icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

fanunka
9. říj 2017

@janapuma no jestli dnes beotestujes tak zitra uz tam nic neuvidis typuju ze ovulka bude dnes nebo zitr kdyz ti tak hodne klesla teplota

dendasubaristka
9. říj 2017

@janapuma no minuli cyklus jsem mela sex den pred a den po ovu a nevyslo. A tento jsem to chtela provezt jinak no a asi to nepujde,nebude kdy no

fanunka
9. říj 2017

@tynka07 🙂 jojo taky dycky potrebuju trosku srovnat tim ze si stezuju ac nemam na co..... ja dycky chtela 3 deti a ve finale nebudu mít ani jedno :(

janapuma
9. říj 2017

@fanunka ja testovat budu ale ne hned teď 😉 včera bylo bílo ...

tynka07
9. říj 2017

@zuzu158 jee, kousek od svagravejch :D ...v Oldrichove ted stavi domecek 🙂
No uvidis, jeste otestuj, treba se jeste ukaze (na coz ja fakt neverim :D) ze mne bude ppradnej skeptik 😁
@bajunka jo, o tom objeti a tak mi povidej, ale to by bylo o mne a o to mi tolik ani nejde, ale ta mala. My se s brachama porad rezali, ale oba znoznuju ❤❤❤ a taky chci aby to tak mela.
@dendasubaristka :D kam jsme to dospeli, ze chlapi znasilnujeme my :D
Ja sem z toho tak ppmatena, ze na sex nemam ani pomysleni :(,
@kockakacka mam jednu, neskocila em z okna :D ... Nee, uz sem se z toho dostala, ted jen pockat na mrsku, ktera snad dorazi co nejdrive a jede se dal 🙂
@janapuma ty jo :O to ti poradne skace :O
@lucy0511 bohuzel, schnijem tady. 😂😂😂

kockakacka
9. říj 2017

@tynka07 ja to chapu,proto to tento mesic neresim. Na druhou stranu uz mi hloda v hlavě, zda nedělám spatne..snad ne

tynka07
9. říj 2017

@fanunka budes uvidis!!! Hold kazdy na to musime vlozit trosku jine usili ;)
@janapuma me se vzdy nejlepsi OT ukazuji kolem 16.hodiny.
Jinak bych taky tipla, ze bude dneska ;) ale zvlastni ten hlen, ze nic. Pokud normalne je :O

tynka07
9. říj 2017

@kockakacka podle toho hak moc na to kasles :D. Ja az mrska dorazi, tak chci taky, ale obracene, nez ty. BT merit budu porad, at vim. Gcko a Drmek budu brat taky porad, jen na to nebudu myslet tolik a to tim, ze odejdu ze skupiny. Chte nechcte velmi ovlivnuje hlavu a vim ze bez ni bude i klid 🙂
@janapuma a co trrba cipek??

dendasubaristka
9. říj 2017

@tynka07 no to je tak kdyz si clovek najde chlapa s mensi chuti,coz tech moc neni a my jsme meli zrovna to stesti :D no treba to bude opravdu vanocni darek no. :D

tynka07
9. říj 2017

Jo ale jako veeelkej + beru to, ze me to dohnalo se po vic jak trech letech objednat na kontrolu na gyndu, tak alespon budu vedet, jestli jsem v poradku. Uz tohle je dalsi velkej krok k tomu mit mimi 🙂 . vim ze na cipku mam nejake ty cysticky a netusim jak, ale treba ty tomu brani 🙂
Jeste zkusit chlapa dohnat na spermio :D to bude bod c2 :D

tynka07
9. říj 2017

@dendasubaristka jo, jen ten jsem chtela dat ja nasim 😂😂😂 neeevadi, proste jindy. Ted jen at uz je potvora tu a muzeme dat dalsi kolo 🙂 .

dendasubaristka
9. říj 2017

@tynka07 no ja se muzu taky tesit na dalsi cyklus :D protoze pochybuju že dnes se necha znasilnit :D a ve čtvrtek bude pozdě :D to jsou vyhlidky toto

lucy0511
9. říj 2017

@tynka07 ale neschnijem teda ty aspoň ne 😉😉

septums
9. říj 2017

@tynka07 hele nehazej flintu do zita treba zítra teplota stoupne a treba ty 2 čárky se ukážou zítra ;) pokud teplota neklesla nadeje tam stale je ne?

