icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

katmir
16. říj 2017

2x jak to vylítlo na 36.7, jsem vstávala k dceři, ale měřím denně v 6 ráno

katmir
16. říj 2017

@baraskaska ty jsi zlatíčko, já to vůbec nevěděla. 😉

katmir
16. říj 2017

To by bylo super, ale nebudu se k tomu uchylovat. Já si počkám na testík. Ale říkala jsem si, že manžel jde ve středu na spermio, tak kdybych testla ráno, tak by tam třeba ani nemusel. Ale on mi na to řekl, ať to nechám být, netestuji takhle brzy, že to pro nás rád udělá. Tak to mi udělal největší radost.

baraskaska
16. říj 2017

Noo tak pak si myslim ze to je ok. Ono jakakoliv zmena muze trosku tu teplotu ovlivnit. Uvidis jak se bude teplota tvarit dal. Mne to padalo dvakrat jednou 7dpo a pak 10dpo ale predpokladam ze nidace byla ten 10 dpo. Ale nikde neni psano ze k nidacnimu poklesu nemuze dojit driv ci dyl a nebo ze k nemu nemusi vubec dojit. Kazdopadne 6dpo je brzy na jakykoliv zavery. Ale urcite za dva tri dny se jeste pochlub s grafkem 🙂

katmir
16. říj 2017

Určitě, teď už vím, jak na to. 🙂
závěry určo nedělám, jak jsem psala, 2x už jsme pohořeli.
to je šílená věda, zplodit mimčo, a to jsem 2x otěhotněla přes HAK, no jo, byla jsem mladá holka, ale strašně moc se těším, že si to konečně užiju, nebudu už studovat a budu se plně věnovat rodině.

baraskaska
16. říj 2017

@katmir nee urcite netestuj akorat tto pak nervoznuje a moc clovek premejsli proc tam neni nebo ze tam je neco a pak se akorat zbytecne stresujes kdyz jednoznacna odpoved prijde za par dnu. Pockej na hezky carecky. Teplotu sleduj, ta ukaze hodne... Tyo takovyho ohleduplnyho manzela. Ten muj by sel ale myslim si ze az tak po trech letech neuspechu. 😀

katmir
16. říj 2017

Je to zlatíčko. Jsem ráda, že ho mám. Jen akorát teď trpí, 3 denní pust je fakt za trest.😝

kaitinka
16. říj 2017

@baraskaska vyzkousim a uvidim zda to k necemu driv ci pozdeji pomuze 🙂

baraskaska
16. říj 2017

@katmir No jo ten pust, ale tak aspon budete mit jisto. Preci jenom je fajn vedet na cem clovek je 😉

fanunka
17. říj 2017

@katmir ja bych řekla 12. Ze byla ovu

janapuma
17. říj 2017

Tak děvčata tento měsíc katastrofa... ☹ Jako závidím těm co mají sex obden. Já jsem ráda, že ho donutím 2x za měsíc. Děs jako. No a já mám cca 10 dní dostat MS ale připadám si jako by měla dojít už zítra, jsem protivná a podrážděná, všechno a všichni mě štve. Ksicht mám poďobaný to obvykle nemívám. Do toho jsem nachlazená. Fakt parádní měsíc.

fanunka
17. říj 2017

@janapuma tak já tě ujišťuji že v tom nejsi sama.... PMS v plné parádě mi začíná vždy 10dní před očekávanou menstruací 🙂 tak vítej do klubu. Já jsem tedy dnes 1DC takže PMS je fuč 🙂

janapuma
17. říj 2017

@fanunka tohle jsem nikdy neměla fakt, vždy tak den před ms a ne 10 dní, ach jo ☹

fanunka
17. říj 2017

@janapuma joo holka nemládneme

karolly
17. říj 2017

Ahoj holky,
já dneska takto.... Ale v 11 jdu na gyndu, protože mě trápí stále docela silný průjem, vše, co sním, jde do půl hodiny ven. Takže radši, abych když tak neublížila miminku

janapuma
17. říj 2017

@fanunka to jsem jako zestárla za měsíc 😀 no je pravda že už mi není dvacet 😀

janapuma
17. říj 2017

@karolly držím palce ať je vše ok 🙂

janajens
17. říj 2017

@karolly krasne drzim palecky a dej vedet Co u dr

volfici
17. říj 2017

@karolly paráda, jen tak dál, a ať je ti brzy líp 🙂

karolly
17. říj 2017

Tak holky, u doktorky vysoká sliznice a malinká bublinka. Za dva týdny na další kontrolu...
Jinak prý teď řadí nějaká střevní viroza, co trvá i dva týdny. Dala mi seznam léků, co můžu, probiotika... Kdyby mi bylo hůř, mám přijít dřív... Tak snad....

janajens
17. říj 2017

@karolly juuu krasne gratuluji

snowbee
17. říj 2017

Ahoj holky prosim o radu nebo vas nazor.Jsem dneska 4dco.Boli podbrisek jakoby mela prijit ms,strili to az do nohou az takove brneni.Setkaly jste se s tim?
Karolly GRatulujiiii!!!!

kristyn.g
17. říj 2017

@karolly krásný! 🙂

karolly
17. říj 2017

@janajens
@snowbee
@kristyn.g

Holky moc děkuju, ale teď přichází ty pravé strachy... aby bylo za dva týdny srdíčko, pak screening a tak.... 🙂

opicaa
17. říj 2017

Holky
@karolly gratuluji...
Ja mam 3 dny do ms...nwvydrzela jsem a zkusila test a nic..vubec... Akorat nevolnost furt pretrvava tak snad priste

baraskaska
17. říj 2017

@karolly juuu moc gratuluji, tak hodne stesticka at je vse vporadku 😉

bajunka
17. říj 2017

Tak začínám si myslet, že opravdu může být ovulace bez MS, protože jak jsem byla na gyndě, tak dle UTZ jsme prodělala před pár dny Ovulaci, a měla jsme do 14 dní dostat MS,nebo se objednat na vyvolávačku, MS nedorazila a ještě jsem se neobjednala na injekci, že na hormony je času dost, no a pomalu s emi zas začíná objevovat plodný hlen a i čárka na Ovu testu...

aklin
17. říj 2017

Tento mesic poprve merim. Vim, kdy byla ovu. Je zvlastni jak ta teplota lita. Nevim co si mam myslet. Mam 8 dni do MS.

janapuma
17. říj 2017

Já MS očekávám za 7 dní. Nic tento měsíc neočekávám. 😒 Špatná nálada se stupňuje, píchá mě v prsou. No to zas bude...

Strana