icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g dokud to nedostaneš tak je naděje pořád 🙂 🙂 🙂 tak já už mám vyzkoušený že mě clostrik pomůže jen to poprvé skončilo mimoděložním 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
3. lis 2017

@lucy0511 aha, tak to je supr že víš že pomáhá 🙂 třeba mi pak taky zabere 🙂 to doufání a čekání je nejhorší

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g no to teda a ještě mám domluvený ultrazvuk aby se koukli jestli to tefa má účinek 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
3. lis 2017

@lucy0511 jojo taky mám mít kontrolní ultrazvuk.. 🙂 doufám že to vyjde 🙂

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g tak budem doufat spolu 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
3. lis 2017

@lucy0511 jasně, budeme si fandit 😀 a určitě to pujde lépe 😀 dneska jsem si prášky donesla dom tak teď pokčat na ms a pak je začnu brát

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g já dnes spolkla první 🙂 🙂

kristyn.g
3. lis 2017

@lucy0511 tak určitě pak napiš jak ti je, co to s tebou dělá 🙂

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g no jestli to bude jak minule tak budu nafouknutá jak balón 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
3. lis 2017

@lucy0511 ajaj a splaskla si pak? bylo to blbý?

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g jj splaskla

katmir
3. lis 2017

Ahoj holky, mně klesl Testosteron na normální hodnotu, tak mám radost, tak snad by se mohlo povést. Holky Clostilky, kolikátý den se chodí na ultrazvuk, když berete Clostík ? A jak se bere od do..
Měla jsem mít na 3 cykly Estrofem a když se nepodaří, tak pak Clostík, jenže mi to vychází akorát do vánoc, tak to nechám asi na leden.
Jinak ovu testík mi teda spíše slábne, tak jsem zvědavá na zítřejší ultrazvuk, teplota je teď pořád stejná 36.4-36.5

lucy0511
3. lis 2017

@katmir folikulometrii dělaj 10až 12den cyklu s clostrikem i bez něj 🙂 🙂

katmir
3. lis 2017

tak to je v pohodě, to jsem zvyklá. 🙂 Tak to mi vychází pěkně blbě,no zítra to proberu se švagrovou, jak bude sloužit a podle toho se rozhodneme.
Díky.

kristyn.g
3. lis 2017

@katmir mě dělali folikulometrii 8-12, byla jsem 8 den a ovu byla tento měsíc 12den, takže jsem přišla včas 🙂 i když přesto že ovulace je prý šance na otěhotnění u zdravého páru do 20% prý ten clostil dorovnává šance do těch 20% tak snad se zadaří 🙂

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g no já mám podle doktora velkou šanci s clostrikem otěhotnět tak doufám že se neplete 🙂 🙂 🙂 🙂

kristyn.g
3. lis 2017

@lucy0511 no vidíš, to je super, mě doktorka říká že jsem zdravá, že nenašla žádný důvod proč by mi to nemělo jít otěhotně a že si myslí že to půjde... ale nevím jestli to neříká každému 😀

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g já mám pocit že všichni gyndaři nikde nevidí problém vše je v pořádku a je divné že to nejde

dasa.77
3. lis 2017

@katmir Ahoj, na folikulometrii začneš chodit třeba 10.DC a do té doby,dokud folikul nepraskne. Pokud se nebude nic moc dít,Dr. Ti navýší dávku.Užívá se nejčastěji 5.-9.DC, ale vím,že někdo ho předepisuje dokonce od 3.DC (nejspíš u kratších cyklů) Neměl by se užívat déle,jak 3 měsíce,pak hrozí nadměrná stimulace a s tím spojené cysty vaječníků. 😉

kristyn.g
3. lis 2017

@lucy0511 asi jo... třeba je to prostě přírodní výběr.. nebo nevím :-/

lucy0511
3. lis 2017

@kristyn.g ale ono to pude neboj 🙂 🙂

fanunka
4. lis 2017

@katmir hod sem graf BT

katmir
4. lis 2017

@dasa.77 dekuji.

ennyvux
4. lis 2017

Holky moje. Doťeď jsem sem chodila jen pokoukávat. Dnes jsem cca 11 dpo zkusila TT a výsledek. Myslíte si, že je to zam?

volfici
4. lis 2017

@ennyvux no jejda! Držím palce ať se drží 🙏

dasa.77
4. lis 2017

@ennyvux není pochyb,gratuluji,ať sílí

ennyvux
4. lis 2017

@volfici Děkujii zkusila jsem teď Clear blue

apple_tree
4. lis 2017

Holky, tak ms mela prijit dnes, vzdycky chodi presne a zatim nic, ani naznak. Zitra rano zkusim test, ale spis to vidim jen na dalsi zklamani. Bricho dnes trochu poboliva, tak ocekavam, ze se mrcha dostavi.

katkas75
4. lis 2017

@apple_tree no jestli obvykle zpoždění nnemivas.... 😎 Zítra testuj a napiš 😉 já jsem dnes 11 DC,ovu bude během 2-3 dní. Dnes si snad uděláme hezký večer...

katmir
4. lis 2017

Ahojky, u švagrové jsem dopadla dobře. Na ultrazvuku krásný foliklík 19-20 mm, tak cca za 2 dny ovulace. Výška sliznice je prý ukázková, byly vidět všechny 3 vrstvy, a 9 mm, prý připravené na zachumlání.🙂
Jsme domluvené, že Estrofem pěkně funguje, že ho zatím necháme do těch 3 cyklů, třeba se podaří. S Clostíkem jsme domluvené, hned potom, ani jí nevadí vánoce, bude chtít tedy jeden UZ ještě při menstruaci ( vyloučení cysty),a pak za 5 dnů, a dle toho upraví dávkování+ ještě možná ještě jeden UZ, pak dostanu Pregnyl a nakonec Utrogestan, kvůli sliznici, tak mám radost. Ještě uvidíme jak dopadne ta imunologie.
Tak mám ze dneška radost.
@ennyvux to už je moc pěkný testík. 👍

Strana