icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
30. čer 2017

@sylvusska gratuluju 🙂 🙂 🙂 🙂

1306
30. čer 2017

@sylvusska Také se přidávám ke gratulacím, ať je vše v pořádku 🙂

tynka07
30. čer 2017

@sylvusska uzasna zprava, moc ti gratuluji a moc se opatrujte 😘

@9sarka , taky jsem se uz tesila na MS, aby jsme mohli zacit znovu. Ted mam 4DC a tesim se na pokracovani. Drzim palecky 🙂

9sarka
30. čer 2017

@tynka07 děkuji 🙂 tak snad se brzy zadaří nám oběma 🙂

majkynac
30. čer 2017

Ahoj holky,taky se přidávám ke snažícím se,můžu k vám? 😊

janajens
30. čer 2017

@majkynac ahojky vitej

jannahh
30. čer 2017

Ahojky, tak jak jsem mela druhou slabou carku.. Tak zase nic. Je to des.... Je to beh na dlouhou trat.

janajens
30. čer 2017

@jannahh ja to same jw to divne

jannahh
30. čer 2017

Taky to nechapu. Jak jsem jiz psala, zkousim ledacos. Ty testy jsou opravdu divne. Nevim.

janajens
30. čer 2017

Tak 1dc

slayc
30. čer 2017

Ahoj, tak se pridam sem k Vam taky 🙂 Dnes 1DC tak uvidime, jak to pujde, pred 2 tydny silny zanet mocaku, dneska to vypada na chripku, ach jo, snad se z toho nejak vylizu 🙂 doufam, ze vsechny se budeme brzy radovat ze // 🍀

tynka07
30. čer 2017

@majkynac ahojky, vitej u snazilek 🙂 ... Jak se dlouho snazite??
@jannahh @janajens jako vy obe slabou carku a dnes 1DC??? :O ... A ja tomu tak vetila. Treba to neni klasicka MS :( . Zkouseli jste si pak test znovu??? :O :( to me moc mrzi

@slayc

Jsme se tu nejak synchronizovali :D ... Aby nebylo tezke pocitani cyklu :D ... Ja mam zitra posledni den MS, uz aby byla pryc :D

Tak si dame dalsi tulici mesic 🙂

tynka07
30. čer 2017

Holky, co si tento mesic zakazat VSE ... Veskete testy (tt,ot),mereni (teploty) a vseho kolem tehu.

Vite jak se to rika, kdyz se na to nemysli, tak to jde snaze. Takze se pokusit ani noc nepocitat a udelat si bezstresovy mesic ...??? :D

janajens
30. čer 2017

@tynka07 zatim to neni silne ale krev to je max po skonceni udelam jeden

lucy0511
30. čer 2017

@tynka07 tak tohle sem si zakázala už tenhle měsíc a je mi fajn jediný co tak si měřím teplotu ale to jen tak abych zjistila jak to moje tělo pracuje 🙂 🙂 🙂

janajens
30. čer 2017

@tynka07 taly to mam v planu Jen merit teplotu

mirii30
30. čer 2017

@tynka07 tak jsem 4DC zítra končí a na všechny testy už kašlu. Za čtrnáct dní jedem na dovcu tak třeba se zadaří tam🙂

nikola_w
30. čer 2017

@tynka07 super napad ja uz tento cyklus kašlali na ovu testy a dalsi budu taky i na tehu.. max udelam az bude meskat ms.

sdu
30. čer 2017

Ahoj, já jsem se na to, kdy čekat ovu ptala u doktora. Myslela jsem, ze kdyz mam pravidelny cyklus 28 dní, že prostě ovu je 12-15den. Víte, sestřička mi řekla, že to vubec nema smysl, ani ovu testy ze nejsou spolehlive, teplota stejně vyskočí až s ovu, takže info pozdě, sestřička říkala, ze ona otehotnela 24 DC. Takže rada zní, nepočítat, neměřit a makat 😃 jo my to zmakli po 5 clostylbegytech v jednom cyklu, i když to doctor po měření vajíček ani nečekal... ono prostě k ovu došlo před měřením. Holky hodně štěstí! 💚

slayc
30. čer 2017

@tynka07 tak jo, jsem pro :D 🙂 mereni BT sem stejne moc nepochopila a testy akorat lezou do penez:D

tynka07
1. črc 2017

@janajens moc drzim palecky. Ale i tak s MS tehotna byt muzes. Budu na tebe myslet 🙏

