Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@karolly zkoušela jsem pred 2 dny a nic, ani dusík :D vcera mel byt poslední den Lf, tak se treba jen Lf protáhla... Fertility friend mi hlásí, ze to mam dostat zitra, jeste počkám :D
Ahoj holky,dnes jsem 31.DC a ms nikde. Tehu test neg,tak se to nekde toula. A ja jsem domluvena se svagrovou,ze v nedeli 8.10 slouzi,tak by na to jukla,ale chtelo by to,abych byla cca 12.DC.
Jsem protivka...
@karolly my se tulikujem jak chceme,tak skoro denne a to i v dobe ovulky a zatim nic. Ale ono to prijde.😉
@kockakacka Stejně je to v pytli. To je furt čekáního..... Jedny na MS, další na ovulaci..... 🙂 Furt na něco...
Od pristiho cyklu pridam k hormonum i gynex.
Zdravím,
Mám dotaz. Cca před 14 dny jsem si aplikovala injekci ovetrille 250 a poté (ikdyž po delší době-nepodařilo se nám přesnou dobu) měli sex. Teďka mám 6 dní do MS a mě bolí prsa a jsou citlivá už cca 4 dny. Prsa mě pobolívaji týden před MS,ale toto je jiné...Test jsem dělala dnes ráno a nic. Tak se chci zeptat co si myslíte? Díky
Neužíváte některá Clostibelgyt?
@kockakacka A testík? 😉
@kockakacka držím pěsti 🙂
@anetka9 ještě furt to vyloučené není 😀
@kockakacka Pardon už čtu že nic... Tak buď za pár dní ms nebo // 🙂
@karolly :D klesla 0,2 :D takze nebyla. Zkusim za chvilec test (az dojdeme domu). Chtela jsem to dneska pojistit vecer, ale proste jsem od rana v takovejch depkach, ze furt zvracim, chce se mi brecet a na sex nemam ani pomysleni :(
@dendasubaristka :D no spis si pocka spermie. Pokud je v plodnem hlenu, tak vydrzi pockat 3-5 dni oplozenischopna, ale vajicko je schopne byt oplodnene 12-24 hodin po OVU s tim, ze prumerem to je do 14.hodin od prasknuti ffolikulu. Tim se prp vajicko cas dost krati. Ale jednoduse kazda to ma jinak :D stejne tak se nekomu podari se sexem ob den a nekomu kazdodennim :D
@karolly no je to ted hruza :( proste blby obdobi a k tomu jsem strasne, ale vazne strasne pretazena :( a pptrebuji chvili vydechnout a to vidim tak v nedeli. Jeste ze mam tak uzasnyho chlapa ❤❤❤ strasne me drzi nad vodou, jinak ja delala OT dnes a mam testovaci silnejsi jak kontrolni 🙂
A hlavne uz jsem doma s holkou a strasne mi pomohla si oddechnout a mozna to vecer zkusim. To je uzasny, jak mi pomaha zlaticko moje 🙂
Ja jsem si na tento cyklus koupila tech OT radsi 12 :D , prave kdybych ovu zase nahanela :D tak snad se ti taky brzy ppvede 🙂

Ono záleží holky.... My měli minulý měsíc sex v ovulaci a nic z toho taky nebylo. Já jsem četla, že ne z každého sexu ty spermie doputují tam, kam mají.... proto je lepší mít sexu víc a nespoléhat na jeden...