janapuma
9. říj 2017

@dendasubaristka
@tynka07 děvčata já měřím BT testuju ovu testy a chlapa do sexu musím nutit. Tož kde jsme jako. 😃😒 Stačí mu tak jednou za týden. Takže k čemu mi je že mam dnes plodný hlen a nízkou teplotu když není sex. Už jsem mu vyhrožovala že půjdu jinam, samozřejmě ze srandy. 😁

janapuma
9. říj 2017

@tynka07 čípek je hodně dole a zatim takový tvrdší, hlen začíná být bílkový. A duch na testu začíná byt vyraznejsí. Dnes bude sex i kdyby nechtěl. 😁

fanunka
9. říj 2017

@janapuma to u nas je to obracené ten muj muze porad několikrát za sebou já to nechápu.... Rano vstane a stoji mu přijde z práce vidíme se převlékat a zase mu huci proste porad. Pomooooc

bajunka
9. říj 2017

@tynka07 to jsem zvědavá jestli vydržíš 🙂, měly jsme taky skupinku snažilek ve 2015 a při neúspěchu jsem se stáhla do ústraní,ale za pár dnů byla zpět :D, no a nakonec jsme z tama otěhotněly všechny dříve nebo pozděj,i tak snad to tady bude taky tak 🙂

zuzu158
9. říj 2017

@tynka07 no ja jsem to mela minuli mesic vselijaky mela jsem to od 11-16 a to hosne slabe asi ze stresu ze svatby a 17 nic a 18 jsem to znovu dostala a mela jsem to az do 21. Tak ja nevim no

kockakacka
9. říj 2017

@tynka07 přesně, tak ja sem taky skoro nelezu a me psychice to tento mesic zatim dost pomohlo 🙂 apropo holky, jak dlouho trvá nez dostanete výsledky soermia?

dendasubaristka
9. říj 2017

@bajunka to zní pozitivne ze jste nakonec vsechny otehotneli 🙂 🙂
@janapuma jo jo,taky jsem si rikala že mi to mimco bude muset udelat nekdo jiny :D

fanunka
9. říj 2017

@kockakacka za 3h po odberu

kristyn.g
9. říj 2017

@bajunka ja byla v loňských snažilkách a vypadla jsem z kola, všechny už mají mimina myslím a já nic :-/

@tynka07 jediný kdo tu shnije se obávám budu já ☹

dendasubaristka
9. říj 2017

@kristyn.g no ja byla taky minuli rok v nejakych snazilkach a taky jsou uz vsechny tehotne. Tak si s toho nedelej hlavu 🙂

kristyn.g
9. říj 2017

@dendasubaristka no tak jsme se tu aspon sešli trvalejší parta to vypadá 😀 nééé snad se zadaří... zkusím se septat na gyndě na poukaz na fizio případně, asi budu brát ten clostilbegit od dalšího cyklu a uvidíme uvidíme... jestli to nepujde asi se zbláznim.

dendasubaristka
9. říj 2017

@kristyn.g no,jako jak to tak vidim u nas nema fakt smysl sledovat kdy mam dny a kdy ne. Protoze bud nam to nevychazi casove nebo nema manzel chut :D takze ze vim ze je ovulace super jako,ale co s toho :D takze u nas bud a nebo.

fanunka
9. říj 2017

@dendasubaristka
@kristyn.g nebojte ja jsem tu sice nováček ale snažíme se s manželem už 3 roky. 2 ivf neúspěšné všechny možné testty v cajku tak vám nevím holky kdo tu skejsne dyl...

apple_tree
9. říj 2017

@fanunka U nas je to stejne, chlap muze nekolikrat za sebou, mam pocit, ze mu stoji porad :D

zuzu158
9. říj 2017

@fanunka co by za to tady jiny dali kdyby snima chtel manzel nebo pritel spat. To zase ja si pripadam jak nimfomanka kdyz po nem neco chci. Jako rano stoji kazdymu chlapovy kdyby mi po ranu nestal tak je neco spatne. 😇

dendasubaristka
9. říj 2017

Jo jo,taky si rikam ze v te rodine jsem ten uchylny chlap ja. :D pockejte,porodime prejde nas to a chlapum se to obrati :D

Strana