Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Diky holky..ja se taky furt uklidnuju...ale clovek to asi musi i ,,slyset" od jinych...prostejsrm do te prohlidky nervozni...to budu 6+4, tak snad uz neco mudr.uvidi...
Sliznice vysoko... dlouhá 12 mm... 9 DPO.. 4 den DPO mi vzali krev a výsledky negativní... dr. Říkal, že se to mohlo ukázat a nemuselo... zatím tam ta naděje ještě je... ani nevím kdy testovat😣
@marketaaaaa 4DPO je brzy i na krev. To ještě ani neproběhlo uhnízdění.
Děvčata tak sem zvědavá které z nás se to na clostriku povede jako první 🙂 🙂 🙂
@karolly no já nevím taky jsem všude četla, že se to z krve zjistí nejdříve 8 DPO... na krev jdu zas příští tyden... tak zase to čekání...
Na mě čeká taky clostík pokud se už nepovedlo...zatím si říkám naděje umírá jako poslední 🙄 i když jsem hodně skeptická..
@bajunka jaka inekci zabrala??
@marketaaaaa prosim te co to mas za doktora,ze te 4dny po ovulaci posila na krevni testy jestli jsi tehotna,vzdyt to je nesmysl,jak z krevnich tak jinych testu.Byl by zazrak kdyby se nekde ukazalo neco pozotivniho.Moje zve az za dva tydny po meskani MS
@kachnicka25k
Vyvolavaci injekce s agolutinem.
@bajunka od cyklu 28 dní mám 10 den zpoždění... ale ovulace byla teprve 29 den cyklu... tak mi nechala vzít krev... a dneska můj dr. Byl v ordinaci a říkal,že je to blbost no 😂 proto mám přijít až další týden na krev a kontrola ultrazvukem zda sliznice neklesla a nepřijde ms... já s tím právě i počítala,že nebude pozitivní...ještě me naštvala sestra... byla tam jiná než obvykle a když jsem se zeptala na výsledky řekla mi v pořádku.. a já jak v pořádku.. ona no v pořádku nejste těhotná... jsem málem vzteky praskla...😤
@marketaaaaa to se nedivím. Taky bych šílela.
@katmir někdy někteří nepřemýšlí než něco řeknou....
Holky tak,já se hlásím s dnešním testem 14. DPO. Je jasně pozitivní, ve skutečnosti je to vidět mnohem líp než na fotce. Má to ovšem svoje ale.Jednak mám pocit, jako bych už měla ms, bolí mně podbřišek a záda a já si nemůžu vzpomenout, jestli se mi to děje až když ms dostanu, nebo i předtím. Žádné jiné příznaky nemám, kromě klasického PMS. Ale především jsem si vzpomněla, že jsem někde četla že cysty způsobují falešné pozitivní testy, protože taky produkují hcg. A cystu mám. Ve čtvrtek s ní nastupuji na operaci,a potřebuji předtím vědět, jestli náhodou nejsem těhotná, a nevím jak to zjistit. Myslíte, že kdybych si skočila k mojí dr, tak už by bylo něco vidět? Nevím, jestli má cenu chodit na krevní testy, jestli cysta neovlivňuje i je... Takže zatím je moje jediná útěcha, že testy sílí a bt se drží nahoře. Dávám foto
@elwe četla jsem plno debat o cystě v těhu. Prý zanikne když miminko roste. K tomu pocit, který máš je v pořádku. Děloha by se mela roztahovat. Teplota stoupá test pozitivní...na ultrazvuku nic vidět nepůjde, ale v krvi by bylo už co poznat. Dr. Snad bude chytřejší 😊 držím ti pěsti a přeji 🍀
@marketaaaaa děkuji 🙂 kdyby to tak nespěchalo, tak bych prostě počkala, co se bude dít dál, ale teď jsem nervozní, že nevím, co a jak
@elwe ja si myslim,ze pokud cysta zpusobuje vzestup HCg,tak je to jen slabe,ale urcite by se nezvysovalo. Tohle mi prijde jasne tehu i podle grafu. To ze mas bolesti,dela cysta s tehu spolecne. Na UZ ted uplne videt nic nebude,ale min.vyska del.sliznice a gest.vacek,ja bych dr.zavolala a domluvila se tam.
Jinak drzim palecky,at sili.🙂
výsledky jsou za pár hodin, ale jeden odběr nemá smysl. Další odběr by měl následovat ob den, kdy Hcg by se měl zdvojnásobit. Ale dutinka na sonu by být vidět měla, a výšku děl.sliznice by jsi měla mít dost vysokou, tak ji zavolej a neboj
@elwe tak pokud testy sili verila bych spis te mnohem hezci verzi 😉 myslim ze na cystu by se neukazala tak pekna carka a hlavne by nesilila 🙂 ale mas pravdu ze moje kamaradka mela dve carky a byla to cysta jak silny carky to ale nevim. Kazdopadne ted uz by to z krve zjistili 🙂
Byla jsem dnes na alergo a svagr.chtela,aby mi vzala krev na NK bunky a T- lymfocyty, a alergolozka mi k tomu pripsala jeste jine protilatky proti vajecnikum a proti spermiim. Tak mam radost,ze se zase pohneme z mista a budeme mit neco vysetreno. 🙂
Tak holky. Dnes si jedu nakoupit ten kontryhelovy caj,listovku a asi jeste neco k tomu a zacnu to uzivat. Snad to k necemu bude. Mam pocit, ze ted se u me uz nejedna o zpozdeni, ale protahuji se mi cykly.. Uz ted treti mesic po sobe mi MS prisla skoro o tyden pozdeji nez predtim..
@kaitinka jeřáb ptačí 🙂 doporučuji 🙂 stojí to kolem 100 Kč a je to na bázi gynexu bych řekla 🙂
Holky delala jsem si testik a mam jednu carku silnou a Jednu slabou

@opicaa vůbec ničeho se neboj a prostě si to užívej a vyprdni se na nějaký digi test kdyby bylo něco špatně tak to rozhodně poznáš a navíc by si neměla takhle úžasnou dálnici 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