Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@janajens
@maukiiii
Holky, beru to pozitivne. Jak pisete, alespon vim na cem jsem 🙂 ... Tesim se na nove kolo, ale vim, ze nebudu silet jako ted a necham tomu cas. Blbla mi z toho hlava i telo.
Koupila jsem si kyselinu listovou, aby nel prcek dobrej naznak a tenhle mesic to vazne necham 🙂 a asi se ozvu az dyl, uvidim. Trosku stresujou dve carky jinde :D .... Ake preji vam to .... Zatim se mejte 🙂 moc diky ale u vasich uspechu me oznacujte jasny!!! :D rada si vas tu poctu ... Takze oznacujte ale o sobe pro muj klid nechci davat vedet :D
Ahoj holky, dnes mám 1.den zpoždění od MS. Přikládám fotku testu. Myslíte, že je to normální, že druhá čárka je slabší?Že třeba týden po vynechání bude tmavší?Doufám, že je takhle vše v pořádku. Loni v létě potrat, letos v březnu mimoděložní (vzali mi pravý vejcovod), tak snad do třetice to vyšlo....Uklidněte mě maličko 🙂
Ahoj holky, taky se snazime o mimi. Jednoho synka (1,5 roku) mame, podarilo se vicemene hned, ale ted se snazime a zatim nic. Koupila jsem si gynex, pze podle ovulacnich testu nemam ovulaci. Tak snad se nam vsem brzy zadari 😉
Holky, včera testík docela pěkná čárka (test z BENU lékárny), dnes test GS mamatest a čárka celkem slabá, citlivost stejná. MS jsem měla dostat v úterý, takže teprve 2 den zpoždění, to asi má vliv, ne?Test přikládám...
@1306 já myslím, že je to u tebe jasné, takže gratulace 🙂 🙂
@malinkaelinka a jak pak jsi na tom ty?? 🙂
@sylvusska a ty uz ses dokopala k objednani?? :D
@tynka07 já nic, teď jsem tuším 10 DC, užívám si sex pro radost a když to klapne, tak to klapne :D když ne, tak dobrýho sexu není nikdy dost 🙂
Ahoj holky, taky se snažíme o miminko už přes rok, v lednu to zkončilo revizí. Teď mám takový problém a nevím, čím to může být, tak se chci zeptat jestli se Vám třeba nestalo to samé.. poslední MS byla 29.5. a ted od 26.6. malikato krvacim takovou červenější krví (viditelné většinou jen na záchodě), menstruace to podle me určitě není.. poradí někdo?
@9sarka a test sis dělala?
@malinkaelinka ten jsem si delala v nedeli a nic tam nebylo..
@sylvusska jeeee, tak to koukej hned napsat 🙂 nez zamiris do jinsi skupinky 🙂
@malinkaelinka naprosto dokonalej nazor :D 👍
@9sarka ted jsem mela to same. 24.05. posledni MS, 4 dny zpozdeni a v tom ty posledni dva dny jsem mela trosicku svetle krve na spodarech a pri utreni (ne vzdy) no a ted se mi MS rozjela. A testy tedy taky negativni.
Nevim jak dlouhy mas cyklus, mas zpozdeni??
Jinak jsem procitala clanky a vetsinou toto byva jako priznak uhnizdovani cca 10-14DPO . Nebo v tehu i slabe krvaceni uz misto MS
Jinak byt to muze cokoliv :O
Drzim palecky, davej vedet ;)
@sylvusska velká gratulace 🙂 užívej si to 🙂

@tynka07 to mně mrzí... Ale na druhou stranu za 14 dní je tu nová šance 🙂