icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
25. říj 2017

@karolly pockej.. Ted nejak necim jaky test myslis 🙂 ja tenhle cyklus nezkousela zadny testy,ponevadz jsem tenhle mesic vubec nic neresila ohledne toho, aby se zadarilo, jen doma mam posledni TT 😂

kachnicka25k
25. říj 2017

@baraskaska aha a tehotencky testik to je asi brzo asi co

smaug
25. říj 2017

Ahoj, mám dotaz na zkušené snažilky. Cca rok a půl se snažíme o druhé. Dělala jsem testy, měřila teplotu, na to už kašlu. Ovulaci s největší pravděpodobností mám, poslední rok mám cyklus pravidelný a nic. Kojím dceru a teď po třech letech jsme se dostali na kojení ráno a večer. Brzy mě čeká prevence na gyndě a zajímalo by mě, jaká běžná vyšetření se tak dělají, resp. o co požádat. Moje doktorka není zrovna akční, tak chci být připravená.

baraskaska
25. říj 2017

@kachnicka25k no to asi je pokud by jsi si precetla biologii cloveka tak by jsi vedela ze po 2 dnech vajicko jeste neni v deloze. A hormon ktery tt zachycuje se vylucuje kolikrat az dva dny po uhnizdeni. Nekomu se vylucuje i dyl rozhodne ne 2DPO. Kdyz budes testovat az za tyden vubec nic se nestane protoze dost mozna tam ani po tom tydnu nic nebude. 🙂

kachnicka25k
25. říj 2017

@baraskaska nemela jsem menzes mesic a az 9.10jsem to dostala Mela jsem to 4dny ale bylo to spis takove spineni a treti den to jsem spinila a nespinila tak jsme Na to hupsli myslis ze to jsou nejake priznaky a boli me prsa a mam teda ti vytok no

kassenkaaam
25. říj 2017

Přidávám se taky by mě zajímalo o co si má člověk říct můj dr. to také neřeší jelikož se nám to v únoru podařilo měsíc po vysazení HA, ale když sem pak musela na revizi tak od tý doby nic. Vlastně mi za celou dobu krom ultrazvuku nedělal nic a to prakticky cyklus nemám pokud nejdu na injekci nebo do sebe neladuju prášky

kockakacka
25. říj 2017

@smaug Ahoj, já tam, v pondělí přišla, řekla jsem gynekologovi, že nám to nejde, že půl roku sleduju ovulaci, manžel na spermiu a to je ok, ale nejde to. Doktor se mě zeptal, zda mám pravidelný cyklus - a to já nemám, mám ovulaci pokaždé jindy. A tak mě poslal na odběry - hormonální profil + štítná žláza, zítra budou výsledky. Jinak jsem četla, že pokud žena kojí, tak to někdy nejde...takže to může být i tím.

katmir
25. říj 2017

@smaug pokud kojis,tak nejspis budes mit vetsi hladinu prolaktinu a ten to muze stopovat.

katmir
25. říj 2017

U me dnes 1.dc
Holky,pri ms merit nemusim,nebo vy merite?

saba29
25. říj 2017

Ahoj chtěla bych jen přispět a snad i trochu poradit. Štítnou žlázu nemám a taky to jde. Ted mi neslo osm měsíců otěhotnět,az ted.Jestli muzu poradit pijte kontryhel.

katmir
25. říj 2017

@karin1712 tak ted je jasne,ze se to musi soustredit na me. Jinak porad tomu verim...

karolly
25. říj 2017

@kaitinka Právě ten TT myslím... Ono nemyslet na to totiž dělá divy 😀

kaitinka
25. říj 2017

@karolly tak muzu ho dneska zkusit, i kdyz tomu moc neverim. Sice MS jeste nedosla, ale muze prujit az vecer nebo se zpozdenim, ktere mam vzdy,kdyz jsem hodne ve stresu, coz tenhle mesic jsem 😔 a prave kvuli tomu stresu z urcitych veci jsem nic neresila. Ani BT, ani OT, proste nic...

baraskaska
25. říj 2017

@kachnicka25k tak ono nemit mesic ms neni nic neobvykleho 😀 mozna by to zarazilo 11 letou holku ktera o tom nic nevi, ale pokud se snazis otehotnet tak predpokladam ze ti 11 neni.

