icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucifervlkova
23. lis 2017

@volfici S tím mě právě mudr.straší a to by sem opravdu nezvládla.

fanunka
23. lis 2017

@volfici
@lucifervlkova ja to tak taky mela brala jsem clostik a mela jsem hodne foliku a inseminaci mi nedelali ze by mohlo hrozit vececetne tehotenstvi

marryline
23. lis 2017

@volfici
@lucifervlkova Ano, presne tak, chystala jsem se na sve treti IUI, ale mela jsem 7 folikulu a dr. mi to nedovolila. Je to hodne riskantni. Navic cysty pri ivf nevadi... je to zvlastní, jak maji centra jine postupy.

mimiveru
23. lis 2017

@alice_s
Tak to byste měli horší! 😂 Tak si dáme vědět, zda je tam jedno, či dvě, jestli se někdy zadari 🙂 já jsem dostala MS a vyzrala špajz se sladkym 👀🙄🙈😂

alice_s
23. lis 2017

@mimiveru

😂 s tim skadkym to mam podobne 😆 kdybych si mela vybrat, jestli zadny nebo 2, beru 2... ale radsi bych jen jedno :D tak uvidime, dame si vedet 😆

aklin
23. lis 2017

@pavlina30 nejvetsi lez vsech dob je prej a bude i nam prano.

aklin
23. lis 2017

@lucy0511 jsou to hodne neprijemne situace. S psychikou to dokaze poradne zamavat, i kdyz mas pocit, ze je vsechno v pohode, citit se vyrovnane a tak. A nejvice me dokaze vytocit veta: "prej a bude ti prano", kd na to veri, vzdyt je lez 😠 Tohle vetsinou rikaji lide, kteri nemeli potize s otehotnenim, vyslo napoprve. Jak dlouho u tebe trva stav zkouseni?

pavlina30
23. lis 2017

@aklin Není to lež je to fakt.Já se tu nehodlám dohadovat jen postoje typu nebudu tam a tam chodit abych tu těhuli neviděla protože jí závidím nechápu

lucy0511
23. lis 2017

@aklin v březnu to byl rok co sme začali se snažit a dopadlo to jenže bohužel mimoděložním tak že jedeme dál před měsícem mi nasadili clostribegyt protože nebyla ovulace tak teď čekám jestli to dopadlo nebo ne ale mám spíš pocit že opět nic 😒

aklin
23. lis 2017

@lucy0511 vim jak se citis, ale neves hlavu. Dobre to dopadne. Me.clostik nepomohl, po vysazeni jsem opet byla bez ovulace. Mela jsem ho na 3 mesice, kdyz nepomohl, sla jsem.do car. Me.pomohlo to, ze mi tam pomuzou.

aklin
23. lis 2017

@pavlina30 ja jsem tyhle kecy slychavala 2,5 roku, takze ja na ne neverim.

misule512016
23. lis 2017

@lucy0511 tak jsem to nevydržela a dnes jsem si udělala test - taky zatím sněhobílo, ale do MS zbývá ještě 7 dní, tak budu doufat ☹ Včera večer mě lehounce pobolívalo v podbřišku, až jsem si myslela, že přijde ta mrcha dříve, ale nakonec ne. Trošičku jsem zašpinila, tak možná uhnízdění? To by mohlo být když ovu byla mezi 14 - 16.11., ne?

lucy0511
23. lis 2017

@misule512016 vždyť říkám že testovat takhle je fakt brzo

lucy0511
23. lis 2017

@aklin ještě počkám ale ja clostrik docela reaguju i folikuli mám ale tentokrat byl.ten větší na straně kde nemám vejcovod tak uvidím ms má dorazit příští týden tak se nechám překvapit ale uz snímky miminek mi včera fakt neudělali vůbec dobře asi sem nějak precitlivělá 😒

lucy0511
23. lis 2017

@misule512016 tak já takhle ovu měla ale nevím jak ty já ji měla posunutou diky clostribegytu

kaitinka
23. lis 2017

Holky mam dotaz. Kolik dni po oplodneni dochazi k nidaci? A da se to nejak poznat (bolesti atd.) ?

