icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

fanunka
30. říj 2017

tak já celou noc lítala na wc :( zimnice a horečka, takže měření BT je uplně k ničemu :( za chvilku jdu k Apolináři dohodnout podrobnosti IVF

lucy0511
30. říj 2017

@fanunka
@kristyn.g
Ahoj děvčata tak já dnes 1DC a ještě k tomu o 3dny dřív 🙂 🙂 🙂 ale nevadí aspoň ten clostrik začnu brát už v pátek místo příští pondělí 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

fanunka
30. říj 2017

@lucy0511 tak snad se někam posuneš 🙂

lucy0511
30. říj 2017

@fanunka no snad jo a tak prý úspěšnost by mohla být velká 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
30. říj 2017

@lucy0511 ahoj, tak držím moc palce ať nám to vyjde, já si zítra vyzvednu clostil v lékárně ať ho nesháním nějak narychlo, čekám ms cca 7.11, tajně doufám že by snad nemusela dojít ale moc tomu nevěřím

katmir
30. říj 2017

@fanunka jejda. Brzke uzdraveni.

fanunka
30. říj 2017

@lucy0511 hmm tak ja dnes dohodla 3. IVF dr. Me prohledl a rikal ze ovulace probehla zlute telisko je stale ve vajecniku a nikde zadne cysty .... tak se treba uz konecne dockame

kristyn.g
30. říj 2017

@fanunka to je super, držím palce 🙂 já začínám propadat zoufalství, mám to dostat za týden a už mě začíná PMS .. :-/

kockakacka
30. říj 2017

Ahoj holky, tak mam za sebou vSetreni na endokrinologii. Dostala jsem dostinex a pani doktorka mi dala zadanku an vSetreni magnetickou rezonanci :/ prý je ta hodnota momentálně hodne vSoka a tak jsem momentálně sterilni

dasa.77
30. říj 2017

@fanunka ta zimnice mohla být k ovulaci 😉

fanunka
30. říj 2017

@dasa.77 no nikdy jsem tim netrpela :( ani horeckama jsem nikdy netrpela

fanunka
30. říj 2017

@kockakacka tak hlavne ze uz se vi pricina!!! A ted to pujde jak po masle uvidis

kockakacka
30. říj 2017

@fanunka snad ano, uz jsem si vzala prvni prášek, tak doufam, ze v kombinaci s hormonální jógou se podari

fanunka
30. říj 2017

@kockakacka urcite jooo. Hlavu vzhuru

volfici
30. říj 2017

@kockakacka prášky pomůžou, jóga taky a bude to ani nebudeš vědět jak 😘🍀

dasa.77
30. říj 2017

@kockakacka Já si myslím,že jen co se Ti povede srovnat tu hladinu štítné žlázy do normálu,tak otěhotníš,že ani nebudeš vědět jak 😉

dasa.77
30. říj 2017

@volfici jsi mě předběhla 🙂

kockakacka
30. říj 2017

@dasa.77 ja si to ale take myslim 🙂 otázka je jsk dlouho to bude trvat. Ted jsem volala i na gyn a mam za mesic přijít na kontrolní odběry, tak jsem moc rada, ze me ne odeslali jen na endokrinologii, ale ze i gyn o me maji stale zájem 😂 Jsem tam volala, ze co kdybych náhodou otěhotněla :D a prý to nevadi, mame štěstí, ze manzel ma ten spermiogram v pořádku, tak věřím, ze az se dam do kupy ja, tak to pujde 🙂 dekuji vsem za podporu ❤️

lucy0511
30. říj 2017

@fanunka tak to je dobrý 🙂 🙂 sem zvědavá co z toho bude ale úplně nejlepší by byli //🙂 🙂 🙂

lucy0511
30. říj 2017

@kristyn.g tak clostrikem by to vyjít mohlo už konečně u mě teda už podruhé poprvé se to trochu nevyvedlo 🙂 🙂 a bacha vedlejší jeho účinek může být vícečetné těhotenství 🙂 🙂 🙂 🙂

kachnicka25k
30. říj 2017

Ahoj Holky piju kontryhelovi cajik kazdy den ale je mi nejak divne po nem mivate to take ze je vam po Tim vajicko divne

opicaa
30. říj 2017

Ahoj holky, k doktorce jdu az pristi pondeli,tak jsem nedockava a testla jeste..mammatest dobry..ale nepotesil me digitalni..delala jsem ho presne pred tydnem a bylo tam 2-3. A tento tyden tam bylo naprosto to same...pritom uz bych mela byt 5+4... Teda 6.tt a predpokladala bych tam teda 3+...trochu me to vydesilo

kytimyti
30. říj 2017

@kachnicka25k ja ho piju jen od 1DC do ovulace jednou denne a jedine co pozoruji,chodim casto na wc,jsem jak koroptev.😉

alice777888
30. říj 2017

@opicaa ten digital ale ukazuje tydny od poceti a ne od menstruace myslim, tak to mohl byt ten druhy a ted ten treti 😀 🙂 ... jinak gratuluji jeste jednou 🙂

kachnicka25k
30. říj 2017

@opicaa ahojky za jak dlouho sis delala testik??

opicaa
30. říj 2017

@kachnicka25k presne po tydnu...

@alice777888 taky si to rikam.. Ale znate to...hloda ve me neco 😉 otehotnela jsem totiz 7-10.10. Proto me to zarazilo

dasa.77
30. říj 2017

@opicaa Ano,mělo by tam být 3+ a víc už to neukáže

fanunka
30. říj 2017

@opicaa tyyjova to je krasny!!!! Zadnej duch proste dalnice 🙂 jak se citis? Kdy ti zacali priznaky?

bajunka
30. říj 2017

Hura hura,po vyvolavacce konecne dorazila MS,takze jsem 1DC,zitra valim na gyndu pro clostik 🙂,

opicaa
30. říj 2017

@fanunka no zadny priznaky nemam..obcas lehce nevolno ale jinak nic...
@dasa.77 takze myslis ze bych se mela citit znepokojene taky ze.. ☹ asi je neco spatne

Strana