icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
6. říj 2017

@karolly jo, tak jestli mas takovou vidinu a diky tomu jste tam, aby se nasetrilo tak to je kazdopadne super 🙂 to clovek i poda nejakou tu obet pro lepsi zitrky, tak drzim palecky at jde vse dle planu 🙂 . jinak chapu, ale snad dnes neklesne ;)
A test ani zkouset nechci :D vim, ze ted je to temer bez sance, takze se kolem toho nevzrusuju a pockam do NE na MS :D . Spis se pripravuji na dalsi cyklus :D co a jak :D
@zuzu158 jak jsem psala karolly, test zkouset nebudu 🙂 vim ze tenhle mesic je marnej, tak se kolem toho ani nevzrusuju a cekam proste do nedele na MS 🙂
@lola88 jeee, to jsi ty s kym to mam taky na den 🙂 taky mam 9DPO 🙂 ale zatim sem netestovala 🙂 jinak bolesti v ppdbrisku a husty byli vytok mam taky, ale ten i mivam, takze nic :D
Drzim palecky, at se ukaze, kdy nema dorazit MS??
@lucy0511 :( taky si rikam ze se vidim jak tu budu strasit jeste pp roce :(
@zuzu158 muze i nemusi, v jake jsi fazi??

tynka07
6. říj 2017

Ale co se holky musi nechat, tak poprve od snazeni mne neboli prsa 🙂 uplne mam radost 😂😂😂😂 takze mi i jlava konecne zacala verit 🙂 ze se nic nedeje a je videt ze jsem i polevila. Mam fakt radost 🙂

zuzu158
6. říj 2017

@hlasimse ne nemam

zuzu158
6. říj 2017

@tynka07 jak v jake jsem fazi? Jestli myslis MS mi ma dorazit v pondeli.

zuzu158
6. říj 2017

@hlasimse zkousime to prvni mesic tak ze jsem ze vseho takova vyjukana. MS mi ma dorazit 9.10.

tynka07
6. říj 2017

@zuzu158 Jj to jsem myslela 🙂
Tak ten hlen je dobry. Pry je husty v tehu 🙂 ale ja ho mam fakt az do MS kazdy mesic, tak mi nic nerekne 🙂 treba se zavedlo 🙂 budes testovat??

tynka07
6. říj 2017

@zuzu158 a treba neco jineho?? Me treba boli ppdbrisek jak cert. Vcera jsem nemohla ani usnout na brise a na zadech, jak jsem nafoukla :( a do toho porad teploty :( ach jo, to je tak blbi obdobi. Porad hruza i v praci, depky, ... Jeste ze mimi nebude, chudatko stresovany uz od prvnich dvou bunek :D :(

zuzu158
6. říj 2017

@tynka07 zkousela jsem dnes a ani dusik zkusim pak testik v pondeli ale asi nec moc tomu neverim.

dendasubaristka
6. říj 2017

Holky,tak budu muset asi tomu chlapovy koupit macu :( je to pry dobre,na deprese. Uz to nedavam,ma totalni deprese. Nic ho nebavi,prezivatu jen kvůli mě. Včera jsem se dozvěděla že prý mám já depky s toho že se ještě nepovedlo,přitom o tom skoro nemluvím jen tak jednou za čas něco zmíním,to chlapum staci tak malo? To člověk nemůže jednou za čas něco říct,to jim přijde jako že něco řešíme? Takže co? Mám se přepnout do režimu nikdy nic nezminovat o dítěti asi. Myslíte ze i to ze obcas neco reknu může byt pro nej natlak?

zuzu158
6. říj 2017

@dendasubaristka chlapy jsou proste divny stvoreni jednou neco reknes a zafixujsou si to a pak nic nerikas a rekne ti tuhle jednu vec po trictvete roce a ty vibec nevis ktera byje. Klidne mu neco kup. Ten muj zase ze ho ma usoupamyho ze ho boli ale ze by si ho namazal masitkou je taky uz moc prace tak ze si asi prosti mesic kdyu mi to nevijde budu asi delat mimco sama. Nekdy si ty chlapy snad myslej ze jsme pany marie nebo co? Jsem si myslela ze se to po svatbe trochu zlepsi ta asi jen na ten prvni mesic jak koukam. Ja jsem treba nevedela ze ovulace muze bolet a mela jsem nafoukli bricho a boleli me prsa pichalo v pod beisku a rikala jsem mi to a on mo na to rek a co mam s tim jako delat. Pro to ze jsem mu i rikala ze neni mozny ze jsme spolu 2x spali abych v tom byla. Kdyz jsem si to vygooglila tak me sprdnul ze to strasne moc resim. Tak ja nevim no😢

dendasubaristka
6. říj 2017

@zuzu158 jako vcera jsme to resili mu rikam ze proste s takovou budem muset mit ten sex planovany,kdyz neni schopny se mnou skoro spat a on na to ze to je teda super,tak se to casem povede nekdy prostě. On by prave potreboval ten impuls to dite,aby ho zacalo zas vsechno vice bavit,ale s niceho to dite neudelame ze

fanunka
6. říj 2017

@apple_tree ahaaa tak děkuji za info....