@mirii30 jo, my to vlatne mame na stejno :D dnes tez 5DC. Taky jsem si rikala, ze tenhle mesic to necham a zacneme az dalsi 🙂 proste mesic bez stresu. Dnes ppsledni den v praci abzacina mi dovca. Juhuuuu :D

@nikola_w super. Proste to jednou vytesnime z hlavy. Stejne vnitrne stale verim tomu, ze co se ma stat, tak se stane :D ... Takze i kdyz to byt nema, tak otehotnis a opacne :\

@slayc prave a kdyz sem procitala ruzne diskuze, fora a clanky, tak se hodne potvrdila nepresnost testu. Diky tomu muzes jak potratit (vychazi negativni, tolik se nehlidas) tak i jen k te myslence (mas dve carky, dostanes to avhned mas v hlave ze si potratila,...)
Priroda si to zaridila bez toho, tak co blaznit.

Vec, ktera se mi libi, tak je sebepoznani (ma to svuj nazev, ale zase sem to zapomnela :D ) a to dle cipku a hlenu. Zkouseli jste nektera??

janajens
1. črc 2017

@tynka07 dekuji sice nekrvacim porad tolik ale klesla mi teplota jako pri ms takze snad dalsi mesic

malinkaelinka
1. črc 2017

@tynka07 tak já jsem naštěstí nic z toho nedělala ani doteď, test až při podezření, takže na tom asi nejsem ještě tak špatně 🙂

tynka07
1. črc 2017

@malinkaelinka jsi naprosto vyrovnana zena 🙂 ... Ja to nedelala, ale furt jsem testovala TT a uz to nechci . Je to vazne hruza :( proste jestli to i bez toho pujde. Ne nadarmo sebrika, ze bez tehumozku se otehotni lip 🙂
@janajens tak jeste uvidis. Budeme tu pro tebe ;)

janajens
1. črc 2017

@tynka07 jasny dekuji moc dneska ze to rozjelo tak tradable dalsi kolo uz 7mesic

sylvusska
1. črc 2017

@janajens to me mrzi, ze MS dosla, takova skoda 🙁

Jinak dekuju vsem za gratulaci, kez by se i vam vsem zadarilo takto.

malinkaelinka
1. črc 2017

@tynka07 Spíš mi to asi ještě tolik netika a mám tolik zájmů a činností, že na nějaké grafy a neustále testy nemám ani pomyšlení... ale třeba až to rok, dva nepůjde, budu mluvit jinak... zatím je to tak, že za miminko budu strašně ráda, ale pokud to nepůjde, řešit to nehodlám... čas ještě mám 🙂

janajens
1. črc 2017

@sylvusska bohuzel dorazila o dva dny driv 12dpo klesla teplota a bylo to jasne takze jedu sedme kolo

darkwitch
1. črc 2017

ahoj holky můžu se přidat?
já ted čekám až se ms rozjede, zatím špiním a poprvé jsem ráda, že dorazila, včera mě chytil moudrák a představa, že to můžu řešit jen paralenem je děsivá... Jsem si ráno chtěla dělat test, protože jsem měla dostat ms a zub už mě pěkně bolel, tak jsem nechtěla riskovat a měla jsem v balení jen návod a proužek nikde...

tynka07
1. črc 2017

@janajens :( chjo škoda :( ... ale tak v létě jde vše lépe... taky se zkusíš teda vykašlat na všechny testy tento měsíc a prostě si od toho dát v hlavě pauzu??

@darkwitch tak tě mezi námi vítám 🙂 ... to naprosto chápu, ach ty moudráky. Taky s nimi teď dost bojuju :D ... i když teď mám asi druhý měsíc pauzu. Jak je to u vás?? Koukám na fotce, že jedno dítko už máte 🙂

Strana