Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky nejvíce mě,ale štve prostě to možná vám budu připadat jako naivka. Ale,chtěla jsem a chci mít prostě dokonalý vztah. Vidím jak to je kolem nás a jak ty vztahy spolu prostě nedrží. A vše se rozpadá,nevěra atd. Tak se snažím nám to dělat pořád pěkné. Nikdy jsem nechtěla dopadnout jako ty páry co spolu přestanou spát,neužívají si jeden druhého po letech je to nebaví. Proto pro to dělám maximum.Všichni kolem nám říkají jaký máme super vztah,že nám to závidí,jak k sobě prostě ladíme a doplňujeme se. A prostě krom těch blbých depresí to je vše krásné,milujeme se. Vše šlo krásně,vztah,byt,svatba,teď to dítě,které nejde. A nic nám takhle jakoby nechybí ke štěstí :( A prostě musí se to takhle srát :( :( Omlouvám se za slovo. Pořád doufám jak se spraví peníze,práce,zase to bude super no.
@verka1984 Ahoj 🙂 Díky za tip,bachovky se hodně používají i psů,tak to znám máme doma 2 psy,tak jsem o tom slyšela 🙂 Díky uvidím jak to teď bude kdyžtak ti napíšu,manžel právě ani s těch depresí sex nechce no :(
@kristyn.g No to máš pravdu deprese přijde ani nevíš jak,manžel ale říká že depresi nemá,ale že je flegmatický :D Prostě je teď tak nějak mimo no. No jako měli jsme asi 2 měsíce zpět,takovou brečící chvilku no a pomohlo mu to aspoň na chvíli,ale to je u něj málo,stydí se za to. No on když upadne do toho stádia,tak nemá chuť dělat nic a jít někam s takovým člověkem v depresi je hrozné to radši ať jde sám. I byla ta možnost aby jel pracovně do holandska jezdil by vždy po 10ti dnech domů,teď si říkám,ať radši to tak děláme třeba rok s Holandskem ať tam jezdí vydělá si,bude spokojený,šťastný,vypadne od sud, uvidíme se sice málo,ale bude klid a pohoda
@dendasubaristka to uplně chápu, taky jsem chtěla vztah který se nerozpadne a měla jsem představu že navždy budeme spolu a tak uzkostně jsem se toho držela... pak jsme se jednou rozešli, manžel mě právě taky psychické i zdravotní problémy a bylo to těžké se vyrovnat s tím že prostě ta moje představa nebude... ale nakonec se toho vzdát bylo osvobozující a pak jsme se zase dali dohromady a už na tom tak nelpím a je to mnohem lepší. Jsme spolu 11let a 6let v manželství.
Tak na tom taky tak nelpi, nikde není furt růžovo, krize jsou tu aby vztah posunuly dál. Jeden partnerský poradce nám říkal že vztah není furt růžový ale že je to jako na houpačce, když jsme dole sice to není ideální ale snažíme se a někam se posunujeme a když je člověk moc dlouho nahoře, přehlíží problémy a ten propad je o to tvrdší a tak furt dokolečka 🙂
@dendasubaristka tak hlavně aby cítil on klid a pohodu a ne ty že se té deprese nemusíš "učastnit" 😀 jojo můj muž se tak utápěl v depresích do té doby než jsem ho kopla do zadku a pěkně ho to probralo 😀 každý asi potřebuje jinou "léčbu"
@kristyn.g Jo já vím no,od toho tu je právě ten druhý aby podpořil partnera. Vím nemůže být pořád vše krásné,bylo by to divné. Je to,ale moc těžké. Člověk to hlavně vyčítá sobě,že on dělá něco špatně,není schopný udělat šťastného toho druhého. Ale mám strach,strašný strach že jednou přijdu domů a bude tam prázdno a dopis. :( :( Né že si třeba něco udělá doufám,ale že se nebude moct koukat na to jak mě to trápí a odejde :(
@kristyn.g No říkám si kdybych byl jiná už s ním nejsem :D :D Protože bych se zhroutila :D
@kristyn.g Stejně nechápu kolikrát prostě ty stavy,tím že jsme jiná a kdybych byla na jho pozici neutápím se tím a prostě jdu dál. Najdu si jinou práci a pokračuju.
