icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maukiiii
27. čer 2017

@tynka07 to mně mrzí... Ale na druhou stranu za 14 dní je tu nová šance 🙂

janajens
27. čer 2017

@tynka07 uz jo zaroven me to mrzi a zaroven uz vis aspon na cem jsi 😢

tynka07
27. čer 2017

@janajens
@maukiiii
Holky, beru to pozitivne. Jak pisete, alespon vim na cem jsem 🙂 ... Tesim se na nove kolo, ale vim, ze nebudu silet jako ted a necham tomu cas. Blbla mi z toho hlava i telo.
Koupila jsem si kyselinu listovou, aby nel prcek dobrej naznak a tenhle mesic to vazne necham 🙂 a asi se ozvu az dyl, uvidim. Trosku stresujou dve carky jinde :D .... Ake preji vam to .... Zatim se mejte 🙂 moc diky ale u vasich uspechu me oznacujte jasny!!! :D rada si vas tu poctu ... Takze oznacujte ale o sobe pro muj klid nechci davat vedet :D

1306
28. čer 2017

Ahoj holky, dnes mám 1.den zpoždění od MS. Přikládám fotku testu. Myslíte, že je to normální, že druhá čárka je slabší?Že třeba týden po vynechání bude tmavší?Doufám, že je takhle vše v pořádku. Loni v létě potrat, letos v březnu mimoděložní (vzali mi pravý vejcovod), tak snad do třetice to vyšlo....Uklidněte mě maličko 🙂

jarmulka
28. čer 2017

@1306 je to úplně nádherná čárka, vše bude určitě ok!!!!!!! Gratuluji z celého srdce!!!!! ❤ 🤰

1306
28. čer 2017

@jarmulka Moc děkuju za uklidnění 🙂 Pevně věřím, že vše bude v pořádku, musím myslet pozitivně. 🙂

jarmulka
28. čer 2017

@1306 opravdu je to krásný výsledek testu!!!! Teď už to bude až na porodní sál, maminko 🤰❤

1306
28. čer 2017

@jarmulka 🙂 Musím věřit, že máš pravdu 🙂

tynka07
28. čer 2017

@1306 určitě, krásné čárky 🙂 ... držím palečky aby to už dopadlo jen a jen dobře 🙂 . Už si to po tom všem zasloužíte

1306
28. čer 2017

@tynka07 Moc děkuju i tobě 🙂 Jj, toho zklamání a všeho bylo už hodně..Paradoxně jsem se před měsícem objednala k dr na 14.7 na kontrolu, což vycházelo nějaký 12 DC, aby zkontroloval, zda ovulaci po tom mimoděložním mám a tak tam půjdu s tím, že snad už něco uvidí...

maukiiii
28. čer 2017

@tynka07 tak já dnes taky 1DC nejsi v tom sama ☹🙂

Zase čekat s zase vyšetření atd... Jinak tento měsíc budeme poprvé zkoušet iui tak jsem zvědavá...

lola88
28. čer 2017

Ahoj holky, taky se snazime o mimi. Jednoho synka (1,5 roku) mame, podarilo se vicemene hned, ale ted se snazime a zatim nic. Koupila jsem si gynex, pze podle ovulacnich testu nemam ovulaci. Tak snad se nam vsem brzy zadari 😉

tynka07
29. čer 2017

@maukiiii
@lola88
Holky, tak to teď mame pred sebou, tak at se zavwde. Hlavne navto nemyslet :D
A maukiii kolikaty DC mas ovulku??
Lolo, tak drzim palecky, aby se objevila ovulka jedna ;)

1306
29. čer 2017

Holky, včera testík docela pěkná čárka (test z BENU lékárny), dnes test GS mamatest a čárka celkem slabá, citlivost stejná. MS jsem měla dostat v úterý, takže teprve 2 den zpoždění, to asi má vliv, ne?Test přikládám...

1306
29. čer 2017
maukiiii
29. čer 2017

@tynka07 ovulku mám 14-15 DC.

sylvusska
29. čer 2017

@1306 ma se testovat pouze jednim druhem testu, nekombinovat znacky, pak muzem byt jiny obsah barviva. Takze vubec si nad tim nelam hlavu, 2 carky tam jsou 🙂

1306
29. čer 2017

@sylvusska Aha, to je pro mě novinka 🙂 Teď to nechám být, zkusím to až v úterý a je to 🙂

malinkaelinka
29. čer 2017

@1306 já myslím, že je to u tebe jasné, takže gratulace 🙂 🙂

tynka07
29. čer 2017

@malinkaelinka a jak pak jsi na tom ty?? 🙂

@sylvusska a ty uz ses dokopala k objednani?? :D

malinkaelinka
29. čer 2017

@tynka07 já nic, teď jsem tuším 10 DC, užívám si sex pro radost a když to klapne, tak to klapne :D když ne, tak dobrýho sexu není nikdy dost 🙂

sylvusska
29. čer 2017

@tynka07 Zitra rano v 8hod mam kontrolu na gynde, nebot pak ma doktorka 2 tydny dovolenou a nechtela nic zanedbat, ze radsi at dojdu. Tak jsem na rano zvedava 🙂

9sarka
29. čer 2017

Ahoj holky, taky se snažíme o miminko už přes rok, v lednu to zkončilo revizí. Teď mám takový problém a nevím, čím to může být, tak se chci zeptat jestli se Vám třeba nestalo to samé.. poslední MS byla 29.5. a ted od 26.6. malikato krvacim takovou červenější krví (viditelné většinou jen na záchodě), menstruace to podle me určitě není.. poradí někdo?

malinkaelinka
29. čer 2017

@9sarka a test sis dělala?

9sarka
29. čer 2017

@malinkaelinka ten jsem si delala v nedeli a nic tam nebylo..

tynka07
29. čer 2017

@sylvusska jeeee, tak to koukej hned napsat 🙂 nez zamiris do jinsi skupinky 🙂
@malinkaelinka naprosto dokonalej nazor :D 👍

@9sarka ted jsem mela to same. 24.05. posledni MS, 4 dny zpozdeni a v tom ty posledni dva dny jsem mela trosicku svetle krve na spodarech a pri utreni (ne vzdy) no a ted se mi MS rozjela. A testy tedy taky negativni.

Nevim jak dlouhy mas cyklus, mas zpozdeni??

Jinak jsem procitala clanky a vetsinou toto byva jako priznak uhnizdovani cca 10-14DPO . Nebo v tehu i slabe krvaceni uz misto MS
Jinak byt to muze cokoliv :O

Drzim palecky, davej vedet ;)

9sarka
30. čer 2017

@tynka07 tak jsem si rano udělala další test a sněhobílo, takže to opět opravdu nevyšlo :( tak snad se MS brzy rozjede nebo opravdu nevim co to má zase znamenat.. cyklus mívám různý, 28-35. Minulý měsíc jsem měla právě těch 28, tak jsem myslela, ze se to konečně srovnalo..

sylvusska
30. čer 2017

@tynka07 Tak tehu mam potvrzene, ze uz i srdicko bylo nepatrne videt, ze zacne tak za 2-3 dny bit, ted tam byl jen naznak, mam dojit za 3 tydny pro prukazku 🙂 Tak mam radost.

janajens
30. čer 2017

@sylvusska juu tak to je krasne gratuluji maminko

malinkaelinka
30. čer 2017

@sylvusska velká gratulace 🙂 užívej si to 🙂

Strana