icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kaitinka
31. říj 2017

Mam dotaz ohledne BT: na BT se pozna, ze se ovulka blizi nebo ze uz probehla?

kaitinka
31. říj 2017

@marketaaaaa a k cemupak to slouzi? Na upravu cyklu a MS nebo jako podpora pro lepsi ovulku?

lucy0511
31. říj 2017

@kachnicka25k a jakej test sis dělala?

kachnicka25k
31. říj 2017

@lucy0511 tehotensky testik Jsem si delala

karolly
31. říj 2017

@kachnicka25k Dej fotku

kachnicka25k
31. říj 2017

@karolly jj dam ale Na force a o moc nejde videt

marketaaaaa
31. říj 2017

@kaitinka ovulace, i cyklus 🙂 kamarádce to hodně pomohlo... já sama jsem dokonce dostala po měsíci uzívání ovulaci a to jsem 8 měsíců od porodu neměla nic... neustále vyvolávaní ms agolutinem a po ovulaci ani zmínka... takže něco na tom bude 🙂 a naděje, že budu opět těhotná je jen díky tomu si teda já osobně myslím... a kamarádka neměla vůbec ms a pomohlo jí to k cyklu a dnes je 18 tt 🙂

elwe
31. říj 2017

@kaitinka na bt se pozná, že ovulace proběhla. To je fajn, když chceš určit, jestli ji vůbec máš nebo ne,a kdy očekávat ms, ale kdy se snažit na ní nepoznáš 🙂

kaitinka
31. říj 2017

@marketaaaaa uvidime, nakoupila jsem si caje (diky poukazu z prace v hodnote 500 kc 😀), mam kontryhel v saccich a tri sacky sypaneho caje podle Baby Radnicke, listovku samotnou, pak vitaminovy komplet kde je prave listovka, zelezo a dalsi. A jeste jsem manzelovi vzala caj. Takze mam ted zasobu na dva tri mesice, tak uvidime jestli to k necemu bude 🙂

kaitinka
31. říj 2017

@elwe takze to spis jen odhadem podle grafu pred tim jak probehla a hlidat kdy ovu prijde pomoci OT..

elwe
31. říj 2017

@kaitinka přesně tak 🙂 ještě je dobré sledovat hlen, na tom to jde taky hezky poznat 🙂

kaitinka
31. říj 2017

@elwe Tak ja se v hlenu nevyznam a cipek bohuzel nenahmatam.. :( Takze ja se muzu ridit maximalne jen podle BT a OT..

kockakacka
31. říj 2017

@kaitinka abys nemela taky zvysen prolaktin..ten to způsobuje, je to mimino jine i stresovy hormon... 🤔

kaitinka
31. říj 2017

@kockakacka tak je pravda, ze posledni dva mesice jsem v pomerne velkym stresu s manzelem.. Ale problemove situace uz se resi a uklidnuji, takze by melo byt za nedlouho vse v poradku.

aklin
31. říj 2017

Uz jsem to uplne vzdala. Prestala jsem uzivat bylinky, merit teplotu. Necham to na osudu. Moje telo bylo ve stresu, ms prichazi kdy si umane. Vim, ze to prijde. Kdyz jsem to manzelovi rikala, ze uz to nechci resit. Na to mi odpovedel, ale kdyz neco chceme musime pro to neco udelat. Ja na to: nechci sex z povinnosti. Konecne jsem od neho dozvedela, ze mu to neni jedno.

kachnicka25k
31. říj 2017

@karolly tady davam to foto ale ta carka slabe nejde videt Na te fotce ale zitra rano udelam novy testik snad to prijde videt lip

verulinekk
31. říj 2017

Ahoj holky, pridavam se 🙂. Menstruace pravidelna, mam delsi cyklus - 36 dnu. S manzelem jsme tomu tento mesic dali volny prubeh.Dnes 4 den zpozdeni, test zatim negativni. Myslite, ze z toho muze jeste neco byt ? 🙂

katmir
31. říj 2017

@kachnicka25k ono by stačila ostrá fotka, tak to vyfoť pořádně a pošli znovu

kachnicka25k
31. říj 2017

@katmir zitra poslu novou fotku

kachnicka25k
31. říj 2017

@katmir ale tak mohlo by to uz zitra lip videt ta druha carecka nebo myslis az jestli dostanu menzes

janajens
31. říj 2017

@kachnicka25k fotka je hodne rozmazana

kachnicka25k
31. říj 2017

@janajens zitra udelam novou fotku ale opravdu je tam carecka slaba a Pak je silna carecka doufam ze bude silnejsi aji ta druha

elwe
31. říj 2017

Nakonec jsem dnes byla u doktorky, a zatím byla vidět jen vysoká sliznice, jinak nic. Nabrala mně hcg, a zítra si budu volat o výsledek a domluvíme se co dál.

katmir
31. říj 2017

@kachnicka25k a kolikátý jsi den ?
Podle této fotky nemůžu soudit vůbec nic.
@elwe to je jak jsem si myslela. Držím palečky
švagrová v sobotu slouží., tak se zase podívá, zda ovulkujeme a jak to tam vypadá. 🙂

baraskaska
31. říj 2017

@elwe tak ono je ještě brzy něco tam vidět, akorát hcg už se vylučuje 🙂 tak tfuj tfuj at to dbře dopadne 🙂

katmir
31. říj 2017

@kaitinka v tom ti asi neporadím, ale myslím, že podle teploty poznáš až když budeš mít po ovulce, ale nevím, zda se nepletu. Jsou tu jiné odbornice na teplotu. Já měřím 3.den a opět to skáče 36.4, 36,7 a dnes opět 36.4 a nevím proč, všechno při starém, ale asi je to normální. 🙂

kockakacka
31. říj 2017

@kaitinka je to tak, ze ovulaci zjistíš az zpetne, 6 nižších pred a 3 vyssi po ukázka..

kachnicka25k
31. říj 2017

@katmir 12den od ovulace nebo jak se to pocita

dasa.77
31. říj 2017

@kachnicka25k i na tom rozmazaném vidím světle růžovou druhou čárku

marketaaaaa
31. říj 2017

10 DPO 😊

Strana