Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucifervlkova tak možnost vícečetného je u tohoto běžně, moc se nestresuj, aby tam bylo alespoň to jedno 🙂 bude to dobrý 😉
Ahoj holky, tak nic, falešně pozitivní, ale neva, jsem pozitivní, i když jsem to trochu obrečela🙂
holky tak hysterčím... ovu měla být podle utz dneska nebo včera a stále nic, stále se mi jen stupňuje tlak na vaječnících myslíte že když ve středu byl 19mm a 17mm že je ještě šance že by samy praskly? vyčítám si že jsem si měla vzít tu injekci uvolnění, dr mi řekla že je to zbytečné že prasknou.
@kristyn.g moc děkuji za podporu
Ahoj holky. Tak jsem zvedava,jestli se tento mesic zadarilo nebo ne. Vim, ze je to porad dokola, ale musim to ze sebe dostat, nemam si o tom s kym promluvit. Dnes jsem 27 DC, 9DPO, posledni MS byla 29.10.-2.11. a do dalsi MS mi zbyvaji 4 dny.. Vcera a predevcirem me zvlastne bolel podbrisek, hlavne pozdeji vecer kdyz jsem uz lezela v posteli a citila jsem chvilkama slaboucke pichani a nasledne takovy tlak. Dnes je mi uz od rana divne, mam lehkou nauzeu..
@kaitinka jsme na tom skoro stejně. Já začátek poslední MS 31.10., cca 6 dní do další. Předevčírem večer lehké špinění - možná nidace, uvidíme. Zatím test sněhobílý, ale na to je ještě brzo 🙂 Ať ti to klapne 🙂
@misule512016 Ja prave nespinila nebo jsem si toho nevsimla. Ale co jsem cetla, tak spineni pri nidaci neni pravidlem. Tak uvidime jak to dopadne. Moc velke nadeje si ale nedelam kdyz se nedari uz neco malo pres dva roky..
@kaitinka není jsem toho příkladem, nešpinila jsem ani při prvním ani při druhým těhotenství a to že vím kdy došlo k nidaci. 🙂
Taky dnes už druhým dnes slabě špiním čekám co z toho bude. Dva dny zpět mě bolela hlava, bylo mi špatně a byla jsem nějaká unavená. Ale pochybuji že by se zadařilo a já byla těhotná
@baraskaska
@kristyn.g
Ja se prave bojim doufat.. Je pravda, ze i kdyz jsem zacala pit kontryhel a brat vitaminy, vubec jsem nepremyslela nad tim, jestli se to tentokrat povede nebo ne, i kdyz ted vim presne kdy jsem mela ovulku.. Tu jsem mela ted 15.11. a probeha nejspis vecer (soudim dle bolesti co jsem mela). A ten den rano jsme meli s manzelem sex.. Koupila jsem si dneska TT pro jistotu, jen nevim zda ho zkusit treba uz dnes nebo jeste pockat.. Bojim se dalsiho zklamani, i kdy vim, ze se mi na TT jiste nic neukaze i kdyz by se povedlo..
@dasa.77 Tak samozrejme pockam jeste, jsem dnes teprv 9DPO a MS by stejne mela prijit az za 4 dny. Je to spis jen nedockavpst, co kdyby nahodou😅 i kdyz jsem do ted neresila jestli by se mohlo povest nebo ne.. Spis me to napadlo az dnes. Vcera a predevcirem me zvlastne bolel podbrisek (tlak citim i dnes), ale dnes je mi celkove od rana divne a mam nauzeu. Proto me napadlo jestli se nahodou nezadarilo...
@tynka07 Tak dnes jsem koupila TT, tak si kdyztak pockam. Navic dnes se uz do lekarny nedostanu, abych mohla koupit OT a zkusit zjistit tehu takhle. Navic by to stejne znamenalo cekani, jestli se to ukaze na TT nebo ne, takze je podle me jedno jestli bych zkousela OT.. 🙂 Mozna ze z toho ve finale nic nebude ani. To spis jen ze me trochu zarazeji jiste veci (vsugerovane to byt nemuze, nebot tenhle mesic jsem na to nemyslela vubec), tak jsem nad zim dnes zacala opet malinko premyslet. Navic mi jde i o to, ze az budu tehu (bez ohledu na to kdy), tal bych to chtela vedet co nejdriv, nebot nemam zrovna lehnou praci.. 🙂
@kaitinka uplně popisuješ to samé v mém posledním cyklu.. udělala jsem si test 10dpo a sněhobílo a stejně jsem doufala, ms měla zpoždění 5 dnů ☹ je to to nejhorší, drž se 🙂
holky já jsem uplně hysterická dneska, mám záchvaty pláče a vůbec jsem nějaká nevrlá a vzteklá a psychicky tak nějak mimo, blbě se soustředím, v podbřišku mě stále tlačí, folikuly prostě asi stále nepraskly do toho jiné problémy, ale může to být ještě nějako požděně vedlejší učinek toho clostilu? nebo hormony ?
@kristyn.g ty mas s prominutim "hysterickou" naladu a ja to mam obracene.. Od pondelka jsem nemohla spat, usinala jsem az nekdy ve dve tri hodiny v noci (sice celkove spatne usinam, ale bikdy ne az takhle pozde), hned me vse vytacelo, nic me nebavilo ( a to mam momentalne dovolenou, i kdyz v pondeli jdu uz na nocni zade ), stvalo me snad vsechno, hlavne manzelovo chrapani me vytacelo vic nez obvykle (obzvlast v noci na dnesek), dnes od rana do cca poledne jsem taky takova bez nalady, ale to spis ze jsem mela pocit na zvraceni a celkove jsem se citila divne.. a ted jako kdyz otocis, mam pomerne dobrou naladu, zniceho nic me popadla chut si pustit pisnicky a jit neco delat.. Tak ja uz nevim co se mnou deje 😅😂
@kristyn.g tak na to, ze mam od minuleho patku dovolenou a spim hur nez kdyz jsem chodila do prace, to cloveku moc na nalade neprida. A pritom nemam jiny duvod na to, abych spala takhle spatne. :( Navic ja do dneska nic neocekavala co se tyce tehu, protoze ani nebyl cas to "nejak resit", jen pravidelne (uz automaticky) piji kontrygel a beru tu listovku. Ale kdyz me vcera a predevcirem chytla slaba krec do podbrisku a dnes mam nauzeu, to me donutilo se zamyslet nad tim, jestli se nepovedlo, protoze takove PMS jsem nikdy nemela a kort ne skoro tyden ored,max dva tri dny a to jeste jen malokdy. Vetsinou mi MS prisla "bez ohlaseni"..

Vlastně při odchodu z ordinace mi řekla'hlavně ať tam nejsou tři'Mě v tu chvíli do smíchu nebylo spíše do pláče.A to sem na inseminaci byla dva dny po sobě.Mám opravdu strach.Teď budu 14 dní trnout,co bude.Je fakt,že při OPU sem měla 8foliku z toho 5 vajíček a pouze jedno je zmrazeno.Vše nekvalitní.Snad opravdu ví,co dělá.Přece by mě předem musela informovat o tom,že je možnost vícečetneho těhotenství a ne mi to říct až po IUI