karolly
25. říj 2017

@kaitinka Jasný no. Uvidíš 🙂 Nebo počkej do rána... 🙂

baraskaska
25. říj 2017

@kachnicka25k jinak pockej ja se podivam do kristalovy koule abych ti rekla jestli po dvou dnech po ovulaci rekla jestli jsi tehotna jo.... Zda se ze ne ahoj.

kachnicka25k
25. říj 2017

@baraskaska je mi25

karolly
25. říj 2017

@baraskaska Mě slečna nebo paní přijde taková zmatená... To špinění nešpinění tu řešila i posledně, ne? Pokud si dobře pamatuju.

kachnicka25k
25. říj 2017

@karolly ne posledne jsem resila ze jsem to nedostala

kaitinka
25. říj 2017

@kachnicka25k nezlob se na me, ale ja jsem pouze o rok starsi, ale kdyz chci neco vedet, tak si to napred najdu na internetu a potom teprv to resim treba tady a ptam se na zkusenosti jinych. Kazda z nas je jina a ma jine prubehy jak PMS, tak MS a pak i tehu. Ja se tady taky zbytecne neptam treba proc mam ted posledni par mesicu skoro pokazde zpozdeni, kdyz jsem mela mela jinak MS pravidelnou vzdy presne na den..

kaitinka
25. říj 2017

@karolly asi ho zkusim spis za chvilku, pochybuju ze se mi zitra rano bude chtit,kdyz musim vstavat o pul pate do prace 😀

baraskaska
25. říj 2017

@karolly no me spis fascinuje ze se po dvou dnech od ovulace pta jestli je tehotna. Chtela jsem ji vysvetlit, ze jestli je nejakej 16DC tak asi tezko pozna jestli je tehotna. A ani chodici encyklopedie by ji nerekla jestli tehotna je.

karolly
25. říj 2017

@kachnicka25k Ale taky jsi psala něco o menstruaci, která trvala jen dva dny nebo co. Hosipa ještě nemám.
Mě je taky 25, ale teda upřímně si přijdu podstatně inteligentnější, než Ty.

@baraskaska Máš naprostou pravdu. Člověk se nejdřív podívá na internet a zjistí, jak to všechno vůbec funguje. A pak se ptá. Ale většinou na trošku jiné věci, než slečna.

kaitinka
25. říj 2017

@karolly tak jaem ted zkousela ten TT a samozrejme jak jsem ocekavala... Nic... Takze mrska prijde bud vecer nebo bude zase mensi zpozdeni.. 😔

karolly
25. říj 2017

@kaitinka Ani pidi duch? ☹

kaitinka
25. říj 2017

@karolly ani ten ne. Navic ani nemam zadny extra PMS. Jen od vcerejska citim slaboulinky tlak v podbrisku a to jeste jen spis kdyz jsem v klidu a vcera me docela bolela prsa a v okoli bradavek az palciva bolest.. Ale to bylo nejspis jen zimou. A dalsi vec, ja PMS nemam skoro nikdy. Kdybych si nehlidala, kdy ma MS prijit, tak by prisla kolikrat uplne necekane a bez ohlaseni..

baraskaska
25. říj 2017

@karolly asi tak, osobne takove otazky bych cekala opravdu od ditete. Pak druha verze ze mi to prijde jako vysmech na celou skupinku. Navic hlavne placa jedno pres druhe. Predtim taky nejdriv ze neprisla ms a jestli je tehotna pak zas ze byla u dr a ze ma ovulaci no a ted zas jedno pres druhy.

saba29
25. říj 2017

@kaitinka Ahoj nezlob se že odpovidam ale u me to probihalo osm měsíců uplne stejne. Pravidelna MS pak rozhozena že už jsem ani poradne nevěděla kdy přijde.Zacala jsem pit kontryhel a je.

kaitinka
25. říj 2017

@saba29 ahoj. Nemusis se vubec omlouvat. Ja cykly rozhazeny nemam, jen poslednich par mesicu mam obcas zpozdeni az tyden, ale neni to pravidlem. A prave to zpozdeni mam vetsinou diky stresu

saba29
25. říj 2017

@kaitinka To jsem mela presne taky tak, test a nic. Koupila jsem si ten čaj a pila ho furt.

Strana