Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tak já kdyz mi řekli ze jsou to dvojčata byla nejšťastnější na světě a to měla být o osmnáct měsíců po malé... dodneška man větší problém kdyz vidím dvojčata nez kdyz vidím jedno miminko...
Holky dotaz.je tady někdo kdo ma udržované rizikové tehu utrogestanem a lehce špiní hnědý výtok jednou za den?
Manzel konecne rekl mamce, proc k nim nechci chodit. Lehce nastinim situaci. O vikendech jsou u nich svagr s tehotnou svagrovou a ja tam kvuli tomu nechci chodit. Sice tchyne to respektuje, ale nechape to. Bodejt by to chapala, kdyz dlouho nemusela cekat. Jsem toho nazoru, kdo to nezazije nepochopi.
@lucy0511 tak už mám zase choutky zkusit test, uběhly mezitím tři dny. Do MS zbývá 8 dní .... ale nevím, asi je to ještě zbytečné. Zkoušela jsi to nebo vyčkáváš? 🙂
@misule512016 já to zkusila dnes ráno a byla to bílá bělejší 🙂 🙂
@veronika861 jsem 4tt a 3. den beru utrogestan pro slaboucke hnede spineni.
@lucy0511 ach jo ☹ ještě zkusím vydržet aspoň do pátku, to už by mohlo něco být vidět
@lucy0511 a kdy ti má přijít MS?
@misule512016 no podle té minulé asi v pondělí ale myslím že to hude trochou dýl protože že mi clostribegyt posunul ovu asi o tři dny. Tak já po.dnes sním sněhobilu to asi nechám a uvidím jestli to příští týden dostanu
@kockakacka Taky jsem tu byla kazdou chvilku. Asi dva mesice jsem to tu procitala, az mi z toho sla hlava kolem a zacala se desit, ze nikdy neotehotnim, kdyz jsem si tu cetla ty pribehy. Stalo se mi i to, ze jsem zacala mit PMS, ktery jsem asi dva roky nemela, spatne jsem spala atd. Pak jsem se odhlasila, aby mi nechodily upozorneni, obcas jsem nakoukla, ale jen malo. Pak jsem cely "plozeni" prestala resit. Prisla jsem si, ze se honim za ditetem a sex uz me ani nebavil, a to jsem to zkouseli od cervence :D, takze kloubou dolu pred temi, co se snazi pul roku, rok, dva,... V rijnu me chytly zada, sex skoro nebyl, vlastne vubec, jen jednou, uz jsem s nicim nepocitala. Jen s MS. Ted jsem tehotna. Treba to vyjde. Se spoustou jinych starosti clovek prestane myslet na mimco a pak se zadari 🙂.
Ahoj holky prosim mohla byste nekdo poradit jeden den se mi motala hlava a druhy den mne bolelo v hlave od vcerejska mne boli podbriskem a dnedka mne boli nozicky mohlo byse jedna o tehotenstvi dekuju mooc za kazdou odpoved🙂
Ahoj,holky je tady některá,která má zkušenost s inseminaci po OPU a stimulaci?Místo IVF mi udělali inseminaci z důvodu cysty a velkého počtu foliku.Otěhotněla některá z vás?Byla sem na inseminaci v úterý a ve středu.Děkuju za odpověď
@lucy0511 Ty v pondělí no a já až ve čtvrtek ... ježiš, to je ještě tak dlouhá doba ☹
@lucifervlkova ty jo, to mě překvapuje, většinou je to totiž opačně, že pokud při IUI máš velký počet folikulů, tak ti ji neudělají protože je to riskantní a naopak doporučí IVF. Takhle to měla @marryline, že?
@volfici já to právě vůbec nechápu.
@volfici Můžu se zeptat proč riskantní?
@lucifervlkova kvůli riziku vícečetného těhotenství.
@misule512016 no mám pocit že buď přijde dřív a nebo se mrcha opozdí ale začínám mít bolesti v podbřišku začala mě bolet bederka tak uvidím 😒
@nudusak vždyť jo, buď jo nebo později 🙂 ted mam takové příjemne starosti, ze řeším vyber barv podlah a tak, navic jsem si za tu dobu snažení nasla dost novych koníčku, abych ma to nemyslela a jsme fakt časové vytizena, ze nestiham :D

@baroma vetsinou kolem 28,tak uvidime. I svagrova mi psala,ze pokud by se to bralo od toho poklesu,tak ukazkova krivka. Dnes jsem 29.dc