Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@hlasimse njn, nejhorsi cast. Ale sama se lepsim, kdysi jsem mela hlavu mimo od1DPO, ted az od cca 10DPO, to jde :D
No a co ty?? @kockakacka a ty??? Cekas na ovu?? Prestala jsi brat ten G a drmek, nebo pokracujes??
@tynka07 tak aspon vis ze bude nadsenej 🙂 ten muj jen neco zabrblil ale von je skeptik,presvedci ho jedine hmatatelnej dukaz. 😀 takze opravdove nadseni bude az uvidi fotku. 🙂 coz je pravda ze i ja jsem skeptik a dokud se to definitivne nepotvrdi budu furt jak struna. To bude znameni ze si zrovna tohle precet to je jasny 😉 tak drzim pesti at to dopadne. Musi, sliby jsou proste sliby 🙂 uz je to 201 strana
@tynka07 ja nejak cítím, ze to u tebe vyslo 🙂
@tynka07 ale nevim, co to bez tebe budeme delat 😭😱😂
@kockakacka holky, ja jeste neodchazim, nevim jeste nic. Nakonec vas tu vsechny preziju :D
A hlavne, uz tu musite byt nadupany z tech clanku ode mne :D
@baraskaska nadhernej graf, se necapu :D holky, ja zitrka nedospim :D
@tynka07 tak to ti dost verim, taky jsem prezivala ty posledni dny sotva 😀 kazdej den jsem se jen modlila abych uz sla spat rychle usnula a byl druhej den a mohla merit 😀 kazdopadne i pres vsechny nadeje, priznaky a vseckoozny jsem furt mela zaryto ze musim pocitat i z druhou variantou, nechtela jsem byt sklamana. Ja si myslim, ze nejen ze by zena mela sve telo znat ale umet svemu telu i porozumet. Poznat signaly 😉
@tynka07 muzes se zatim uklidnit treba cipkem, ja pak jeste studovala ten, a den pred ms byl zas pekne prodlouzenej ted mi prijde takovej jakoze dosahnes ale ze by uplne extra prodlouzenej to ne. Proste takovej stredni no a furt mam ten hlen. Podle myho by v pripad eprichozi ms takhle vecer pred ocekavanou ms byl uz trosku jinaci. Mekci vys a oteviral by se ikdyby jen trosicku.proste ikdyby jen malinko tak by ta zmena byla znat.
ahoj holky, tak jak beru od pulky měsíce ten drmek tak ted dorazila menstruace zase o tři dni dřív 😲 nějdřív jsem měla cyklus 32 dní, pak jsem zhubla 20kg a cyklus se zkrátil na 30 a dneska špiním a mám dnes 27 takže čekám že zítra 28dc to bude.. myslíte že je to k lepšímu? Cyklus 28dní jsem měla když jsem chodila na střední, pak nějak se mi prodloužil a teď zase zkracuje.
@baraskaska hele, tohle jsem si myslela taky, ale po pravde po pseudotehu co jsem mela predpredesly dva cykly tomu moc neverim :D nejaky priznaky, pche :D
Jako mam v sobe uz i ten ppcit, ale myslim ze jste mi ho spis dodaly vy :D
No uvidime zitra. Ted uz jsme po koupeli a jdeme na kute 🙂 . Tak zitra zdar 🙂 a kdybych se neozyvala, tak to prpste nevyslo a pptrebuju to vstrebat :D
A skrze cipek, vcera byl nahore a mekci, dneska je cca uprostred a niz a ztvrdnul, ale porad i na to radsi nedam. Hlen mam strasne vodovatej, ale symbolicky bilej jak snih, coz neni tak typicky.
@janapuma tak to jeste prijde, ppcitam 14-16DC ;) uvidis, budw tam 🙂 nemenila jsi vitaminy ci tak nejak??
@kristyn.g parada 🙂 kratsi cyklus neni prpblem, pokud se ti nezkracuje moc LF. Pokud FF, tak problem neni, to meni i dost okolni prostredi,.. a LF by ti nemela spadnput pod 10DPO, ale lepsi je 12DPO. Nekde jsem cetla, ze nekdo nemohl otehotnit a povedlo se az pp prodlouzeni LF, ale opet, kazda to mame jinak. Tak spis zjisti o kterou fazi se jedna a mas to ;)
@tynka07 ja tenhle mesic nemerim, nwpozoruji, nestresuji se..ale ted jsem se sem podívala a uz lehce vystresovana jsem. Jinak tynko, my se snazime od května... Ted jsem koukla do kalendáře a koukám, Ze
Uz jsem 10.dc :D to jsem myslela, ze min 😂
Už jsem tu psala - necháváme tomu volný průběh žádné ovu testy a ovulaci vyloženě nehlídám - ovšem poznám - měla jsem "výtok" hlen? Ovulace je 4 dny? My teď řešili nějaké problémy a na sex ani pomyšlení - ten proběhnul až poslendí den ovulace (asi) tak jsem zvědavá 🙂. Je to druhý měsíc a syn se nám poveld na druhý pkus byla by náhoda kdyby i to druhé tak vyšlo 🙂.
Snažení zdar 🙂
@tynka07 ahoj nic nedostala jsem to Patek mn
@karolly já ho používám furt, přišel mi spolehlivej, a ta bolest klidně může být jen jednorázová, někdo to tak má a někdo necítí nic i klidně. Kamrádka ji taky poznala jen že ji výdycky chvíli píchalo v podbřišku a byla to ovulace 🙂
@tynka07 ok a Na testiku by se nic nepoznalo
@alice777888 Děkuju moc 🙂 Jsem zvědavá, co z toho bude. Jestli nic, tak mě čeká cyklus 36 dní :-/
@hlasimse Mě zmátl ten pokles 25DC, myslela jsem si, že ovulaci poznám podle třech vysokých teplot před šesti nízkými...
@tynka07 juuu měli jsme náročný víkend takže všechno pročítám až teď a drzim moc palečky at zítra přijdeš s krásnou zprávou a mrska nedorazí 🙏❤
@tynka07 držím pěsti a úplně tyhle stavy znám, jak člověk si moc přeje na druhou stranu nevěří,ale vidí příznaky a doufá, pak příjde test a když tam je jen jedna čárka tak to přetáčí pod všemi možnými uhly jestli se něco neukáže a třeba já jsem ten test nebyla schopna vyhodit a chodila koukat ještě půl dne jestli náhodou něco nebude...no a pak jsou testy kde se něco ukázalo a na dalších už pak zas nic nebylo, tak to jsem měla vždy chuť se někam zavrtat, prostě dokud na testu nebylo negativní tak jsem doufala a pak smutek když to nevyšlo,ale jednou to vyjít musí a výjde a přeju ,aby to bylo pokud možno už teď 🙂

@tynka07 jj, něco na tom bude, je fakt že ten pocit každou LF, kdy by teoreticky něco MOHLO být, stojí za to 😝