Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky, mně klesl Testosteron na normální hodnotu, tak mám radost, tak snad by se mohlo povést. Holky Clostilky, kolikátý den se chodí na ultrazvuk, když berete Clostík ? A jak se bere od do..
Měla jsem mít na 3 cykly Estrofem a když se nepodaří, tak pak Clostík, jenže mi to vychází akorát do vánoc, tak to nechám asi na leden.
Jinak ovu testík mi teda spíše slábne, tak jsem zvědavá na zítřejší ultrazvuk, teplota je teď pořád stejná 36.4-36.5
tak to je v pohodě, to jsem zvyklá. 🙂 Tak to mi vychází pěkně blbě,no zítra to proberu se švagrovou, jak bude sloužit a podle toho se rozhodneme.
Díky.
@katmir Ahoj, na folikulometrii začneš chodit třeba 10.DC a do té doby,dokud folikul nepraskne. Pokud se nebude nic moc dít,Dr. Ti navýší dávku.Užívá se nejčastěji 5.-9.DC, ale vím,že někdo ho předepisuje dokonce od 3.DC (nejspíš u kratších cyklů) Neměl by se užívat déle,jak 3 měsíce,pak hrozí nadměrná stimulace a s tím spojené cysty vaječníků. 😉
Holky, tak ms mela prijit dnes, vzdycky chodi presne a zatim nic, ani naznak. Zitra rano zkusim test, ale spis to vidim jen na dalsi zklamani. Bricho dnes trochu poboliva, tak ocekavam, ze se mrcha dostavi.
@apple_tree no jestli obvykle zpoždění nnemivas.... 😎 Zítra testuj a napiš 😉 já jsem dnes 11 DC,ovu bude během 2-3 dní. Dnes si snad uděláme hezký večer...
Ahojky, u švagrové jsem dopadla dobře. Na ultrazvuku krásný foliklík 19-20 mm, tak cca za 2 dny ovulace. Výška sliznice je prý ukázková, byly vidět všechny 3 vrstvy, a 9 mm, prý připravené na zachumlání.🙂
Jsme domluvené, že Estrofem pěkně funguje, že ho zatím necháme do těch 3 cyklů, třeba se podaří. S Clostíkem jsme domluvené, hned potom, ani jí nevadí vánoce, bude chtít tedy jeden UZ ještě při menstruaci ( vyloučení cysty),a pak za 5 dnů, a dle toho upraví dávkování+ ještě možná ještě jeden UZ, pak dostanu Pregnyl a nakonec Utrogestan, kvůli sliznici, tak mám radost. Ještě uvidíme jak dopadne ta imunologie.
Tak mám ze dneška radost.
@ennyvux to už je moc pěkný testík. 👍

@kristyn.g dokud to nedostaneš tak je naděje pořád 🙂 🙂 🙂 tak já už mám vyzkoušený že mě clostrik pomůže jen to poprvé skončilo mimoděložním 🙂 🙂 🙂