Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@baraskaska no me nikdy prsa nikdy nebolela, nez jsme se zacali pokouset. Od te doby pravidelne tyden pred MS. Ted jen kdyz sundam podprdu a to ani ze strany (tolik) ale spise bradavky. Ale jinak fakt noc. Blbe mi je, ale to proste prikladam stresu, mam ho ted kotel a muj zaludek reaguje na stres spatne.
Holky, ani netusite jak si partaka prp Ell prejeme <3 🙏🙏🙏🙏
I kdyz asi tusite 😂😂😂
@tynka07 ale to vis ze poznas 🙂 ikdyz on se taky muze otevrit az v ms. Mel by byt tvrdsi dle myho co jsem sledovala uz predtim no jak to popsat, jakoby stracel proste mekky jak to vsechno okolo 😀 jakoby se vpoustel do prostpru kdezto ted v tehu kdyz to popisu opravdu podrobne pripomina penis 😀 ale to bylo znatelny az v den ms predtim se fakt i ztratil. Kdyz clovek ma alespon nadeji v tehlech priznacich je to na jednu stranu fajn protoze furt muzes doufat. 😉 ja teda cekala ze me prsa bolet budou pri prvni to byl des snad uz 10 dni pred ms proto jsem mela jisto. Ted jedina opravdu divna vec ktera me hlodala, byl bily hlen. Ja pred ms takovy fakt nemam to vim stoprocentne. A ted i v den ms furt byl.
@dendasubaristka no jasně že jako od tebe 🙂 😀 od cizí by to kýžený efekt případně nemělo 😀
@baraskaska a navic co si pamatuju tak si rikala ze do dvoustovky tu nebudes a uz je 199 stranka takze je na case 🙂
@tynka07 anavic co si pamatuju tak si rikala ze do dvoustovky tu nebudes a uz je 199 stranka takze je na case 🙂
Ale to nemyslim samozrejme ve zlym, kdyz si to tak procitam aby to nevyznelo jinak nez to myslim. 🙂
@baraskaska jo, taky casto cipek prirovnavam k penisu :D ono je to dost podobny.
No uvidime :D bylo by to fakt fajn. Celej vecer se mi o tom zdalo asi na milion zpusobu :D
@baraskaska to ani nepis :D presne na to sem ted myslela, ze na 104 jsem psala, ze do 204 budu fuc :D ... A kdyz nas tu v jednu dobu psalo vic a slo to rychle, tak jsem si sama rikala, at nepisete a nechate mi cas, ze tu je fajn :D a blbw to nevyznelo, presne chapu, co mas na mysly 🙂
Tak jsem se jeste sekla :D MS nema prijit v pondeli, ne nedeli :D takze dnes bych mela zacit spinit :/ ach jo, jsem z toho zas nervozni :D a teplota jede prrsne ppdle minuleho cyklu (presne :D )
A zpráva z rána ... jak jsem tušila, prostě jak se něčím nadchnu, tak to skončí, takže jsem právě bez hlenu, jen slabý vodový :(
Prostě nikdy se nesmím nadchnout, nikdy :(
AAle clovek musi verit furt 🙂 tak ukaz grafik ani nevim jestli jsi ho sem ted nekdy davala. 🙂
@tynka07 děkuji 🙂 jsem za každou radu vděčná 🙂
@hlasimse jo, já vím byla jsem s tím smířená a prostě od včerejška jsem nějak začala doufat, no je to zajímavý :D by si mne měli vyzvat do nějaké výzkumné laboratoře a začít dělat pokusy, jsem celá úplně jinak :D
@fanunka jeeee, tak to je luxusní grafíček <3 ale jako ty, taky mám zvýšení, ale taky tak podle min.grafu to samé :D zítra trošku opadne, pak stoupne a pak se sníží nadobro :D pošlu graf z tel
Jo a jak jsem tusila, ted sem na wcku a zacinam spinit, presny prubeh 😖
Pridavam i graf z min.cyklu
@ka_rohli_na mooooc gratuluju, a utikej a sem se nevracej :D
@tynka07 budu se snažit :D ale po dvou nezdarech se pořádně a v klidu budu radovat až po 12tt 🙂 budu na vás všechny myslet 🙂
Tak stale jsem to nedostala

@dendasubaristka Jo ja te nenutim :D jen proste co pomohlo nam, predavam zkusenosti :D ... ale tak hlavne ze vite co vam pomaha ;)
@baraskaska jo a teda po pprpdu otevrenost cipku faaakt neppznam :D ani trochu. Prijde mi jak vrata na statku :D a mel by byt tvrdsi, ci meksi??
@karolly tak si dejte taky chvili pauzu 🙂
A uvidim zitra, ppkud neklesne teplota, tak mozna zkusim. Ale i tak mi by mi to prislo brzy (10DPO)