted nemam penize, ale rikala jsem si, ze zacnu zase cvicit. Oni prave to doporucuji v pripade, ze je vsechno OK a nedari se a delali i nejaky vyzkum u cvicenek a byla tam urcita uspesnost.
@janapuma no to neeeee :(
@baraskaska nene :( ale tak 36,5 neni tva spodni hranice pro MS ne?? :( holka ver ver a nejdej se
@kockakacka Dekuji 🙂 a da se sehnat v lekarne za podobnou cenu?
@navrael ano, vyšlo to na první pokus, trošku mě i zaskočilo, že to bylo tak rychlé 🙂 držím palce, ať se také co nejdřív zadaří!
@kaja2016 s dovolením vám do toho skočím. Hláška, že "první 3 pokusy do 39 let hradí pojišťovna " je výborná 😂, jo hradí, ale doplatky na léky, speciální postupy a metody, které jsou už v podstatě považované za standardní, si musíš doplácet. U nás nebylo nic moc extra potřeba a z kapsy jsem vytáhla 25 tisíc za jeden pokus.... Tak jen pro orientaci 😉
@volfici Má známá taky platila za umělé oplodnění 25 tisíc. Půlku hradila pojišťovna a půlku si platili oni.
@kaja2016 tak samozrejme ze planovat to nejde, ale pokud treba nemate tolik casu tak je fajn vedet aspon pribliznou ovulaci a v ten tyden si udelat cas a mit styk obden 🙂 ja jsem pred prvni absolutne nevedela nic, a divila jsem se ze furt nic a pak jsem zacla samu sebe poznavat a bylo 🙂

a poslední se spojením s telefonem do applikace 🙂 https://www.aliexpress.com/item/8in1Multifuncti...