aklin
23. lis 2017

@lucy0511 ja uz sem moc nechodim. Akurat se tady resi veci okolo oplodneni a pak se objevi pozitiva a to docela ubije. Je fajn, ze je tu takova podpora. Dam si od toho pauzu. Mozna by ti taky pomohlo nejaky cas se tu neukazat.😉

lucy0511
23. lis 2017

@aklin já ani nemusím sem stačí že přišel náš doktor že bude dědeček a hned se chlubil ulzrazvukem a rozkliknu fb a šup známá ultrazvuk no asi se tomu clovek nevyhne nikde

zuzu158
23. lis 2017

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla. Vcera jsem dorazila z nemocnice. Spatne se mi to pise ale mela jsem mimodelozni tehotenstvi na leve strane. Vzaly mi levy vejcovod i miminko😢.

kristyn.g
23. lis 2017

@zuzu158 ahoj, to je mi hrozně líto ☹ držím palce ať jsi brzo fit!

darkwitch
23. lis 2017

@zuzu158 to je mi líto
@pavlina30 myslim ze trochu zamenujes pojmy, to ze si nejdes popovidat s tehotnou svagrovou neznamena ze ji zavidis, ale ze se proste nechces vystavovat bolesti. Když si pokaždé otehotnela napoprvé těžko pochopis tu bolest z toho ze otěhotnět nemůžeš několik let...

zuzu158
23. lis 2017

@kristyn.g
@darkwitch
Holky dekuju, nemate s tim nekdo nejaky zkusenosti?

kristyn.g
23. lis 2017

@zuzu158 já osobně ne, ale psaly tu holky s jedním vejcovodem takže třeba někdo přispěje 🙂

bajunka
23. lis 2017

@zuzu158 musis to brat tak,ze mimo delohu to ani miminko nebylo a proste sance nula a hlavne ohrozujici tvuj zivot.Vim ze je to tezky,ale ja si fakt predstavovala,ze je to zmet patologickych bunek. Jsem tenkrat lustrovala i fotky a casem se mi podarilo otehotnet dokonce z te strany kde mi chybi vejcovod,takze se plodnost snizuje "jen" o cca 30-40%.Drz se bude lip 🙂

katkas75
23. lis 2017

@zuzu158 to mě moc mrzí... Mě to potkalo loni v květnu. Zkus to zvládnout! Přeju hodně sil.... I když já to pořád úplně nezpracovala,musí se s tím žít 😞

kacenka0705
23. lis 2017

Ahojky holky. Jsem dnes 34Dc a ms chodi nejpozdeji do 30Dc. Stale mam pocit jako by mela mrcha prijit. Boli me v podbrisku. Mam tam divne tlaky a boli me v krizi do toho jeste bolave bradavky. Ty me boli uz 5 dnu. Vzdy me boli 1-2 dny a pak to hned dostanu. Ale ted nic. Slaby duch na testu. Stale litam na zachod mam furt pocit mokra. O mimi se snazime. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nechci jeste plasit u doktora. Dekuji za nazor 🙂

dasa.77
23. lis 2017

@kacenka0705 Jediné rozumné řešení je počkat si dva dny a udělat další test.Ono ty příznaky jsou bohužel často vsugerované.

tynka07
23. lis 2017

@kaitinka dochazi k nemu cca od 6.-11.dne asi

lucifervlkova
23. lis 2017

@fanunka Teď mám opravdu strach.Proč by mi to mudr neřekla?Je pravda,že mám díky endometrioze méně kvalitní vajíčka.Třeba se na tohle spoléhá.Holky teď asi neudělám nic co?

volfici
23. lis 2017

@lucifervlkova teď už opravdu nic. Snad doktorka ví co dělá, ale přijde mi to úplně proti veškeré logice, zvláště když tě sama varovala před vícečetným těhotenstvím a pak k tvým nacpaným vaječníkům pošle nekontrolovaně dávku spermií.....

Strana