icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kachnicka25k
27. říj 2017

@saba29 a opravdu ten kontryhel pomaha otehotnet drive

kockakacka
27. říj 2017

1.DC 😭 Ikdyz jsem to diky výsledkům prolaktinu vedela

kristyn.g
27. říj 2017

@kockakacka ☹ to mě mrzí

darkwitch
27. říj 2017

@kockakacka mame skoro stejně srovnany cyklus 😀 čekám ms zitra nebo pozítří uz druhý den spinim 🙂

elwe
27. říj 2017

@kristyn.g k těm teploměrům - já si taky normální teplotu nezměřím, a ukazuje mi to úplně nesmyslné teploty, ale bazální bez problému. Jak zazvoní budík, tak zavedu teploměr do pochvy, počkám pět minut, než zazvoní další budík, a až pak stisknu tlačítko na měření a funguje to bezvadně 🙂 . Jinak kdybych na to nechtěla myslet, tak přestanu chodit do této diskuze, protože jsem tady chvíli a myslím na to pořád 😀

kristyn.g
27. říj 2017

@elwe 😀 já chci být těhotná! nechci na to přestat myslet :D to je pravda... já si jednou zkoušela dát teploměr k posteli, ležel tam tři dni a nic, pokaždé jsem zapomněla tak jsem ho zase uklidila do skříně 😀

elwe
27. říj 2017

a už jsem tím vším tady ovlivněná natolik, že jsem si poprvé v životě koupila těhotenský test, a jestli zítra neklesne teplota, tak ho vyzkouším. To budu 11. DPO, a to jsem si vždycky říkala, že dřív než 18. DPO nemá cenu testovat 😀 Jinak teplota se zatím drží hezky nahoře, ale to vždycky touto dobou, a jsem extrémně náladová, což je u mě typický PMS, ale obvykle to se mnou není až tak hrozné 😀

kristyn.g
27. říj 2017

@elwe mě většinou touto dobou bolí prsa, tento měsíc nic. Ještě že doma tt nemám 😀 já jsem ale jenom asi těch 6dpo, nebo jak se to počítá? v sobotu byla ovulace takže dneska 6dpo? 😀

marketaaaaa
27. říj 2017

@kristyn.g taky jsem měla ovulku v sobotu 😊 kdy budeš testovat? Já nebudu testovat nic... Už jsem byla tolikrát zklamaná...

elwe
27. říj 2017

@kristyn.g jojo, dnes je to 6 dpo 🙂 Já se teď bojím, že zítra teplota klesne, a já budu mít se zkoušením utrum 😀 Při tom nákupu jsem si připadala tak dospěle, jako že se to vážně děje :D

kristyn.g
27. říj 2017

@marketaaaaa já se právě taky strašně bojím zklamání, snažíme se dlouho, budu se snažit vydržet aspoň do dne vynechání pokud vynechá, ale od dalšího měsíce budu pokud se nepodaří teď brát clostibegyt tak abych ho stihla vybrat v lékárně.. ještě doma test nemám ale až budu mít tak nevím nevím do kdy odolám, co ty? jak dlouhý máš cyklus? já mám dostat ms 7.11

@elwe 😀 jo to znám, ještě je to takové nové no 😀

marketaaaaa
27. říj 2017

@kristyn.g já mám cyklus 45 dní 😊 někdy 35...takže absolutně nepravidelný, ale počítám těch 45 dní takže ms 6.11. Taky mám už clostilbegyt. Tak stále čekám. Včera jsem byla u dr. Chtěla jsem vyvolat ms protože jedeme pryč a na ultrazvuku mi ukazovala žluté tělísko. Tak svitla naděje a vzali mi krev na hcg. Tak stejně budu v pondělí vědět. Ale zajímalo by mě zda se v krvi něco ukáže tak brzo... 😂

kristyn.g
27. říj 2017

@marketaaaaa jé tak to dej vědět! to se máš 😀 já si musím počkat no, nemá cenu abych testovala dřív, když bude bílo stejně bych si dělala naděje, toho se bojím.

