icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
15. říj 2017

@darkwitch ale né, jen piš 🙂 můžu se zeptat co se vlastně považuje za biochemické těhotenství?

kristyn.g
15. říj 2017

@janapuma já taky tento měsíc před ms jedla okurky nakládačky 😀

ladyhacek
15. říj 2017

já jsem v září (po vysazení HA) snědla 2 krajíce s paštikou cibulií z láku od okurek a s těma okurkama. tak jsem si pochutnala 😀. Nikdy jsem vyloženě chutě neměla a myslela jsem si, že se nám už zadařila ale né přišla přesně na den přesně (a to ěm bylo i špatně , boleli mě prsa > psala jsem tady pseudo těhotenství)
tenhle měsíc nic zvláštního . necítím se "těhotně". mS má přijít e středu ta uvidíme. Včera večer mě bylo ale zle i se mi zvednul žaludek až jsem ho měla v krku a po večeři se mi udělalao šoufl. Dnes večer opět je mi divně. Ale přisuzuji to i k vyčerpánímu.

jiank těhotenký test jsem si koupit zapomněla s jsem ráda jinak bych to nevydržela a určitě dnes nebo zítra testovila 🙂

darkwitch
15. říj 2017

@kristyn.g to je to kdyz máš pozitivnj test a ms nakonec dorazí, ja teda mela třeba tyden zpozdeni test pozitivni a za dva dny krvaceni, nebo jsem mela normalne ms a pak za tyden znovu, je to těhotenství které skončí tak do šestého týdne

zuzu158
15. říj 2017

@darkwitch az tak hekticke a nebo se ti nemusela odrzet vajicko. To ale taky neni dobre to mit takhle nepravidelne.

zuzu158
15. říj 2017

@ladyhacek ja jsem taky vysadila v zari ale ms porad nikde ale spise se asi nic nedeje.

katmir
15. říj 2017

@kristyn.g taky jsem to takhle mela. Dokonce jsemmela i na digi testu + 1-2,a nic z toho. Ale asi lepsi takhle nez pak nejaky p*user.

kristyn.g
15. říj 2017

@darkwitch aha ☹ kámoška měla menstruaci dvakrát po sobě s týdenním rozestupem a má z toho prcka. Tak tedy to je důvod proč testovat až po delší době vynechání, to zklamání musí být hrůza ☹
@katmir to asi jo... ty jo ted se budu bát, radši budu případně testovat až po delší době, i když jestli se mi to vůbec povede, za rok a pul ani náznak že by se mělo podařit ☹

ladyhacek
16. říj 2017

@zuzu158 já už v srpnu (poslední týden ) a od září se snažíme 🙂.
teď v říjnu nedorazila MS nebo vůbec od té doby?

zuzu158
16. říj 2017

Od ted v rinu nedorazila. Ms byla 11.zari naposledny. Od zbytku zari a i ted v rinu se pylne snazime tak se uvidi. 😀

karolly
16. říj 2017

Ahoj holky, u mě dneska takhle...

janapuma
16. říj 2017

@karolly noto je krása ❤ tak ať sili a brzy jsou krásné dalnice 😊 doufám že se jich taky ještě letos dočkáme 😊

karolly
16. říj 2017

@janapuma Ještě se pořád moc neraduju.... 🙂 Navíc už skoro týden mám průjem a vyletí ze mě naprosto všechno jídlo... ☹

Nepomohlo, brzy se dočkáš ❤👍

baraskaska
16. říj 2017

@karolly to vypada moc krasne. Tak tfuj tfuj tfuj at sili. 😉 ❤

karolly
16. říj 2017

@baraskaska Děkuju moc ❤ Jestli to vyjde, bude doma druhé červňátko. Dva roky od sebe, jak jsem si přála. 🙂

opicaa
16. říj 2017

@karolly ja uz to vidim...krasa...hele ja jsem fakt slepon...kdyz tp vidim ja tak uz to fakt neco znamena 😉 kolik dni mas po...nebo do ms?

zuzu158
16. říj 2017

@karolly to vypada pěkne kazdy den to bude lepsi a lepsi uvidis gratuluju😘

kristyn.g
16. říj 2017

@karolly krása 🙂 já vidím čárku ty rysko 🙂

karolly
16. říj 2017

@opicaa Dneska jsem 12DPO, MS by měla začít za tři dny.

Holky nevím proč, ale zatím se ani nedostavil pocit euforie... Jen strach, aby se to udrželo a nebyl to jen duch neřád....

karolly
16. říj 2017

@kristyn.g Děkuju!! Ale ještě není vyhráno.... ☹

kristyn.g
16. říj 2017

@karolly jojo není, s euforií radši počkej na srdíčko až uvidíš 🙂

karolly
16. říj 2017

@kristyn.g Právě. Ale myslela jsem si, že budu skákat dva metry vysoko jako při nálezu druhé čárky u syna 🙂

kristyn.g
16. říj 2017

@karolly to přijde určitě, neboj, to je tím že je to taková slabá čárka ještě 🙂

volfici
16. říj 2017

@karolly držím palce ať sílí! 🍀

darkwitch
16. říj 2017

@kristyn.g zase jsem aspon zjistila, že otěhotnět jde... mě tak dopadla i všechna IVF a pak po čtyřech letech najednou pozitivní test... takže neházej flintu do žita
@karolly držím palce at sílí

darkwitch
16. říj 2017

@zuzu158 prosim tě na co si reagovala, já tvou odpověd nejak nechápu

kristyn.g
16. říj 2017

@darkwitch já mám hrozný strach že mi to nepůjde, možná si to sama podvědomě blokuju že nevěřím že mi pujde otěhotnět ☹ kdysi mi muj děda se stařeckou demencí řekl že nebudu moct otěhotnět při nějakém rozhovoru... je to jako by prorokoval a často na to myslím... asi to mám psychicky i ☹

janapuma
16. říj 2017

@karolly tohle není duch a za pár týdnů uslyšíš i srdíčko 🙂

volfici
16. říj 2017

@karolly strach je normální. Já se moc neraduju ještě teď. Pořád se může stát cokoliv.... Ale samozřejmě držím palce ať čárka krásně sílí, krev to jen potvrdí a ať za pár týdnů vidíš na UTZ srdíčko 😘🍀

fanunka
16. říj 2017

@kristyn.g a nějaké vyšetření jsi už měla? hormonální profil, štítná žláza, muž spermio? jsem chytrá co? ale my už tímhle prošli a jsme oba zdraví 🙂 vše v cajku a 3 roky pořád nic :( bezmoc a ten hroznej pocit že zůstaneme sami :( achjo

Strana