icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katkas75
26. čer 2017

@apple_tree 😁😁😁to mě opravdu rozesmalo😂😂😂 díky

maukiiii
26. čer 2017

Já už mám nervy na pochodu holky.. zítra mám nedostat MS a zatím ani náznak.. jen pořád ta bolest v podbřišku.. tak klepu a modlím se aby to konečně vyšlo 🙏

jannahh
26. čer 2017

Ahoj holky, snazime se jiz 8 mes. 5 mes. beru hormony. Dneska jsem si udelala test a mela jsem tam slabsi druhou carku.Tak se take modlim ,at toho 1.7., ta mrcha nedorazi.A podbrisek me boli take.

janajens
26. čer 2017

@jannahh ahojky tak to ti drzim palecky ja taly dneska objevila slabe ho ducha na testu a ms necekam 30-2.7 tak hod fotecku

malinkaelinka
26. čer 2017

Holky tak snad to vám všem vyjde a čárky se brzy projeví naplno 🙂
U mě se nakonec menzes minulý týden rozjela a proběhla normálně, tak uvidíme, co dál, jestli se zadari v červenci 🙂

tynka07
26. čer 2017

Holky, jsem za vas moc rada 🙂 ... Ja zatim noc. Jen sem tam spineni. Uz aby se to rozjelo, mrska dorazila a my na to mohli hupsnout znovu :D takhle je to na pytel :( ... A ted jeste same druhe carky ... Ne ze by to clovek nepral :D ... Ale preje si to i u sebe ...

tynka07
26. čer 2017

@malinkaelinka určitě ano 🙂 ... zapracujeme na dubňátkách :D ... alespoň že ty mi tu zůstaneš :D ... promiň, je mi jasné, že by jsi radši do skupinky těhulek :D

malinkaelinka
27. čer 2017

@tynka07 no měla bych radost, ale to že se to dosud nepovedlo má i své výhody, takže se z toho snažím vytěžit maximum 🙂 pořád ještě nehodlám pátrat po tom, kdy mám ovulaci, prostě to buď dopadne nebo ne... zatím tomu nebudu nic podrizovat 🙂 a když nad tím přemýšlím, dubnatko... tak ale na začátku dubna, jinak to bude Býk a těch máme v rodině moc a je s nima těžké pořízení 🙂

tynka07
27. čer 2017

@malinkaelinka tak takhle zase vubec nepremyslim ja :D nejake znameni je totalne mimo nas :D... A taky asi tenhle mesic nebudu silet. Ale chci se zamerit na sebepoznavani ... Ono to ma i nejaky nazev na S :D . mi to prijde dost zajimavy.
Jen pozrebuju ten 1DC ... Uz 4 dny zpozdeni a jen malilinko spinim. Tot vse :O

A vyhodybtaky vidim. Snazim se dat vahu dolu pred tehu 🙂

janajens
27. čer 2017

Tak dneska na testu nic

nikola_w
27. čer 2017

@janajens to neni možné... no nezbývá nez jeste počkat 😊 Urcite se ukáže 🍀

janajens
27. čer 2017

@nikola_w dekuji snad mas Pravdu dneska teprve 9dpo

nikola_w
27. čer 2017

@janajens Jj to js budu asi nak podobne no.. mozna zkusím o víkendu testik

janajens
27. čer 2017

@nikola_w ja uvidim kdy mozna zitra odpoledne

verusch
27. čer 2017

Vidite tam ducha ?

luska__
27. čer 2017

@verusch něco jo.. je to po limitu? kolik dni dpo?

verusch
27. čer 2017

@luska__ nevin kdy ksem mela presne ovu ale podle kalendare byla asi 21 zbyva do ms 8 dni pritel mo donutil udelat test protoze me boli podbřiško a prsa

katkas75
27. čer 2017

Holky tak já nevím,teplotu mám furt nízkou jakoby ovu ještě nebyla,přitom bolesti jsem měla předevčírem.taky jsem předevčírem trochu z nudy počůrala poslední ovu test a byl silně pozitivní. Předtím jsem ho mivala pozitivní ten den,co byla ovu.tak bych čekala ovulku už dva dny zpět a nic! Kéž by se podařilo v červenci 😁

luska__
27. čer 2017

@verusch tak budu držet palce.. zkuste aspoň obden. 8 dní před MS je brzy, aby jste pak nebyla zklamaná,že den před MS bude čárka vidět a za dva dny ms přijde..
Ale věřím,že pokud se hcg tvoří,tak se šťastným koncem. Doporučuju hned listovku, když uvidíte, že hcg roste.

janajens
27. čer 2017

Vyzna se nektera v grafech?

maukiiii
27. čer 2017

@luska__ kdy je teda podle vás nejlepší testovat?? Mám od asi 5 DPO bolesti v podbřišku, spouštěla se mi krev z nosu a měla jsem takový bílý hustý výtok, který nepálil, nesvěřil ani nijak nesmrděl.. a bolesti mám doteď... Dnes jsem měla dostat MS...

luska__
27. čer 2017

@maukiiii tak pokud je dnes den,kdy měla přijití ms, tak bych 10 určitě zkusila 🙂

sylvusska
27. čer 2017

@maukiiii v den zpozdeni uz bych urcite test udelala. 🙂 Zkus. Drzim palecky

janajens
27. čer 2017

@maukiiii taky bych udelala drzim palecky

maukiiii
27. čer 2017

@janajens
@sylvusska
@luska__
Uff nervy 😀 udělám asi ráno z ranní moče je to prý nejlepší... 🙂

janajens
27. čer 2017

@maukiiii jak chces kolikrat holky delali I odpoledne a ukazala se ☺️

luska__
27. čer 2017

@maukiiii nemusíte dnes už z ranní v den MS

verusch
27. čer 2017

@luska__ tak ja si nadeje jeste nedelam osud vi co chce jedno miminko nam uz vzalo tak ted musime doufat

luska__
27. čer 2017

@verusch tak třeba právě proto.. držím palce, dejte vědět

tynka07
27. čer 2017

1 DC

Strana