Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kaitinka pila jsem ho ráno a večer někdy i odpol. Všude pisou jen do ovulace ale jak je to vse rozhozeny ani jsem nevěděla kdy bude pila jsem ho furt. Ještě před testem jsem taky zjistila že když ráno vstanes a budeš mit teplotu 37 a vyšší je zaděláno to jsem ted vse vypozorovala.
@saba29 no uvidim. V patek si koupim ten caj, budu ho pit. Dam tomu cas do noveho roku a jestli porad nic, budu to asi resit pres gyndu. Manzel tomu porad chce davat cas, ale ja zacinam mit pocit, ze je problem jinde nez ze by jsme se jen "nemohli trefit do ovulky" nebo by to neslo vlivem stresu..
@kaitinka ten kontryhel se da koupit opchodu kde prodavaji bylinky??
@kachnicka25k v lekarne se kupuje
@kachnicka25k mel by se dat koupit i v bylinkach
@kockakacka neboj, už se to blíží. Pak dej vědět. Držím palečky
Holky, máte některá zkušenosti s léčbou neplodnosti (u mě pcos) pomocí kineziologie nebo kvantové terapie?
Tak holky a me nezbyva nic jineho nez cekat a cekat a cekat.. Vcera mela prijit MS a ona nikde ani ted.. Pritom jsem skoro bez bolesti, jen obcas citim jakoby tlak v podbrisku a sem tam me picha.na prave strane.. Vcerejsi TT snehobily...
Uz jsem si koupila kontryhel je to v pytlikach a ani druhej nebyl 39kc a v lekarne a je tam napsano Jen ze to je dobre Na menstruaci
@kachnicka25k a nechceš k tomu zkusit tu mojžíšovou cvičení?
holky já taky čekám jak to dopadne. Ale jsem furt ve stresu tak tomu moc nedávám ☹
Kdy mam zacit pit ten caj??? Muzu uz Ted??
Holky, já vám doporučím čaj báby radnické...na mě je vidět, že funguje a opravdu každé kamarádce, co jsem ho doporučila tak otěhotněla. Dá se koupit na netu nebo mám tu ještě jeden sáček, za zdarma pošlu, kdo bude chtít 🙂
Tak uz alespoň vim, co mi je..mam vysoký nejaky hormon štítné zlatý, proto nemuzu otehotnet. Dnes se mam zastavit u gynekologa a řekne co a dal.. :(
@kockakacka doporučuji objednat na endokrinologii většinou tě tam pak pošle
@kockakacka aspoň už víš. Štítná žláza mě taky komplikuje život. Ale léky pomůžou. Gynekolog tě pošle určitě na endokrynologii, abys byla pod dohledem. Tak držím palce, pak už by to mělo jít 🙏
@kockakacka ano, pošle tě na endokrinologii a budou to řešit tam, taky jsem se s ní léčila a pak brala léky u starších synů...pak se to nějak srovnalo a další 2 těhotenství už bylo bez léků 🙂
Juchu v pondeli jdu na vysetreni. Normalni objednáci lhůty jsou straně dlouhy, ale kdyz brečí te do telefonu, ze nemůžete otehotnet... 😂😭🙈

@saba29 Ja mam v planu si ten kontryhelovy caj a drmek koupit v patek. Jen uplne presne nevim jak se co bere