marketaaaaa
27. říj 2017

@kristyn.g to znám...i ty obrečené negativní testy 😣 a že jich bylo... plno holek si dělalo testy už 12 den DPO... udělej si s mužem hezký víkend a vypni trochu 😊

kristyn.g
27. říj 2017

@marketaaaaa no já budu mít pracovní, musím makat na konci měsíce aby byly prašulky na vánoce 🙂 manžel má taky pracovní, příští víkend uděláme hezký a pak to přijde, hodinka pravdy... 😀 tak šance je, ale je stále těch 17% jak mi řekla dr

kristyn.g
27. říj 2017

@marketaaaaa já stejně pak otěhotnim s clostilem a rovnou vícerčata 😀

kaitinka
27. říj 2017

Holky, dnes mam druhy den zpozdeni.. Neudrzela jsem se a zkusila TT, ale samozrejme negativni :( Jinak nevim proc, ale dnes me vsechno nejak depta a je mi skoro cely den do breku. Asi to bude litosti, ze MS urcite prijde, ze mam opravdu asi jen zpozdeni a ze se nezdarilo.. :(

kristyn.g
27. říj 2017

@kaitinka ☹ to mě mrzí, ale třeba ještě tam něco bude, počkej a uvidíš

kaitinka
27. říj 2017

@kristyn.g test jsem delala odpoledne a ani po cca trech hodinach se nic neukazalo. Vim, ze se to muze na TT ukazat treba az tyden po vynechani, ale moc tomu neverim. Sice jsem si dnes poprve merila BT,i kdyz obyc digi teplomerem a namerila jsem docela vysokou hodnotu (37,1), ale nelze podle toho soudit, kdyz jsem do ted pravidelne nemerila..

kockakacka
27. říj 2017

@kaitinka kaci, popros lékaře, at ti udela hormonální profil..treba ti přijdou na neco jako me a da se to pak resit, nez ztrácet cas.. A taky partner aby si došel..u nas sel prvni manzel, pak ja..

marketaaaaa
27. říj 2017

@kristyn.g no super, je třeba zaměstnat hlavu 😊 i když je to hrozné jak to v člověku hlodá 😂 já jsem si toto říkala taky jak jsem četla příbalový leták😂

kaitinka
27. říj 2017

@kockakacka no uvidim. Chci se k nemu objednat nekdy na druhou pulku listopadu,az budu mit dovcu. Ted jsem kazdou chvilku v praci ( delam jako pecovatelka v duchodaku) a ke vsemu se ted budeme stehovat.. Jinak podle pravidelnych kontrol jsme v poradku oba, tak si myslim ze to nejde spis jen kvuli stresu a dalsi veci je, ze jsem do ted vubec neresila kdy mam ovulku. Takze i kdyz jsme obcas sexovali pomerne casto, mohli jsme to minout nebo se prave nepovedlo diky stresu. Ale v utery mam v planu si jit koupit ten kontryhelovy caj. Mam asi posledni 3-4 mesice vzdy zpozdeni..

kaitinka
27. říj 2017

@kockakacka A dalsi vec. Tenhle mesic jsem mela puvodne v planu merit BT, ale nakonec jsem se na to vykaslala diky starostem a vubec jsem nic neresila. Az dneska jsem si nahodou zmerila brzy rano BT a vyslo mi 37,1. Jenze kdyz nemerim pravidelne, tezko podle toho neco soudit.. A jinak se "snazime" pres dve roky..

navratil1986
27. říj 2017

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat co je dobré brát za vitamíny před početím miminka?

kristyn.g
27. říj 2017

@marketaaaaa no 😀 tak uvidíme no... už přemýšlím na dvánocema naštěstí tak snad mě to zabaví trošku, jak dlohou se snažíte?

marketaaaaa
27. říj 2017

@navratil1986 piju fertipronu 😊

marketaaaaa
27. říj 2017

@kristyn.g snažili jsme se 3 měsíce,pak mi přišli na sníženou funkci štítné žlázy takže jsme to vypustili a chtěli jsme se začít zase snažit tento měsíc, ale dr. 10 den cyklu řekl, že ovu nebude a ona byla 29 den takže jsme se doma tulili tak jako obvykle 😂 protože jsme si říkali,že to nepůjde... tak teď uvidíme, jinak pak budu úplně na nervy a nervózní až začnu brát ten clostilbegyt... jestli to vyjde nebo ne...

kristyn.g
27. říj 2017

@marketaaaaa já taky, vidím ten clostil jako jediná záchrana před ivf, naše dr děsně je pro... :-/ doufám že nám to vyjde normálně, my se snažíme dloouho už... ale ted prvně mi dr potvrdila že ovulace je, předtím jsem jí neměla (jestli jo tak o tom nevím)

darkwitch
27. říj 2017

Tak já zitra začínám nový cyklus, dnes je den nula, ale ms se uz spustila... naše dítě bude asi jedinácek, nejspíš bych se s tím uz měla smířit...

kristyn.g
27. říj 2017

@darkwitch snad se zadaří už konečně 🙂 bereš nějaké vitamíny teď? 🙂

Strana