Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 Aha, tak asi to nebude tak horké. Teď jsem na stránce merenibt četla různé mýty a prý je důležitá ta křivka víc než přímo ty teploty. Např. některé ženy se na 37 nedostanou ani při těhotenství. Takže jsme asi trochu ledové královny 🙂 A když mám hodnoty štítné žlázy v pořádku, tak se tím zatím nebudu stresovat...
@hlasimse ahoj ja mam bezne teplotu max 36,8 nikdy mi neprekrocila nad a ted v tehu je vesele na 37,2. Na strankach pisou ze staci o 0,2 poovulacni skok u nekoho, jina ma treba 0,6 skok a oboji je vporadku horsi by bylo kdyby kazdy mesic byl skok treba od 0,4 do 0,6 a jeden mesic by byl jen 0,2 proto je dulezity merit ty teploty dlouho aby sve telo clovwk dukladne poznal 😉
@baraskaska A ty meris ustne?
@hlasimse nene posevne 🙂
Tak holky ja furt cekam na MS a ona nikde:/Tehu test jsem si delala ve stredu a byl negativni.To cekani je otresny:/
@tynka07 Ahoj Týnko 🙂 Vůbec nevím... Teplota dnes oproti včerejšku o 0,1 vyšší než včera. ALE.... už druhou noc za sebou furt vstávám k synkovi. Snad co půl hodiny. Je marod. Takže teplota asi nevypovídá vůbec nic. A na OT jen slaboulinká čárka - ALE... musela jsem koupit další a mám jiný druh, takže to taky moc nevypovídá....
A co Ty?? 🙂
@hlasimse hele a ja kdyz nad tim tak zauvazuju, tak ma klasicka teplota v ppdpazi, kdyz je mi dobre je 35,7 a holka to ma po mne taky tak :D tak to bude treba i k tomu, no hlavne ze je vse jak ma byt (asi :D )
@lucy0511 jasny :( tak proste uvidis, proste klasika jako kazdy mesic
@petuska1188 a MS mela dorazit kdy??
@karolly jee, tak jednoduse uvidis co z toho bude. Takhle jsou teploty vazne k nicemu a klidne se ti i FF mohla prodlouzit tim vstavanim atd, na to vsechno hold telo reaguje takhle blbe.
Jinak ja nevim :D dnes uz mi stpupla na obvyklych 36,7 ale kdy teda byla ta ovu nerusim. Prpste to nechavam a zase cekam na dalsi cyklus, ale je fajn v hlave nic skrze tehu nemit :D takovej klid, myslenky mimo vse :D
Ahoj holky . Hlásím se 🙂) Tt pořád sílí .. Pořád se ale raduji doost potichu .
Doufám , ze se mate všechny faajn .
45 dc po cyste kdyz budu pocitat posledni spineni, ovulace asi nebyla ale začínám se přežívat takze snad se uz ms blizi 😁
@tynka07 to kdybych vedela,posledni MS byla 6.9.(po vytazeni teliska),tak ted cekam kdy dorazi.
@petuska1188 jo taaak :D ale myslim si, ze se nedockas :D
@toryt jj to je OT+ a prave i ten minuly cyklus jsem po 1DPO mela dva dny nizsi teplotu a 4DPO stoupla zase nahoru. No bud pristi cyklus budu mit opet toto a tim padem mam zvlastni teploty normalne, nebo se mnou neco je. Ale rikam si, jestli bych nemela najit neco na snizeni estrogenu, aby mi teploty tak neklesaly, cekala bych tim malo funkcni zlute telisko :O jak jsem psala, docela se tesim na pristi cyklus :D
Tak to je docela blby :/ a co jit na gyndu?? To je tim padem uz druhy anovulak vlastne??
@karolly :D taky moznost. Vsem u kterych to mozne je, tak vam az zavidim takpvyho sexu :D
Muzu hlasit, ze jsem mela poprve kratkou ms ze 7 dnu na 4 dny a dnes 5 den jen spineni. Behem ms jsem nemela vubec zadne bolesti, zrejme muzu vdecit maliniku.
@tynka07 kdyz si vezmes ze od pozitivního testu muze byt ovulace az za dva dny vysvetluje to ze pak jeste dva dny mas nízké teploty, takze by to mohlo byt vlastne normalni. Jsem objednána uz dlouho na pátého, takze uz jen chvilku akorad jsem myslela ze se to trochu srovna do te doby
@tynka07 no keeezby ale furt ji tak nejak diky negativnimu testu vyhlizim:D
@aklin Gratuluji 🙂 tohle vzdy pptesi 🙂
@karolly jo tak :D ... Takze asi jak u nas. Ale vim jiste, ze i takhle by jsme to ob den vic jak dvakrat asi nedali :(
@toryt to sice jo, ale plodnej hlen jsem mela naposledy 25. ,krece v podbrisku, proste ovu bolesti byly toho 25. a cipek mi 26.spadnul jako po ovu, takze podle ostatnich priznaku to pada na ten den :/ jinak by mi to bylo jasny.
@petuska1188 kolikatej DPO byl ten test negativni?? A kolik to bylo dni do MS?

@tynka07 To je hodně zajímavý! Moje teploty jsou tedy asi dost nízké - i když podle dr mám štítnou žlázu ok. Ale ty teploty mám hraniční! Resp. by byly v pohodě, pokud bych se měřila v ústech, jenže já se měřím dole a mám stejně tak 36,6-36,7 po ovulaci.