Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@marketaaaaa a k cemupak to slouzi? Na upravu cyklu a MS nebo jako podpora pro lepsi ovulku?
@kachnicka25k a jakej test sis dělala?
@lucy0511 tehotensky testik Jsem si delala
@kachnicka25k Dej fotku
@karolly jj dam ale Na force a o moc nejde videt
@kaitinka ovulace, i cyklus 🙂 kamarádce to hodně pomohlo... já sama jsem dokonce dostala po měsíci uzívání ovulaci a to jsem 8 měsíců od porodu neměla nic... neustále vyvolávaní ms agolutinem a po ovulaci ani zmínka... takže něco na tom bude 🙂 a naděje, že budu opět těhotná je jen díky tomu si teda já osobně myslím... a kamarádka neměla vůbec ms a pomohlo jí to k cyklu a dnes je 18 tt 🙂
@marketaaaaa uvidime, nakoupila jsem si caje (diky poukazu z prace v hodnote 500 kc 😀), mam kontryhel v saccich a tri sacky sypaneho caje podle Baby Radnicke, listovku samotnou, pak vitaminovy komplet kde je prave listovka, zelezo a dalsi. A jeste jsem manzelovi vzala caj. Takze mam ted zasobu na dva tri mesice, tak uvidime jestli to k necemu bude 🙂
@kaitinka abys nemela taky zvysen prolaktin..ten to způsobuje, je to mimino jine i stresovy hormon... 🤔
@kockakacka tak je pravda, ze posledni dva mesice jsem v pomerne velkym stresu s manzelem.. Ale problemove situace uz se resi a uklidnuji, takze by melo byt za nedlouho vse v poradku.
Uz jsem to uplne vzdala. Prestala jsem uzivat bylinky, merit teplotu. Necham to na osudu. Moje telo bylo ve stresu, ms prichazi kdy si umane. Vim, ze to prijde. Kdyz jsem to manzelovi rikala, ze uz to nechci resit. Na to mi odpovedel, ale kdyz neco chceme musime pro to neco udelat. Ja na to: nechci sex z povinnosti. Konecne jsem od neho dozvedela, ze mu to neni jedno.
@karolly tady davam to foto ale ta carka slabe nejde videt Na te fotce ale zitra rano udelam novy testik snad to prijde videt lip
Ahoj holky, pridavam se 🙂. Menstruace pravidelna, mam delsi cyklus - 36 dnu. S manzelem jsme tomu tento mesic dali volny prubeh.Dnes 4 den zpozdeni, test zatim negativni. Myslite, ze z toho muze jeste neco byt ? 🙂
@kachnicka25k ono by stačila ostrá fotka, tak to vyfoť pořádně a pošli znovu
@katmir zitra poslu novou fotku
@katmir ale tak mohlo by to uz zitra lip videt ta druha carecka nebo myslis az jestli dostanu menzes
@kachnicka25k fotka je hodne rozmazana
@janajens zitra udelam novou fotku ale opravdu je tam carecka slaba a Pak je silna carecka doufam ze bude silnejsi aji ta druha
Nakonec jsem dnes byla u doktorky, a zatím byla vidět jen vysoká sliznice, jinak nic. Nabrala mně hcg, a zítra si budu volat o výsledek a domluvíme se co dál.
@kachnicka25k a kolikátý jsi den ?
Podle této fotky nemůžu soudit vůbec nic.
@elwe to je jak jsem si myslela. Držím palečky
švagrová v sobotu slouží., tak se zase podívá, zda ovulkujeme a jak to tam vypadá. 🙂
@elwe tak ono je ještě brzy něco tam vidět, akorát hcg už se vylučuje 🙂 tak tfuj tfuj at to dbře dopadne 🙂
@kaitinka je to tak, ze ovulaci zjistíš az zpetne, 6 nižších pred a 3 vyssi po ukázka..
@katmir 12den od ovulace nebo jak se to pocita
@kachnicka25k i na tom rozmazaném vidím světle růžovou druhou čárku

Mam dotaz ohledne BT: na BT se pozna, ze se ovulka blizi nebo ze uz probehla?