Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucy0511 ja piji jeden za den
@barcaaaaaa
@1306
Děvčata děkuju hned si ho naordinuju dvakrát denně 🙂 🙂 🙂 🙂
tak zítra odjíždíme ze Slovenska a po cestě domů přespíme u mého bratra. Docela se těším, páč v noc kdy se zadařilo byl s náma taky :D bych ho brala jako symbol pro otěhotnění :D ... tak snad se povede.
Jen jsme se včera s manžou tak spálili, že se sebe nemůžeme ani dotýkat :D tak snad trošku vychladneme a půjde to :D
Děvčata vyznáte se v tom některá já sem z toho jelen🙂
Tak MS tentokrat prisla o den driv, tudiz dnes 1DC. A to jsem to tento mesic vubec neresila a skoro na to ani nemyslela. No nic, zaciname makat na dubnatku 🙂
@apple_tree škoda... tak držím palce na další měsíc 🙂
Jinak jsem dneska 21 DC, tak začínám být zvědavá... za týden bude jasno 🙂
@apple_tree nevadi, dalsi zacatek 🙂 a dobnatko je taky fajn :D
@malinkaelinka a jak dlouhej cyklus mas?? Se to pomalu blizi 🙂 ... Zase muzeme nekomu drzetbpesti 🙂
@tynka07 nevím, minule to bylo cca 30 dní, předtím dvakrát po 26 dnech... testy už jsem si koupila, ale zatím je nechám v šuplíku... sexu bylo habadej celou dobu, tak uvidíme 🙂
Dnes 12dc prvni mesic bez ovu testu jsem zvedava jak dopadnu na konci mesice
Ja mam tento mesic muze pryc, tak nic nesleduji. V zari zkusime jet k mori a uvidime. Kdyz se to nepovede ani v zari, budu volit v rijnu kliniku v Budejkach.
Já jdu v pátek k doktorce,snad už nás někam pošle. Aspoň základní vyšetření,ať víme. Zrovna mi končí MS,tak za týden další ovu...
@katkas75 Tak drzim palce a pak dej vedet, jak jste dopadli. Uvidis, ze ted se zacne konecne neco dit a hned to bude veselejsi, aspon budete vedet, na cem jste.
Asi se něco děje... jsem 23 DC a objevil se velice hustý bílý výtok... nejdříve jsem se lekla, že by kvasinky? Nijak na to netrpim, ale asi dvakrát mě to potkalo, ale to byl výtok spíš hrudkovity , doprovázeny šíleným svěděním... teď nic, jen výtok, ale dost, je to na intimku...
Jinak s napětím sleduju i vás ostatní a moc držím palce, aby se některé s nás brzy zadarilo...
@katkas75 tak snad vam to pomuze. Clovek pak alespon vi, na cem je.
@malinkaelinka jee, tak snad to tedy bude patrit k tem dobrym zpravam 🙂 . Tak uvidis mrsku jak dorazi. Testovat budes prvne kdy?
Jinak vubec netusim jestli mam, nebo jsem mela ovu. Sice muj MS denicek mi ji na nektery den udava, ale tak to jsou ken odhady. Cyklus mam cca 33dni a sexu bylo ob den vaaazne dost (ciz foto :D . Nekomu to treba prijde malo, alw s nasim pracovnim vytizenim pres rok to je fakt hodne :D .
No a vcera kdyz sem sla vecer do vany, tak sem mela malicko zakrvaceny spodary. Koukala jsem na net, ze by to mohla byt ovulka, ale Nikdy se mi to nestalo :O
Nechci se sledovat, ale rone vazne dostalo :/ proto prikladam i kalwndar
@tynka07 test si budu dělat nejdřív po víkendu, ale budeme se přesouvat do karavanu k nám na stavbu a tam na to asi nebude prostor, tak možná až nějak později... vůbec nevim... nicméně příští víkend jedeme na sraz BMW a to je akce plná piva a jiného pitiva, tak pokud to nedostanu, tak otestuju aspoň v den odjezdu, to by bylo 32 DC a to by už mohl být odpovídající výsledek...
A u tebe to zakrvaceni, nemohla jsi ovulovat dříve, že by to bylo zahnizdeni?
Holky a vy na sobe ovu nepoznate jinak nez testama a merenim teploty? Ja mam treba kolem ovu strasne citlive bradavky a poboliva podbrisek. A zas naopak az do prvniho dne menstruace necitim, ze MS prichazi, to vzdycky pak prijde jak blesk z cisteho nebe, nastesti chodi na cas, tak uz s tim pocitam, ale zadne zvlastni pocity pred MS nemivam.
