Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@ka_rohli_na tak co jak to vypada uz mas sylnejsi druhou carecku? Ja to mam dostat 9.10.
Je strasne nespravedlivi ze nektery zensky se pludu zbavuji a miminko nechteji chodi tolikrat na potraty a deti pak maji uplne normalne. Tady co by za to zensky dali aby se zadarilo a ty dve carky tam byli.
@darkwitch ok,takze si pockam 20 let :D pokud z nej do te doby nescvoknu :D
@aklin tak to mne moc mrzi,ja si porad rikam jak bych nechtela aby jsme dopadli jako manzele co spolu nespi a tak. Uvidime jak to do budoucna bude. Pokud nema manzel stres klape to uzasne a bez chyby a nemam si na co stezovat. Zas od ceho jsme manzele,k tomu to patri a je to zkouska vztahu i ve zlem to vydrzet. Tak uvidime no.
Tak dneska ani nejdu do prace mota se mi hlava jak kdybych vypyla par litru olkoholu ale ja nic nepila je nejakej blbej tlak asi. 😇
@zuzu158 se nekdo ma 🙂 to mam obcas od patere no 🙂
@dendasubaristka kdyz me se pak stalo treba ze jsem i ondlela. Tak ze kvuli tomu hlavne.
@zuzu158 jo je to nebezpečné. Mě minule musel manžel vést za ruku s obýváku do ložnice jinak bych nedošla jak se mi motala hlava
@dendasubaristka na jednu stranu je to lepsi 😊 staci, ze z toho magorime my, alespon ze oni jsou nohama na zemi 🙂
@apple_tree no toho 25.9.Ovu byla, ale nebyli jsme ani jeden :D z ty hruzy :D . sex byl teda pred tim toho 23. ale to uz jsme jednou meli a nezavedlo se, takze to mam fakt volny ted :D prpste vanoce to jisto!! :D
@kristyn.g myslim no :D uvidite 🙂
Holky, nestiham vas :D
@tynka07 to mas pravdu,ale obcas by mi nevadilo videt na nem to jak strasne chce a ze ho to treba zere,vic by mu pak zalezelo na tom delat miminko treba 🙂 🙂
@tynka07 No on to nemá rád na kůži, jinak péči o syna zvládá. Nemá teda rád s prominutím hovna. Ale zase s přehledem posledně dal do pořádku kompletně pozvracenou postýlku. Na to já neměla žaludek a hned jsem začala natahovat na zvracení taky 😀
Jinak dneska mi vyskočila teplota, tak doufám, že to bude pokračovat a včera jsem ovulovala. Podle večerní bolesti spodku by to tak i mohlo být..
@zuzu158 vypadá to snad dobře 🙂
@ka_rohli_na ale to vypadá hodně dobře 🙂 🙂 🙂
@ka_rohli_na carky jsou lepsí a budou ještě lepší no hurá gratuluji👏
@fanunka závislá je dobře, lepší než zapomínat měřit 😀 já na to jsem moc lajdák
@karolly bydlíte v garsonce? tedy to klobouk dolů, jak se řeší aby se manžel vyspal když je miminko co se budí? Můj manžel má náročnou práci a bojím se jak to budu řešit i ve větším bytě 😀
@ka_rohli_na moc krásné čárky ! to je moc pěkný pohled 🙂
@zuzu158 já doufám už by to mohlo vyjít. Aneb do třetice všeho dobrého 🙂
@kristyn.g Bydlíme no. Už rok stavíme barák, takže je příslib většího, ale stěhovat se budeme tak na jaře. Děláme si všechno samo, takže to jde pomalu 🙂 Jinak moc se to neřeší. Náš mladej naštěstí většinou spí. Když je nemocnej nebo mu rostly zuby a byl řev celou noc, tak se to hold muselo vydržet. Manžel má naštěstí tvrdý spaní, takže ho jen tak něco nevzbudí. A když bylo nejhůř, chodila jsem s malým ve vedlejší místnosti. Naposledy si od půlnoci do skoro 3 ráno hrál. Takže tátu jsme zavřeli v ložnici a bylo...
Ale co je horší.... Dokud malý jen ležel, bylo to naprosto v pohodě. Nebo když lezl. Ale co lítá jako drak, tak je to furt o hubu. Hodně nábytku, abychom se vešli, málo místa, samé rohy.... Ale co, nějak to musíme přežít.
@kristyn.g Nemysli si, někdy to je na palici. Když třeba celý den lije jako z konve, tak je to fakt šílený, být s tím naším aktivistou v podstatě v jedné místnosti. A dneska dopoledne to bylo zrovna tak 🙂
Ale těším se neuvěřitelně do baráčku... Menší baráček, akorátní zahrádka.... 🙂 Bude to splněný sen. Tenhle víkend už budeme dělat sádrokartony v podkroví a vršek bude hotovej 🙂 Teda jako samozřejmě ne položené podlahy a obložená koupelna, ale to už budou jen třešnička na dortu 🙂 A pak spodek no.... naházet zdi, podlahové topení... 🙂
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na vas nazor. Snažíme se jiz druhym rokem a po prve se mi stalo, ze po potvrzené ovulaci doktorem (v pondeli potvrdil, ze jsem ji předešlý den měla ) se mi na ovulacnim testu objevila opravdu silna čárka 2 a 3 dpo. Možná by se dalo dokonce tvrdit, ze pozitivni. Stalo se vam to jiz někdy?

@katmir určitě bude lepší když pujdeš s ním a pomůžeš mu 🙂 taky jsem se toho bála jak by to nesl...
@aklin tak to je mi líto ☹ jsem zvědavá jak to bude u nás s dětma, není to už tak žhavý teď (jsme spolu 11let) a jak to bude s dětma..
@darkwitch tak na to kašlu a začnu jednat... já furt že počkám až ještě zhubnu aspon deset kilo a pak že začnu to řešit intenzivně proč to nejde, ale to bych se nedočkala, hlavně to že začnou mě léčit neznamená že otěhotním okamžitě, můžu zdravě hubnout i v průběhu... doufám že se to povede ☹ jinak se asi zbláznim.