icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kacasa
26. říj 2017

@kockakacka moje kamaradka nemohla otehotnet..srovnali ji stitnou zlazu lekama..a sup..byla tehotna okamzite..drzim palce

kockakacka
26. říj 2017

@kacasa kezby, dekuju moc..jsem to v praci orvala

kacasa
26. říj 2017

@kockakacka verim ze to pak bude v pohode

fanunka
26. říj 2017

@kockakacka 🙂 🙂 to jsi mě rozesmála 🙂 bodejď proč z toho neštěstí aspoň někdy něco nevytěžit 🙂

kristyn.g
26. říj 2017

@fanunka je to dost a na dlouho no... gynekoložka mi řekla že to prý prokrvuje tu oblast a podporuje tím tu ovulaci

@kockakacka tak hodně štěstí ať se to podaří vyřešit! chápu brečení, já taky brečela když mi dr řekla že nemám ovulaci

darkwitch
26. říj 2017

Ahoj holky, tak u me ani tento mesic nebyl uspesny, zacinam spinit tak za dva tri dny je tu ms jak na koni, doufam ze az se rozjede konecne me prestanou bolet prsa, protoze tehle mesic se nejak ozyvaji...

lucy0511
26. říj 2017

@fanunka ahoj mě ten můj graf tak baví 🙂 🙂 🙂 když všechno půjde tak jak má tak si 6.11. zobnu první clostrík 🙂 🙂 🙂 🙂

kockakacka
26. říj 2017

Tak za to muže ten zmetek prolaktin..

kacasa
26. říj 2017

@kockakacka a jeste to dole mas zvysene..to je co?

kockakacka
26. říj 2017

@kacasa to vubec netuším, o tom sestřička nic nerikala... 🤔

katmir
26. říj 2017

@kockakacka jo,musis vedet jak na ne. Super

katmir
26. říj 2017

O Prolaktinu se to vi,ale ten se stitnou zlazou nema nic spolecneho. Stitnici mas o.k.,jen byvh si nechala dodelat jeste protilatky na stitnici. Ty byvaji dost casto pozitivni.

kockakacka
26. říj 2017

@katmir aha, takže co ted? Na te end..mi muzou dat léky na ten prolaktin nebo ne?

katmir
26. říj 2017

@kockakacka to uplne nevim,delam pediatrii,ale endokrinologie je od hormonu,tak bych ocekavala,ze 🙂jo.

aklin
26. říj 2017

Potrebuji poradit. Mam problem s ms. Jde o to, ze od minuleho tydne jsem zacala spinit?, vicemene slo o krvaceni, ktereho bylo nejvice v dopoledne a k veceru. V nedeli mi zacala skutecna ms, problem je v tom, ze mi trva 5 dni a vubec neslabne. Jsem unavena a slaba. Premyslim, ze bych zasla na gyndu jako akutni pripad, ale zase nechci byt herecka, kterou pichne a hned bezi k doktorovi.

aklin
26. říj 2017

Jeste k te ms. Taky ze me porad vypadavaji velke kusy.

janajens
26. říj 2017

@aklin kamaradka mela osm dni ms a taky neslabla Dr rekla at. Si koupi ascorutin a. Bere dva rano a dva vecer

dasa.77
26. říj 2017

@janajens to zrovna není řešení při opravdu silné menstruaci

janajens
26. říj 2017

@dasa.77 no opravdu taky jsem koukala ale zastavilo ji to krvaveni

dasa.77
26. říj 2017

@janajens Ano,ono to je na "zastavení" krvácení. Ale při velmi silné MS se to naopak dělat nemá.Může to naopak uškodit...... Jen už nevím,kde jsem o tom četla

janajens
27. říj 2017

@dasa.77 ju takhke to jsem nevedela

aklin
27. říj 2017

Bala jsem se toho jak to bude rano, ale je to na dobre ceste. Telo si dalo rict. Za posledni mesice jsem takovou mrchu jeste nemela.

marketaaaaa
27. říj 2017

@kockakacka já neměla ovulaci ani ms, poslali mě na endokrinologii, tam zjistili sníženou funkci štítné žlázy. Nasadili mi léky a 3 měsíce oddych od snažení, dokud léky nezaberou a tělo se nedá trochu do normálu. Ty 3 měsíce uběhly jako voda a já měla po 8 měsících ovulaci, sice 29 den cyklu, protože mám šílených 45 dny cyklus... ale měla jsem ji 🙂 takže, ty léky jen pomohou 🙂

kristyn.g
27. říj 2017

holky poradíte mi jak nebýt ve stresu a nervech při tom čekání jestli to vyšlo, nebo ideálně jak na to nemyslet a nekoukat každý den do kalendáře? jsem 18DC a 6DPO Beztak to asi nevyjde a budu brečet

kockakacka
27. říj 2017

Holky, přihlásila jsem se na kurz hormonální jógy...kdyz vidim ty cviky, tak mi to dává smysl...

https://www.youtube.com/watch?v=fcDt2txvZLs

@
@marketaaaaa ja naštěstí ovulaci mam, vim to dle měření BT, tak uvidim co mi řeknou v pondeli... 🙂

kristyn.g
27. říj 2017

@kockakacka tedy to je akrobacie 😀

katmir
27. říj 2017

@kristyn.g me pomohlo merit teplotu. Zni to blbe,ale jak teplota spadla a ja vedela,ze to dostanu,tak jsem byla docela v pohode. A pak si vybarvuju mandaly.

fanunka
27. říj 2017

tak holky teď jsem byla u dr. na preventivní prohlídce jsem 11DC (normálně mívám ovulaci 14DC dle BT a ovutestu) a dr mi řekla že pravděpodobně bude dnes ovulace i mě ráno dost bolel levý vaječník.... ty bláho dyť já jsem s tím nepočítala, co to je? měla jsem v plánu, že ovulační testy začnu dělat až ode dneška :( nicméně jsem jeden teď počůrala a nic je tam hooodně slabá čárka

kristyn.g
27. říj 2017

@katmir to je dobrý nápad, když mě ty teploměry nějak nefungují, mě klidně ukáže že mám 35 stupnu 😀

@fanunka tak ten by byl asi pozitivní včera ten testík, tak zapracovat na tom 🙂 já měla taky ovu prý 12dc, vždy jsem měřila až od toho 12dc...

fanunka
27. říj 2017

No to uvidim zitra dle BT 🙂 zda ovu byla dnes nebo bude treba az zitra... a hlavne jsem na den ovu objednana do CARU na pondeli... to jsem zvedava co mi tam reknou.... kazdopadne tam pujdu asi zbytecne..

Strana