@apple_tree ja treba mam bolesti podbrisku a ty prsa taky ale zadny plodny hlen 😵
@apple_tree Hele ja u te ovulace tak nejak tapu. Mereni BT moc nedelam, protoze na to většinou zapomenu. Ani nevim jestli ovulace vlastne probehla, nebo prave probiha. Ve stredu vecer sem mela jasne pozitivni ovulacni test, ve čtvrtek v 7 rano sem mela test mozna ještě silnejsi nez den předtím. Dopoledne me zacalo silne, ale jakoze fakt silne pichat v podbrisku, odpoledne test jiz negativni - carka jasne slabsi a vecer když bricho uz povolilo sem zkusila ještě jeden test, byl o něco silnejsi, ale stále negativni. Takze vlastne nevim, jestli ovulace probehla včera, nebo probiha třeba az dnes a sem z toho prakticky jelen, BT sem si zmerila včera a dnes ale z toho nic krom mirneho poklesu nevykoukam. 🙂 takze ja poznam, ze se ovulace blizi, ale nepoznam kdy presne proběhne, coz me trosku stve :D
Holky,tak jsem byla z doktorky. Manžel je poslany na spermiogram,moc se na to netvářil... A mně vzala krev skrz hormonální profil a poslala na kontrolu průchodu vejcovodu,nevím,jak se to jmenuje přesně. Prostě mi tama prozenou tu tekutinu. V pondělí to obvolam.pristi tyden bych měla met ovulku,tak až pak.
@janajens tak to ja takhle nevim, netestuji. Jen podle meho boleni bricha. Citila jsem to slabe cca den dva zpatky, ale tezko rict,jestli to byla ovu, bylo to slabe. Tak uvidime 🙂 mas kratsi cyklus jak ja vid? Mensi cekani :D
@malinkaelinka tak se hlavne otestuj, at se nenaklada od zacatku v pivu :D a fajn, ze tam pojedes a budes vedet. To uz by melo byt v tolika dnech. Tak jen tfuj tfuj 🍀
Jinak vubec netusim, kdy ovulka mohla byt. Porad mam v hlave zakodovano, ze pri delsim cyklu je ovulace 18.-21.DC . Vazne nevim. Jen me to videsilo :O
@apple_tree no prave ze vetsinou to citim. Poboliva mne podbrisek a primo vim i z jakeho vajecniku to vajicko je. Jen ted me to nejak zradilo :/
A poznam i MS. 3. a 2. den pred mam zacpu. 1den pred mam strasne bolesti a dalsi den to prijde i s prujmem :D ... Kazdou MS takhle uz x let
A holky, koukala jsem na cclanky skrze tu sypmtotermalni studii a ten plodny den ani nemusite vychytat. Staci ze pri moceni spadne do wc a pak se zase udela dalsi a muzete ho na pohmat nenajit.
Ja ho mivam (do ted sem nevedela co je to zac :D ) a ted kdyz sem na nej cekala tak on nikde.
@katkas75 tak drzim palce at obema vyjde vse v poradku ;)
Haha vtipne, pisu o tom, ze ho nemam , ten hlen a jen co jsem dosedla na wc tak tam byl :D ... Takze zrejme ovulace dnes a ten kalendar asi nekeca :D a podbrisek mne taky boli :D
Ahoj holky dneska jsme s manželem byli na IUI. Doufám že se nám konečně zadaří...❤❤
@apple_tree já na sobě ovulaci nepoznám vůbec nijak... netestuju, nemerim, ale já se zase tak nepozoruju, abych našla nějaké příznaky... takže já jsem si tenhle měsíc spočítala cca 10 dní, kdy by to teoreticky mohlo být možné otěhotnět a ty jsme vyplnili spoustou sexu 🙂
@tynka07 tak super 🙂 takže hurá na to, když je zivna půda 🙂
@maukiiii tak moc držím pesticky 🙂

@lucy0511 Pila jsem ho a piju 2x denně, po jednom a půl balení jsem objevila pozitivní test..Doporučila mi ho kamarádka a sama říkala, že jí dr řekl 2x denně, jinak to nemá cenu..Jestli zafungovalo tohle nebo jsem se zaměřila na srpnovou dovolenou a vypustila to z hlavy, nevím, ale za zkoušku nic nedáš..