Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka Diky za podporu.
@aklin To dost chápu ☹ ač se snažím všechno brát pozitivně a s nadhledem, tak to je někdy těžké. Na jaře jsem na manželovo narozeniny potratila, bylo to strašné období. Manželova rodina nic neví. Měla jsem rodit 3 týdny po švagrové. Tchýně - ač jí miluju, je skvělá, si z nějakého důvodu vzala do hlavy že jsme neplodní a neustále posloucháme nějaké příběhy z okolí (ta a ta otěhotněla po 5 letech, té a té prospěla čínská medicína), manžela neustále posílá na různá vyšetření a mě neustále vykládá, jak na tom je moje švagrová - jak se bude dítě jmenovat, jak proběhla kontrola, jak probíhá příprava na porod, jak proběhl porod, jak se má miminko k světu. Nesnáším to. Vím, že když jí to řekneme, tak bude situace ještě horší. Švagrovic mají miminko už na světě a já se děsím chvíle, kdy se s nimi budeme muset potkat, protože vím, jak trapná otázka bude následovat. Tohle poslední dobou nedávám. A nechci se dostat do situace, že si opravdu začnu myslet, že neplodná jsem, protože to je pak podle mě začátek konce. Věřím, že psychika je mocná. Ale je mi z celého toho kruhu nanic. Řešení to nemá ☹
@volfici Vím že ne 🙂 jen je složité nepodlehnout každotýdenní masáži i když racionálně víš, že je to jinak. Popravdě ani na diskuze o otěhotnění radši nechodím - všímám si, že některé ženy jsou schopné už po třech měsících snažení hysterčit, že to nejde, obrečet i 3. menstruaci která přijde, po čtyřech měsících snažení se dožadovat speciálního vyšetření atd. Do takového přístupu se strašně nechci dostat, přijde mi to jako cesta do pekla. Snažím se neřešit.
Ne, doktoři nezjišťovali. Oni nezjišťují. Co si budem povídat, v nemocnici je jim to jedno. Mají tam takové případy dnes a denně, tak ti jen řeknou, že bohužel, že je normální, že dnes se třetina těhotenství neudrží. Změnila jsem doktora, našla si dobrou kliniku, která má trochu jiný přístup k pacientkám a uvidíme. Chce to jen čas a dobrou mysl 🙂
Ahoj holky, musim se svěřit. Od tech čtverečních vysledku jsem totalne zničena. Stale jen brecim, mam depresi a nemam naladu na nic...co s tim? 😭
@kockakacka kliiiid, však ses někam posunula, ne? Pokud je známa příčina a má řešení, tak jedině dobře. Stresováním si nepomůžeš, mysli pozitivně, je to opravdu důležité a bude ti líp.
@volfici ja vim, ja to vubec nechapu, ze me to takhle sebralo... :( připadám si hrozne a nevim jak z toho. Zitra rano jdu na tu endokrinologii, tak jámě zvedava co mi tam řeknou
@kockakacka nasel se problém, který je snadno řešitelný, za chvíli najdeš test se dvěma čárkama ;) kdyby nic nenašli je to horší, co nenajdou nemůžou léčit a tak jen čekáš na zázrak...
@fanunka Ano, tak nějak... už i docela neznámí lidi se mě ptají na to, co děti jako? Tak říkám, že jo, že jednou budou, ale zatím si s manželem musíme vystačit sami (co jim na tak pitomou otázku má člověk odpovídat???). Ty jejich úsměvy s tím, že jsme věčný kariéristi co mají na vše hodně času... ach jo. Není to někdy jednoduché. Ale pořád se snažím držet, abych někomu nemusela do obličeje vpálit to, k čemu mám někdy velkou chuť...
Já to mám možná i spíš tak, že mě ani tak nestresuje situace jako taková, ale spíš lidi okolo mě. Pořád jen poslouchám co bych měla, jak by to mělo správně být, jsem tlačena do určitých situacích ve kterých být nechci a pak je mi z toho daleko hůř. Sama sebe do některých situací prostě nedostanu. V okruhu určitých lidí mi stačí 5 min :-/ ale pořád si říkám, že naděje umírá poslední 🙂
Tak u me dnes 1. DC...😢
@kaitinka to je škoda, musíme věřit, že v dalším cyklu se nám to povede.
My jsme měli jet dnes za příbuzenstvem na Vysočinu, těšila jsem, že se švagrovou všechno probereme a my jsme tam ani nedojeli. Dostali jsme se do Kolína a víc ani omylem. Vlaky dál nejely. Tak jsme to otočili a jeli zpět. Tchýně mi vyzvedne recept a švagrové hold zavolám.
Holky já vím, že to máme všichni složité, všechny toužíme po tom samém , ale pokud se v tom budeme užírat, tak z toho nic nebude. Co zkusit v příštím týdnu myslet pozitivně. 🙂
@martinka1996 Na první fotce je to spíš rozmazaná šmouha,na té černobílé snad něco málo vidím
@dasa.77 jeee tak třeba to vyšlo 🙂
@martinka1996 na te druhe maly stin,zitra nebo jeste lepe v utery bych to zopakovala,ale kdo to ma vydrzet,co? Tak zitra rano. 🙂
@katmir no právě... 🙂 no jsem zvědavá 🙂 po 10 měsících by se mohlo zadarit :D
@martinka1996 kolik máš dpo?
@kristyn.g cca 11,ještě čas 😁

@lucy0511
@fanunka Moc vám děkuji. Přeji vám ať se vám taky brzy podaří a můžete se kochat // na testu. 🙂