Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@janapuma no minuli cyklus jsem mela sex den pred a den po ovu a nevyslo. A tento jsem to chtela provezt jinak no a asi to nepujde,nebude kdy no
@zuzu158 jee, kousek od svagravejch :D ...v Oldrichove ted stavi domecek 🙂
No uvidis, jeste otestuj, treba se jeste ukaze (na coz ja fakt neverim :D) ze mne bude ppradnej skeptik 😁
@bajunka jo, o tom objeti a tak mi povidej, ale to by bylo o mne a o to mi tolik ani nejde, ale ta mala. My se s brachama porad rezali, ale oba znoznuju ❤❤❤ a taky chci aby to tak mela.
@dendasubaristka :D kam jsme to dospeli, ze chlapi znasilnujeme my :D
Ja sem z toho tak ppmatena, ze na sex nemam ani pomysleni :(,
@kockakacka mam jednu, neskocila em z okna :D ... Nee, uz sem se z toho dostala, ted jen pockat na mrsku, ktera snad dorazi co nejdrive a jede se dal 🙂
@janapuma ty jo :O to ti poradne skace :O
@lucy0511 bohuzel, schnijem tady. 😂😂😂
@tynka07 ja to chapu,proto to tento mesic neresim. Na druhou stranu uz mi hloda v hlavě, zda nedělám spatne..snad ne
@kockakacka podle toho hak moc na to kasles :D. Ja az mrska dorazi, tak chci taky, ale obracene, nez ty. BT merit budu porad, at vim. Gcko a Drmek budu brat taky porad, jen na to nebudu myslet tolik a to tim, ze odejdu ze skupiny. Chte nechcte velmi ovlivnuje hlavu a vim ze bez ni bude i klid 🙂
@janapuma a co trrba cipek??
@tynka07 no to je tak kdyz si clovek najde chlapa s mensi chuti,coz tech moc neni a my jsme meli zrovna to stesti :D no treba to bude opravdu vanocni darek no. :D
Jo ale jako veeelkej + beru to, ze me to dohnalo se po vic jak trech letech objednat na kontrolu na gyndu, tak alespon budu vedet, jestli jsem v poradku. Uz tohle je dalsi velkej krok k tomu mit mimi 🙂 . vim ze na cipku mam nejake ty cysticky a netusim jak, ale treba ty tomu brani 🙂
Jeste zkusit chlapa dohnat na spermio :D to bude bod c2 :D
@dendasubaristka jo, jen ten jsem chtela dat ja nasim 😂😂😂 neeevadi, proste jindy. Ted jen at uz je potvora tu a muzeme dat dalsi kolo 🙂 .
@tynka07 no ja se muzu taky tesit na dalsi cyklus :D protoze pochybuju že dnes se necha znasilnit :D a ve čtvrtek bude pozdě :D to jsou vyhlidky toto
@dendasubaristka
@tynka07 děvčata já měřím BT testuju ovu testy a chlapa do sexu musím nutit. Tož kde jsme jako. 😃😒 Stačí mu tak jednou za týden. Takže k čemu mi je že mam dnes plodný hlen a nízkou teplotu když není sex. Už jsem mu vyhrožovala že půjdu jinam, samozřejmě ze srandy. 😁
@tynka07 přesně, tak ja sem taky skoro nelezu a me psychice to tento mesic zatim dost pomohlo 🙂 apropo holky, jak dlouho trvá nez dostanete výsledky soermia?
@kockakacka za 3h po odberu
@kristyn.g no ja byla taky minuli rok v nejakych snazilkach a taky jsou uz vsechny tehotne. Tak si s toho nedelej hlavu 🙂
@dendasubaristka no tak jsme se tu aspon sešli trvalejší parta to vypadá 😀 nééé snad se zadaří... zkusím se septat na gyndě na poukaz na fizio případně, asi budu brát ten clostilbegit od dalšího cyklu a uvidíme uvidíme... jestli to nepujde asi se zbláznim.
@kristyn.g no,jako jak to tak vidim u nas nema fakt smysl sledovat kdy mam dny a kdy ne. Protoze bud nam to nevychazi casove nebo nema manzel chut :D takze ze vim ze je ovulace super jako,ale co s toho :D takze u nas bud a nebo.
@dendasubaristka
@kristyn.g nebojte ja jsem tu sice nováček ale snažíme se s manželem už 3 roky. 2 ivf neúspěšné všechny možné testty v cajku tak vám nevím holky kdo tu skejsne dyl...
@fanunka U nas je to stejne, chlap muze nekolikrat za sebou, mam pocit, ze mu stoji porad :D
Jo jo,taky si rikam ze v te rodine jsem ten uchylny chlap ja. :D pockejte,porodime prejde nas to a chlapum se to obrati :D

@janapuma no jestli dnes beotestujes tak zitra uz tam nic neuvidis typuju ze ovulka bude dnes nebo zitr kdyz ti tak hodne klesla teplota