Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky, tak mam za sebou vSetreni na endokrinologii. Dostala jsem dostinex a pani doktorka mi dala zadanku an vSetreni magnetickou rezonanci :/ prý je ta hodnota momentálně hodne vSoka a tak jsem momentálně sterilni
@kockakacka tak hlavne ze uz se vi pricina!!! A ted to pujde jak po masle uvidis
@fanunka snad ano, uz jsem si vzala prvni prášek, tak doufam, ze v kombinaci s hormonální jógou se podari
@kockakacka urcite jooo. Hlavu vzhuru
@kockakacka prášky pomůžou, jóga taky a bude to ani nebudeš vědět jak 😘🍀
@kockakacka Já si myslím,že jen co se Ti povede srovnat tu hladinu štítné žlázy do normálu,tak otěhotníš,že ani nebudeš vědět jak 😉
@dasa.77 ja si to ale take myslim 🙂 otázka je jsk dlouho to bude trvat. Ted jsem volala i na gyn a mam za mesic přijít na kontrolní odběry, tak jsem moc rada, ze me ne odeslali jen na endokrinologii, ale ze i gyn o me maji stale zájem 😂 Jsem tam volala, ze co kdybych náhodou otěhotněla :D a prý to nevadi, mame štěstí, ze manzel ma ten spermiogram v pořádku, tak věřím, ze az se dam do kupy ja, tak to pujde 🙂 dekuji vsem za podporu ❤️
Ahoj Holky piju kontryhelovi cajik kazdy den ale je mi nejak divne po nem mivate to take ze je vam po Tim vajicko divne
Ahoj holky, k doktorce jdu az pristi pondeli,tak jsem nedockava a testla jeste..mammatest dobry..ale nepotesil me digitalni..delala jsem ho presne pred tydnem a bylo tam 2-3. A tento tyden tam bylo naprosto to same...pritom uz bych mela byt 5+4... Teda 6.tt a predpokladala bych tam teda 3+...trochu me to vydesilo
@kachnicka25k ja ho piju jen od 1DC do ovulace jednou denne a jedine co pozoruji,chodim casto na wc,jsem jak koroptev.😉
@opicaa ten digital ale ukazuje tydny od poceti a ne od menstruace myslim, tak to mohl byt ten druhy a ted ten treti 😀 🙂 ... jinak gratuluji jeste jednou 🙂
@opicaa ahojky za jak dlouho sis delala testik??
@kachnicka25k presne po tydnu...
@alice777888 taky si to rikam.. Ale znate to...hloda ve me neco 😉 otehotnela jsem totiz 7-10.10. Proto me to zarazilo
Hura hura,po vyvolavacce konecne dorazila MS,takze jsem 1DC,zitra valim na gyndu pro clostik 🙂,

tak já celou noc lítala na wc :( zimnice a horečka, takže měření BT je uplně k ničemu :( za chvilku jdu k Apolináři dohodnout podrobnosti IVF