dendasubaristka
6. říj 2017

Takze to ze merim bazalku je stejne k nicemu,protoze spolu stejne nespime,takze se asi musim prepnout teda do toho stadia je mi to jedno,stejne se to nikdy nepovede na co to resit. Jedina utecha je ze ovu jeste neprobehla,takze sance mala je. Zas neco zle je k necemu dobre,tohle me aspon donuti to neresit a nezajimar se o to protoze to nema cenu u nas.

fanunka
6. říj 2017

@karolly
@apple_tree a nemáte nějaký typ na fyzioterapeutku tedy pokud jste z Prahy..

zuzu158
6. říj 2017

@dendasubaristka Jako oni ze sebe delaj strasny chudinky jak jsou utahany z prace. A mi smad do prace nechodime nebo co? Ja mam jen 1:15 cestu do prace to same z prace pak jdu varit vykoupu se a muzu jit spat a mam na to mit chut a nemam byt unavena? Nekdy si jeste beru praci domu. Ale to oni nechapou.

zuzu158
6. říj 2017

@dendasubaristka a ty jeste zadny miminko nemas?

karolly
6. říj 2017

@fanunka Já bohužel od Pardubic 🙂

zuzu158
6. říj 2017

@dendasubaristka odkud jsi? Ja z Liberce.

karolly
6. říj 2017

Jinak holky, je možné mít v ústech vyšší BT než v pochvě? Konkrétně o 0,1°C?

Já teda do grafu zanáším BT z úst, ale občas si změřím jen tak i v pochvě, abych věděla. A vždycky byla v pochvě vyšší právě o 0,1°C, ale dneska opačně....

Graf na ukázku, ještě kdyby byla vyšší zítra a ovu asi proběhla 🙂

zuzu158
6. říj 2017

@tynka07 hlavne ja fakt nevim teprve se zaciname snazit tak ze se v takovych vecech podadne nevyznam mimco zadny jeste nemame. Jen dva cicounky pro ktety bych bejchala. 😘

kristyn.g
6. říj 2017

@tynka07 že nebude mimi stresované od prvních dvou buněk 😀 to mě rozesmálo 😀 to si budu říkat taky 🙂 já čekám příští týden ms, naděje je minimální ale zdálo se mi že jsem týden po ovu špinila tak mi hlavou běží jestli to nemůže být to nidační atd... ale hned to v hlavě zaháním, šance je minimální

@dendasubaristka spíš si nechce připustit že říct naplno že koho to trápí je on a ukazuje na teba by se nemusel podívat na sebe.. tak se mi to zdá jak to píšeš ☹ chtělo by si odpočinul a rozptýlil asi, deprese je mrcha :-/ ono ten sex s tím souvysí, člověk v depresi často tu chuť na sex má mnohem méně, možná by pomohlo řešit tu depku jinak než mimčem ☹

dendasubaristka
6. říj 2017

@zuzu158 ostrava. Ja nemam ani chut to resit. Jsem ve stadiu ze je mi jedno asi vsechno. Vnitrne me to zere,ale asi musim byt uz flegmaticka. K cemu mi to je ze sleduju teplotu. K nicemu. Akorat me stvou ty bolesti kolem ovu,to me nuti si na to vzpomenout

kristyn.g
6. říj 2017

@zuzu158 taky mám chlupatá miminka zatim kočičí 😀 každý mě straší že nemůžu otěhotnět kvuli nim :-/ ale to je hloupost

dendasubaristka
6. říj 2017

@zuzu158 ne nemame no. Snazime se od minuleho leta

dendasubaristka
6. říj 2017

@kristyn.g no on ma vzdy spoustec depky problemy v praci a to znamena i peníze. Mimcem to resit urco ne,spise sem to myslela tak ze bude mit novy podnet veselit se 🙂

zuzu158
6. říj 2017

@kristyn.g to se zjistit u krevnich testu jestli to je kvuli cicinkam ja jsem ze vseho tak vyplasena.

kristyn.g
6. říj 2017

@dendasubaristka no aby to nebylo naopak, zodpovědnost a tak.. můj muž taky prožívá hodně práci, o penězích se ani nemůžeme bavit, to hned má blbou náladu

zuzu158
6. říj 2017

@dendasubaristka bolesti pri ovu mam taky ani jsem nevedela ze neco takovyho je a pri ovulaci jsme to delali a to 2 sny posobe a to me pekne bolelo bricho. Jen me desi jestli to bude takgle silny boli me to vic nez MS drzelo se me to asi 4 dny

kristyn.g
6. říj 2017

@zuzu158 tak myslím že to nebude kvuli nim, ani nevím na co by mě měli testovat, toxpolasmosa pokud jsem jí už měla tak už jí znova mít nebudu. Chce to klid, určitě se vám podaří brzo 🙂

fanunka
6. říj 2017

@kristyn.g je to hloupost!! já byla a imunologických testech a zjistili mi tam obranné látky proti toxoplazmoze.. Tělo s ní přišlo do styku a vytvořilo si protilátky a když jsem šla na testy po 3měsících byla jsem čistá. Tak si taky pro klid v duši nech udělat testy a uvidíš a někdo mi říkal že když si tělo udělá protilátky tak už jí nikdy nemůže chytiti

Strana