Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@anetka9 presne, me uz to pozorování sebe proste přestalo bavit...potřebuji od toho oddech..
@tynka07 jo a jeste jedna vec k tomu snazeni,jak s ema clovek snazit kdyz ten chlap nechce to jde blbe ze. si neumim predstavit kdyby nam doktorka rekla ze jsme ten pripad co muis kazdy den protoze ma line spermie. treba tohle nechapu vetsinou kdyz se lidi snazi o mimco,tak prece chcou vic a maji na to vice chut to s etreba divim ze ho to v te chuti nepodpori kdyz vi ze by s toho bylo mimco,jako jo prvni mesice snazeni bl takovy ze budem do toh busit jak kralici a snazil se a zajimalo ho kdy mam plodne dny po pul roce ho to preslo kdyz videl ze to nema smysl no
@dendasubaristka tak to je pomalu vsude stejny. Unas ho do toho premlouvam ja pradelko zatim zabira ale nekdy me necha tak dlouho cekat v postely ze z toho cekani usnu. 😴
@zuzu158 mesic:D
@petuska1188 a mela jsi nejake priznaky kdy jsis delala prvni testik me me MS dorazit 9.10.
@zuzu158 co je to s tema chlapama
@zuzu158 me uz asi 14dni ale strasne bolely prsa,MS nevim kdy jsem presne mela dostat ale delala jsem si test minulou stredu a nic a vcera uz //. Naposledy MS byla 6.9.
@dendasubaristka no to nevim je teda pravda ze za tenhle mesic jsme to delali 6x coz je jak na zacatku naseho vztahu ale bojim se ze mu to dlouho nevidrzi. Zatim protestoval jen 1 tenhle mesic.
@petuska1188 ja ji mela 10.9.
@zuzu158 a test si nezkousela?🙂
@petuska1188 zkousela vcera vecer ale nic tam asi neni☹
@zuzu158 tak to mas super kdyz je dnes 4teho 🙂
@petuska1188 ta už je krásná, moc gratuluji 🙂
@dendasubaristka tak 15.9. Jme meli svatbu tak je to mozna tim😀.
@petuska1188 nejaky testiky jsem si koupila ale bude je lepsi delat asi rano nez vecer.
Ahojte, nema doma niekto v BRNE Ovitrelle injekciu prosím? Potrebovala som ju na dnes vecer, ale zhodou nejakých okolností ju budem mat k dispozícii az rano. Nema niekto, komu by stacila vratit zajtra ta moja? dakujem
@tynka199665 nooo, tak snad jednou skonci :D a drzim palce, asi je to fakt to nejlepsi 🙂
@kristyn.g to vubec neznam takhle obracene :D ... Tak mu proste vpal, ze nezalezi na kvantite, ale kvalite, tak at se smeka :D
No holky, schvalne jsem mrkla do kalendare, jak jsme to meli tento cyklus se sexem my, v patek ma prijit ms. Tak prvni tyden po ms kazdy den, ted posledni tyden pred ms taky kazdy den a mezitim jen trikrat 3x. Do plodnych dnu jsme se trefili mozna tak jednou a to 4 dny pred ovu :D
@dendasubaristka no pockej, ale u nas to bylo horsi jeste v tom, ze ani mne se nechtelo, ale sli jsme do toho jen kvuli ty ovu. Tak to bylo oboustrany tfuj :D jo a s tema kamosema, to znam taky :D ale i ty by jsme unavily, to jsou jen kecy :D
A skrze to snazeni, tohle ma asi kazdy nastaveny jinak. Treba muj chlap se v cyklech a jak to se mnou je vubec neorientuje. Prvni dva mesice byli volne a jen prisel s tim, ze to je divne, ze nic. Tak jsem mu jen rekla, ze to neni sup sem, sup tam a mimi, ale blbe receno na to je jeden ci dva dny v mesici max. Tak se juknul ale proste neblaznime. Ja vim, ze kdyz je neceho furu, tak ho to prestane bavit (hodne blbe receno u ditete :D ), takze za nim nelezu s ovu, s neg.testama a nic. Kdyz se chce zajimar, tak se zepta, nebo se pripomene a hold kdyz ne, tak ne. Mimi chce, to vim, ale ten jeho klid v hlave je uzasnej, az to bude, tak to bude. Takze netlacim a hold se nekdy treba strefime 🙂
Hold jestli to mate tak, ze taky hoooodne chce, ale sexovat navic nechce, to uz je asi jina :O
@zuzu158 jeee, me ma taky dorazit za 4 dny :D kolikaty DPO jsi?? Na zkouseni testiku 🙂
@lucy0511 ty jo, ted aby to nevyznelo blbe. Sice spolu nespime moc a casto, ale kdyz uz na to dojde, tak si to uzivame a se vsim vsudy treba i pet hodin. Hold si radi hrajeme a rychlovky asi nejsou u nas TOP :D
@apple_tree to je dost, poslu ti moje jo :D
Takze my 11.09. ,
19.09. Pouze rucni prace
A 23. A 25.
A 28 o nicem bez vrcholu
Tot vse za mesic, skore 4x :D . Jo, o ty dovce to bylo poraaad, je :D jen skoncila pred ovu 😂😂😂
@tynka07 hele s chlapem to je stejný jak s tvym,prvni mesice slo videt jak byl nadseny a slo videt ze pod kazdym pichnutim v podbrisku rikal tehotna atd. Po pul roce ho to preslo a je ted jak ten tvuj. Nechava tomu volny prubeh a az to přijde,tak to prijde. Tesi se hodne to jo,ale uz to nedava najevo,neresi to a proste co,tak se povede za 3 roky kam specham :D a ja za nim lezu porad i mimo ovu jen uz me to prestava bavit,ale kdybych mela cekat az prijde on,tak prijde buhvi kdy :D
@tynka07 A ovu byla kdy, strefili jste se aspon toho 25.9.? No my si sex uzivame, ale jak vidis, hlavne mimo ovulaci :D V patek mrcha urco prijde, ale co uz. Uklidnuju se tim, ze v pondeli letim pryc, a ze bych musela vsechno komplikovane rusit. I kdyz bych to s radosti podstoupila, kdyby se zadarilo :D Ja uz to do konce roku fakt nehodlam resit, beru jen ten drmek, na vanoce pojedem na dovcu a zrovna budu mit i plodne dny, tak na to vsazim, ze tam to proste musi klapnout :D
@zuzu158 jeee no to my po svatbe taky bozi. A ta romantika a vse zalité ruzovou 🙂
@tynka07 no holky mi minuli cyklus sex taky tak 4x s toho byly 2 kolem te ovulace a mimo sex teda kourova a tak no. Ale cyklus jeste pred tam tim to byla jizda bylo fakt porad a tento cyklus to vidim tak ze budu rada za jeden sex. Takze si to budu setrit na pondeli kdy by mela byt ovulace :D

@tynka07 no hele u nas to je tak ze kdyz nema chut,tak ani sexy pradlo nepomuze. proste ho nijak nedonutim,ale zas je to asi dobre nez by to dopadlo jak u vas :D nekdy ma obdobi ze chce porad to je hlavne kdyz ma teda volno a jindy zas treba tyden az 14 dnu nic a to je pro me na mrtvici a nejlepsi me pak bavi ty reci tech kamaradu jeee co bych za takovou babu dal :D a ja mam doma zrovna takoveho antisexuala a pritom bych ho tak chtela porad a delala bych s nim nejruznejsi prasecinky :D :D