Holky dnes to tady zahlcuji omlouvám se :D Ještě si teď tak říkám 🙂 Možná tohle mělo přijít,jako ten impuls k tomu,abych přestala řešit plánování mimča 🙂 Možná to je opravdu to co mělo přijít a pomoct mi 🙂 Protože teď?? Nějaké měření a dělání ovu testu je mi stejně k prdu :D Takže asi odkládám teploměr a testy,protože se tím budu stejně jen nervovat,když uvidím ovulaci a nebude sex,tak s toho budu jen na prášky. Stačí že mám při ovulaci bolesti a tím ji cítím no.
@alice777888 rekla bych ze pozitivni je
@fanunka děkuji za odpověď, budu doufat :-/
@dendasubaristka jojo každý jsme jiný prostě... já jsem taky doma ten co se ze všeho hroutí 😀
uvidíš k něčemu to bude pak si budete užívat víc i těhotenství ve správný čas 🙂
@kristyn.g Na facebooku je Bachovy esence a email je www.bachovyesence.cz paní se jmenuje Martina Taubrová a je moc ochotná.
@tynka07 ahoj tak jeste dneska menzes nic
Tak já jsem dnes 6dpo,ms konečně skončila se vším všudy.akorat nevím,na které straně teď čekat ovu,posledně mě zase bolela ta věž vejcovodu, čímž se rozhodilo střídání...
Spíš bych potřebovala nějak "vzchopit" intimní život,je to trochu bída ☺ a postřehla jsem tu debatu na toto téma 😀
@zuzu158 :( tohle je proste nejhorsi, to crkani a zkoumani :( drzim palce, at alespon v ppndeli misto MS
@dendasubaristka to je to, o crm sjme psali. Ja tim chlapa radsi vuuuubec nezatezuju a kdyz chce, tak o tom mluvi sam a z toho se raduju, takze ja uz vim, ze muj takovej proste je a neresim to :D ... a ze pry my jsme divna stvoreni, pche :D
@zuzu158
@dendasubaristka
Holky o ty praci chlap x zena mi ani nemluvte :D
Jako u nas delame ve stejne firme, ale on si panackuje a ja dru tvrde rukama a ted:
ON: vstava dele, protoze nemusi byt v praci tak brzy, do prace jede autem, v praci chodi, ukokuje, objednavkune, resi papiry, autem jede domu, jde si hrat ci koukat na film, u toho se prospi, naji se , osprchne a jde spat.
JA: vstavam brzo, abych pripravila sebe, dite, snidane, rychlouklid, odvedeni do skolky, bezim na vlak. Bezim na trmvaj, bezim na bu (vse mam na minuty), dobehnu do prace, tam hazim zbozi, palety, po krame litam jak camrda a obcasbsi sednu na kasu. Rychle nakoupit, s nakupem bezet na bus, tram, vlak, do skolky prp malou. Doma uklidit, hrat si s malou, udelat veceri, uklidit veceri, vykoupat malou, sebe, pripravit veci na druhy den a snad i spat :D
A pan proste unaveny a ja funguju. Pusti se do toho, kdyz to dostane ode mne fakt prikazem, ze to nedavam a nebo sam, kdyz vidi ze fakt jsem unavena. Ale jinak ho miluju :D
@zuzu158 jeee ja jsem kousek od LB a tam jezdim denne do prace 🙂 a neboj, mimi brzy bude 🙂
@karolly parada, tak snad z toho neco bude 🙂
@kristyn.g nidacni to rozhodne muze byt 🙂 tak snad. 😇😇😇🙏🙏🙏
@alice777888 ahojky, testy bych zatim videla negativni, ale uvidis, nemusis nejvyssi hladinu LH chytit a treba si to stihla pred a po. Sleduj teplotu, vic ti rekne, co treba cipek??
