Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@volfici
@lucifervlkova ja to tak taky mela brala jsem clostik a mela jsem hodne foliku a inseminaci mi nedelali ze by mohlo hrozit vececetne tehotenstvi
@volfici
@lucifervlkova Ano, presne tak, chystala jsem se na sve treti IUI, ale mela jsem 7 folikulu a dr. mi to nedovolila. Je to hodne riskantni. Navic cysty pri ivf nevadi... je to zvlastní, jak maji centra jine postupy.
@lucy0511 jsou to hodne neprijemne situace. S psychikou to dokaze poradne zamavat, i kdyz mas pocit, ze je vsechno v pohode, citit se vyrovnane a tak. A nejvice me dokaze vytocit veta: "prej a bude ti prano", kd na to veri, vzdyt je lez 😠 Tohle vetsinou rikaji lide, kteri nemeli potize s otehotnenim, vyslo napoprve. Jak dlouho u tebe trva stav zkouseni?
@lucy0511 tak jsem to nevydržela a dnes jsem si udělala test - taky zatím sněhobílo, ale do MS zbývá ještě 7 dní, tak budu doufat ☹ Včera večer mě lehounce pobolívalo v podbřišku, až jsem si myslela, že přijde ta mrcha dříve, ale nakonec ne. Trošičku jsem zašpinila, tak možná uhnízdění? To by mohlo být když ovu byla mezi 14 - 16.11., ne?
@misule512016 vždyť říkám že testovat takhle je fakt brzo
@misule512016 tak já takhle ovu měla ale nevím jak ty já ji měla posunutou diky clostribegytu
Holky mam dotaz. Kolik dni po oplodneni dochazi k nidaci? A da se to nejak poznat (bolesti atd.) ?
Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla. Vcera jsem dorazila z nemocnice. Spatne se mi to pise ale mela jsem mimodelozni tehotenstvi na leve strane. Vzaly mi levy vejcovod i miminko😢.
@zuzu158 musis to brat tak,ze mimo delohu to ani miminko nebylo a proste sance nula a hlavne ohrozujici tvuj zivot.Vim ze je to tezky,ale ja si fakt predstavovala,ze je to zmet patologickych bunek. Jsem tenkrat lustrovala i fotky a casem se mi podarilo otehotnet dokonce z te strany kde mi chybi vejcovod,takze se plodnost snizuje "jen" o cca 30-40%.Drz se bude lip 🙂
Ahojky holky. Jsem dnes 34Dc a ms chodi nejpozdeji do 30Dc. Stale mam pocit jako by mela mrcha prijit. Boli me v podbrisku. Mam tam divne tlaky a boli me v krizi do toho jeste bolave bradavky. Ty me boli uz 5 dnu. Vzdy me boli 1-2 dny a pak to hned dostanu. Ale ted nic. Slaby duch na testu. Stale litam na zachod mam furt pocit mokra. O mimi se snazime. Mate nekdo nejake zkusenosti? Nechci jeste plasit u doktora. Dekuji za nazor 🙂
@kacenka0705 Jediné rozumné řešení je počkat si dva dny a udělat další test.Ono ty příznaky jsou bohužel často vsugerované.
@fanunka Teď mám opravdu strach.Proč by mi to mudr neřekla?Je pravda,že mám díky endometrioze méně kvalitní vajíčka.Třeba se na tohle spoléhá.Holky teď asi neudělám nic co?
@lucifervlkova teď už opravdu nic. Snad doktorka ví co dělá, ale přijde mi to úplně proti veškeré logice, zvláště když tě sama varovala před vícečetným těhotenstvím a pak k tvým nacpaným vaječníkům pošle nekontrolovaně dávku spermií.....

@volfici S tím mě právě mudr.straší a to by sem opravdu nezvládla.