icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
25. říj 2017

@saba29 Ja mam v planu si ten kontryhelovy caj a drmek koupit v patek. Jen uplne presne nevim jak se co bere

saba29
25. říj 2017

@kaitinka pila jsem ho ráno a večer někdy i odpol. Všude pisou jen do ovulace ale jak je to vse rozhozeny ani jsem nevěděla kdy bude pila jsem ho furt. Ještě před testem jsem taky zjistila že když ráno vstanes a budeš mit teplotu 37 a vyšší je zaděláno to jsem ted vse vypozorovala.

kaitinka
25. říj 2017

@saba29 ja chtela merit BT tenhle cyklus, ale vlivem jistych udalosti, diky kterym jsem hodne ve stresu, tak jsem se na to vyprdla.. Tudiz ani nevim kdy byla ovulka.. Vim jen, ze by dnes mela prijit MS..

saba29
25. říj 2017

@kaitinka Pokus se ten čaj, neopakovala bych se pořád kdyby mi nepomohl a ver že jsem ve stresu taky a ve velkym. Někdo tady psal stitna žláza Já ji nemám vůbec.

kaitinka
25. říj 2017

@saba29 no uvidim. V patek si koupim ten caj, budu ho pit. Dam tomu cas do noveho roku a jestli porad nic, budu to asi resit pres gyndu. Manzel tomu porad chce davat cas, ale ja zacinam mit pocit, ze je problem jinde nez ze by jsme se jen "nemohli trefit do ovulky" nebo by to neslo vlivem stresu..

saba29
25. říj 2017

@kaitinka Verim tomu že se povede.

kaitinka
25. říj 2017

@saba29 jako taky verim tomu ze se driv ci pozdeji povede, jen si rikam kdy ale.. Ale tak co, cas jeste relativne mame..

kachnicka25k
25. říj 2017

@kaitinka ten kontryhel se da koupit opchodu kde prodavaji bylinky??

fanunka
25. říj 2017

@katmir ja merim pry se diky mereni da zjistit i ruzne hornonalni poruchy/zmeny

fanunka
25. říj 2017

@kachnicka25k v lekarne se kupuje

kaitinka
25. říj 2017

@kachnicka25k mel by se dat koupit i v bylinkach

katmir
25. říj 2017

@kockakacka neboj, už se to blíží. Pak dej vědět. Držím palečky

lenatko91
25. říj 2017

Holky, máte některá zkušenosti s léčbou neplodnosti (u mě pcos) pomocí kineziologie nebo kvantové terapie?

katmir
25. říj 2017

@lenatko91 nemám

kaitinka
26. říj 2017

Tak holky a me nezbyva nic jineho nez cekat a cekat a cekat.. Vcera mela prijit MS a ona nikde ani ted.. Pritom jsem skoro bez bolesti, jen obcas citim jakoby tlak v podbrisku a sem tam me picha.na prave strane.. Vcerejsi TT snehobily...

katmir
26. říj 2017

@kaitinka tak to neni jeste zadna hruza. Neboj,ona dorazi. Ale prala bych ti,aby dorazila treba az za rok. 😉

kachnicka25k
26. říj 2017

Uz jsem si koupila kontryhel je to v pytlikach a ani druhej nebyl 39kc a v lekarne a je tam napsano Jen ze to je dobre Na menstruaci

kristyn.g
26. říj 2017

@kachnicka25k a nechceš k tomu zkusit tu mojžíšovou cvičení?

holky já taky čekám jak to dopadne. Ale jsem furt ve stresu tak tomu moc nedávám ☹

fanunka
26. říj 2017

@kristyn.g prosím tě, kde sehnat cviky tý Mojžíšovky? máš nějaký typ?

kaitinka
26. říj 2017

@katmir tak taky bych byla radsi, kdyby ted vubec nedorazila, ale moc nadeje tomu nedavam. Spis verim tomu, ze mam jen zpozdeni, coz me svym zpusobem stve vic nez jen ze proste MS prisla a nepodarilo se.

kachnicka25k
26. říj 2017

Kdy mam zacit pit ten caj??? Muzu uz Ted??

ojo
26. říj 2017

Holky, já vám doporučím čaj báby radnické...na mě je vidět, že funguje a opravdu každé kamarádce, co jsem ho doporučila tak otěhotněla. Dá se koupit na netu nebo mám tu ještě jeden sáček, za zdarma pošlu, kdo bude chtít 🙂

kockakacka
26. říj 2017

Tak uz alespoň vim, co mi je..mam vysoký nejaky hormon štítné zlatý, proto nemuzu otehotnet. Dnes se mam zastavit u gynekologa a řekne co a dal.. :(

kassenkaaam
26. říj 2017

@kockakacka doporučuji objednat na endokrinologii většinou tě tam pak pošle

volfici
26. říj 2017

@kockakacka aspoň už víš. Štítná žláza mě taky komplikuje život. Ale léky pomůžou. Gynekolog tě pošle určitě na endokrynologii, abys byla pod dohledem. Tak držím palce, pak už by to mělo jít 🙏

fanunka
26. říj 2017

@kristyn.g děkuji!!

fanunka
26. říj 2017

@kristyn.g ntvleee tolika cviků?? já myslela že jich bude max 5 :( to nemám šanci si zapamatovat :(

ojo
26. říj 2017

@kockakacka ano, pošle tě na endokrinologii a budou to řešit tam, taky jsem se s ní léčila a pak brala léky u starších synů...pak se to nějak srovnalo a další 2 těhotenství už bylo bez léků 🙂

kockakacka
26. říj 2017

Juchu v pondeli jdu na vysetreni. Normalni objednáci lhůty jsou straně dlouhy, ale kdyz brečí te do telefonu, ze nemůžete otehotnet... 😂😭🙈

Strana