@dendasubaristka hele, sledovani BT neni jen k poceti, ale pomize to i tobe same ;) aby jsi vedela co, kdy a jak. Ale jestli to zvladnes, tak drzim pesti 🙂
@katkas75 holka mas to zmateny :O ... Nejdriv pises, ze MS nikde, za chvili ze jsi 6DPO, to souhlasi a na MS je jeste brzy, jak jsem ti psala. A vzapeti napises ze MS konecne skoncila. Holka asi to mas dost spatne napsany a sama ti na to nwemam co napsat :D
Holky, dnes v praci jsem umirala na nas lesti bricha, spise podbrisku :O . Rano se to zdalo jako PMS, jenze to dost sililo a jakoby se mi nafoukl spodek (vetry to nejsou) a kdyz sem sedela na kase, tak to strasne bolelo. Pasek sem si musela vzdy vytahnout vys, aby me to nebolelo.
Jo a hlenu mam hooooodne. Sem byla asi 3x na wcku v praci a teklo ze mne s moci, jak sperma po sexu :O ... A chodim furt na zaxhod. Docela se obavam nejakeho zanetu spodku, nemate zkusenosti nektera??
@tynka07 no my žensky jsme proste tvrdy. Si kolikrat rikam jestli to ti chlapi vnimaji. No je asi tu teplotu kaslu. Vim ze ovuluju a vse bezi jak ma. Asi to ted kaslu úplně 🙂
@tynka07 hele ze ty jsi tehotna :D a potvrdi se to ze neresit to je nejlepsi zpusob. Jak dlouho se vubec snazite?
@dendasubaristka a @lucy511 to pochybuju. Jsem nachcipana a bojim se dost zanetu delohy, vajecniku ci ceho :(
Tenhle mesic je tezkeh a den ode dne tezsi :( v tomhle stavu k mimi vazne prijit nemohu :( neverim tomi, delsi dobu se me drzi to, ze co chci, tak to nemam. A vim ze to bude i ted :(
Aleee, smutek z nemimi jsem krasne presla 🙂 a jsem rada, ze se mi konecne dali do kupy ty cykly a alespon tak jsem spokojena 🙂
Sice si porad rikam keeeez by :D ale lepsi neverit uz :D
Jinak jsme se zacali snazit v cervnu. Toto je ctvrty cyklus 🙂
Jo a i BT je normalni, jako v predchozim cyklu 🙂 zitra zvyseni a pak sniiizeni a 1DC 🙂
A zitra mne to bricho bude tez hodne bolet, a vyskace mi akne :D ... Nesnasim tu dobu, jsem vzdy jak pubertak :D
@dendasubaristka oni ti chlapi nejsou tvrdaci, to se jen rika a nebo takovy byvali, ale uz tomu tak neni. Vim, ze jsem si ho strasne rozmazlila. Driv spis uklizel on, varil, a hezky se o mne staral, jenze jsem otehotnila a byla doma a tak jsem se o domacnost starala ja a rozmazlila jsem si ho. Pred rokem jsem si ho vzala a bylo to i s tim, ze chlap u nas jsem ja :D ... Na druhou stranu, alespon je vse dle me predstavy a slape to 🙂
@tynka07 jo jo akne je des v dobe ms,s antinou jsem to neznala,uplne super je mydlo takove cerne smrdi jako asfalt :D rika se mu asfaltove a dost mi pomohlo. Plet se mi rak nemasti a akne je jen v dobe ms jinak ne a stoji do 50,- a myju se s nim vecer oblicej ze zacatku i rano ted staci uz jen vecer
@tynka07 Jen k tomu vasemu rezimu, co psalas, ze ma manzel a ty, si predstav, ze do toho by mel on jeste kramy :D
Jinak taky tak trochu sazim, ze bys nas mohla brzo opustit, ted jsem napnuta za tebe vic nez kdy jindy u sebe :D Jinak ja uz jsem zacala trochu spinit, takze ms opet prichazi na den presne.

@dendasubaristka jinak jestli můžu poradit co pomáhá mě je relax, když mám období kdy je to fakt na houby tak se vybrečím, a důležité je relaxovat, odvést pozornost, taky jsem měla v létě takové období a pomohla dovolená. Sice říká že by se do toho vrátil zase, ale měl by sílu s tím se vypořádat, čas si rozmyslet postup, člověk je víc klidný když má nějaký plán a to světlo na konci tunelu než když se plácá v problémech. Držím palce 🙂