Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
já jsem v září (po vysazení HA) snědla 2 krajíce s paštikou cibulií z láku od okurek a s těma okurkama. tak jsem si pochutnala 😀. Nikdy jsem vyloženě chutě neměla a myslela jsem si, že se nám už zadařila ale né přišla přesně na den přesně (a to ěm bylo i špatně , boleli mě prsa > psala jsem tady pseudo těhotenství)
tenhle měsíc nic zvláštního . necítím se "těhotně". mS má přijít e středu ta uvidíme. Včera večer mě bylo ale zle i se mi zvednul žaludek až jsem ho měla v krku a po večeři se mi udělalao šoufl. Dnes večer opět je mi divně. Ale přisuzuji to i k vyčerpánímu.
jiank těhotenký test jsem si koupit zapomněla s jsem ráda jinak bych to nevydržela a určitě dnes nebo zítra testovila 🙂
@darkwitch aha ☹ kámoška měla menstruaci dvakrát po sobě s týdenním rozestupem a má z toho prcka. Tak tedy to je důvod proč testovat až po delší době vynechání, to zklamání musí být hrůza ☹
@katmir to asi jo... ty jo ted se budu bát, radši budu případně testovat až po delší době, i když jestli se mi to vůbec povede, za rok a pul ani náznak že by se mělo podařit ☹
Od ted v rinu nedorazila. Ms byla 11.zari naposledny. Od zbytku zari a i ted v rinu se pylne snazime tak se uvidi. 😀
@karolly to vypada moc krasne. Tak tfuj tfuj tfuj at sili. 😉 ❤
@baraskaska Děkuju moc ❤ Jestli to vyjde, bude doma druhé červňátko. Dva roky od sebe, jak jsem si přála. 🙂
@darkwitch já mám hrozný strach že mi to nepůjde, možná si to sama podvědomě blokuju že nevěřím že mi pujde otěhotnět ☹ kdysi mi muj děda se stařeckou demencí řekl že nebudu moct otěhotnět při nějakém rozhovoru... je to jako by prorokoval a často na to myslím... asi to mám psychicky i ☹

@darkwitch ale né, jen piš 🙂 můžu se zeptat co se vlastně považuje za biochemické těhotenství?