Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@zuzu158 jj to chapu, ja odepisovala na komentar vyse 🙂 takze uz je tam nechali? a kde rodi? takze se to stalo zname a nedali se a pak porodila skoro mezi dverma vysetrovny !
@alice777888 v Jablonci nad Nisou cely tehotenstvi dobry az od soboty ji ted nebylo dobre v nedeli tam byli a poslali je domu. Tak hlavne at jsou obedve holky v poradku. A ty uz nejake mimco mas? Ta to mela dostat v pondeli a nic test bolej jako snih ani duch tak nevim co se deje s manzelem se snazime ted prvni mesic. 😀 jak rikam jsem ze vseho takova vyjukana.
@karolly to nevypadá marně 🙂 ... mě jen štve že vždycky mi ten graf vypadá slibně a pak den MS a bum takovej propad .... ☹
@alice777888 Já to mám taky tak.... Včera mě nejspíš ke všemu chytil žlučník nebo co a ještě dneska se z toho vzpamatovávám. A břicho mě bolí ještě teď trochu. Takže to taky může tu teplotu pěkně zkreslit ☹
@karolly to určitě, to Ti teda nezávidím ☹ , mě ji hodně zkresluje alkohol a nevyspání
@alice777888 Nejhorší je, že mě nikdo jen tak nedostane k doktorovi. Děsím se představy, že by si mě nechali v nemocnici a já byla bez syna. Na to ještě nejsem připravená.....
Alkohol nepiju, takže to nemůžu posoudit. Ale když má syn blbou noc a vstávám k němu x krát, tak je to taky znát.
Jinak teda čípek je dole a zavřený jak nikdy....
@karolly to jo ale říkej si že lepsi zdrava mama doma nez to nechat zajit daleko a muze te to ohrozit na zivote a co pak?! Nelecene zanety zlucniku mohou byt kdyz uz nic tak strasne bolestive a v horsich pripade muze byt i tohle onemoceni predchudcem horsich ☹ jsem zdravotni sestra 🙂
@alice777888 To máš pravdu, ale.... Já ani na jistotu nevím, jestli to byl žlučník... Začalo to průjmem, ne tak hroznými křečemi. Asi za dvě hodiny už to byly brutální křeče, průjem, zimnice. Ale přesně nedokážu určit místo bolesti. Dneska mě občas zabolí břicho a průjem ještě dopoledne... Jestli to spíš nebylo z nějakého jídla...
@karolly třeba to byla jen nejaka strevni chripajzna, ony zas radej, tak uvidis, ale kdyby to trvalo del nez 2-3 dyn zasla bych 🙂
@alice777888 Děkuju moc za radu 🙂 Posečkám a uvidím 🙂 A máš nějaké zkušenosti s tím, jak se ten žlučník opravdu projevuje?
Ahoj holky
Co mam delat...uz 4 mesic chodim na vylovacky injekci na Ms.Samovolne mi to neprijde.Tenhle mesic pocitam ze pujdu taky protoze sem to opet nedostala.Uz vazne nevim co mam delat.Snazime se o miminko ale kdyz nam to ta menstruace takhle stezuje nevim jak to ma fungovat s ovulaci.Dekuju za odpovedi.
@natysnovec ja to mela 2 mesice ....ty cykly byly zrejme anovulacni...proto tak dlouhe (42 a 54 dni) , takze jsem musela taky na injekci, u toho druheho cyklu dokonce na 2 ...pak mi napssl MZDr. hormony Proveru na srovnani a ten cyklus jsem to dostala sama, dele ale ssma ...zkzdila jsem kombinaci Femigard sirupu a kontryheloveho caje ....nebo je dobry pry gynex kapky 🙂 tenhle cyklus jim jen listovku tak uvidime ....ty neco beres? muzes taky zkusit nejake bylinky 🙂
@karolly drzim pesti st uz jr dobre 🙂 s temi grafy pred ms je to proste nejiste dokud neni termin ms nebo po nem a teploty neklesaji ...jsk pises tak fo te doby to muze byt sebehezci ale i z 37 stuonu muze byt najednou pad dolu ... nezbyva nez cekat 🙂 taky pouzivam FF 🙂
Dobré ráno 🙂 chci se zeptat,když se sníží BT,tak jak dlouho může být snížena? Jde mi o to že minuli cyklus jsem ji měla sníženou dva dny a druhý den ovu proběhla od snížení. Tento cyklus jsem třetí den od snížení a teprve dnes mě bolí jako při ovu podbřišek a i hlen je takový,takže může být třeba snížení tří dny? Dnes jsem si ani včera nemerila,protože mám ten kotník v prdeli a mám jiné starosti.
@fanunka kamaradka to mela stejne ...byly jsme pit...bylo i cuba libre a tak a druhy den 2 carky na testu 😀 takzeeee drzim pesti at bude vikend a par medicu bez alkoholu....budes delat test pred vikendem radsi?
@fanunka pardon pisu blbosti, ne pred vikendem 😀 pred odjezdem 😀
Devčata gaf je pěkná věc ale prestaň me se radovat vyšších teplot,které jsou před ms je to opravdu zavádějící a celkem stresující. Po vlastní zkušenosti se z vyšších teplot začnu radovat až když ms nedorazí 🙂 🙂 🙂

@alice777888 ale ona sla rodit mimonko uz si ji tam nechali