Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Tento měsíc je zase strašně plodný, ja se, snad každý den dozvídám o nové tehuli nebo miminu, tak vám to urcite taky vyjde 😉
Holky. Mam dotaz.. Za kolik dni po nidaci se tehu ukaze na testu?
Ahoj holky, mám dotaz, zda jste to některá měla stejně a pak byla těhotná . 18.11. s největší pravděpodobností proběhla ovulace ( dle bolestí) a ještě ten večer byl sex. Od cca 5 dne od ovu jsme cítila ( hlavně večer silné bolesti v podbřišku až do včera. Dnes celý den nic a MS má přijít až za týden. Prsa citlivá nemám ani jiné příznaky. Je možné, že jsem si vše pouze vsugerovala? Nebo mohlo dojít k uhnízdění a do MS už žádné bolesti nebudou? Měla jste to také některá, že vás břicho bolelo hlavně večer, když jste se dostala do klidu a relaxovala?
Holky mam plasit?nedorazila mi ms.dnes mi zacinaji plodne dny udelala jsem ovu test a je pozitivni a ja ted zacala spinit a mam opravdu velke bolesti :( dnes jsme jinde i resily te i ovu test ukaze tehotny // jako tehotensky takze ted tedy vubec nevim zda byt v klidu ci plasit.tehu test jsem nedelala
@chiara1990 Moc nechápu... MS měla dorazit kdy? A proč jsi tedy nezkusila těhotenský test?
@kristyn.g To ano a modlim se aby to byla nidace a ne MS. To je to nejhorsi, ze to clovek moc nepozna, protoze je to vsechno v obdobi MS a plete se to.. Sice me i podbrisek boli "jinak" nez pri MS, ale poslednich par mesicu mam kazdy cyklus neco pro me noveho, co jsem driv nemela, takze opravdu tezko rict.. A jako vzdy: nezbyva nic nez cekat a cekat a cekat...
@kristyn.g ale spis pocitam i s tim, ze to bude MS a do rana se mi to rozjede, jinak mam termin MS v utery.. Dokonce cely tyden jsem takova protivna a bez nalady, dokonce jsem se i dvakrat bezduvodne rozbrecela, nic me nebavi, citim se unavenejsi nez bezne byvam. Dokonce jsem od pondelka usinala az ve dve tri hodiny v noci i pres to, ze jsme s manzelem sli spat treba uz v deset v jedenact..
@tynka07 moc dekuji za odpoved 🙂 ja si nejsem uplne jista, jestli se u me ted jedna o nidaci nebo se mi rozjede MS.. Ale ja dnes cca pred dvema hodinkama zacala lehounce spinit, ale jen velice slabe po utreni na wc. Je to takova hodne slaba ruzova barva a jen nekdy, ne vzdy. Coz ja nikdy pri MS takhle nespinim. Ale to jsem psala vyse. Tak nevim co si mam myslet..
@kaitinka ono někdy se třeba vlivem stresu může MS všelijak změnit nebo čímkoliv jiným. Nebo prostě zničehonic se změní. Já snad nikdy neměla stejnou MS, ale tím ti nechci říkat že nejsi těhotná samozřejmě to než, jen ze MS se změní z různých faktorů a příznaky hele já měla snad pokaždé, když jsem měla dojem, že to manžel nestihl. Dej na své pocity určitě, já taky měla teď před těhotenstvím prostě zvláštní pocit že je něco jinak a potvrdilo se to, na druhou stranu nenech se strhnout chtičem pak budeš akorát každy měsíc testovat a stresovat se hned po ovulaci a úplně zbytecne... 🙂 jinak ti samozřejmě moc přeji ať ti to vyjde nejlépe co nejdriv. 😉
@baraskaska ja si plane nadeje nedelam. Jen me v tomhle.smeru zarazi vsechno, co je jinak. Ale tohle je opravdu uplne jine nez moje bezna ms.. Malinko spinim, ale jen na utreni a jen nekdy a to jsem od deviti byla na zachode na male uz nekolikrat. Dokonce se posledni tyden citim unavenejsi nez kdy jindy. Od pondelka (mela jsem nastesti dovcu) dokonce i spim daleko hur nez kdy jindy, jsem diky tomu daleko podrazdenejsi, bez chuti k.jidlu.. Tak uz prave nevim co.si myslet.. :(
@kaitinka tak uvidíš 🙂
holky mě strašně bolí břicho stále, spíš se to stupňuje, tak jsem se na čtvrtek objednala k dr, sice mi napsala že s tím nic neuděláme že je to reakce naléčbu a buď přijde ms nebo nepřijde a budu těhotná... myslíte že bych to měla vydržet a na kontrolu nechodit jestli ovu proběhla?
@kaitinka pouze vyraznym poklesem teploty, jinak nijak. Den pp nidaci mi zacala nemozna unava, ktera se drzi do ted :D . a po celou dobu vodnaty hlen, tekl a tece ze mne proudem jak moc 😂
Uvidis, ale spineni jsem nemela a ani nijak jinak mi nebylo.
Ale tez se mi cyklus pred tehu stalo, ze jsem si to tak vsugerovala, ze jsem i kolem 6DPO zacala spinit, coz sem nikdy nemela. Hlava je strasna na tohle :(
Holky, tak bohuzel MS dorazila, rozjela se mi dnes brzy rano, ale stylem az me to vzbudilo.. Takze dalsi mesic v haji. Ja to uz nijak resit nebudu, jen me to zbytecne depta.. Preji vam vsem hodne stesti ve snazeni, at se zadari 🍀👍
@kristyn.g to sice ano, ale nastesti mi dneska konci dovolena, jdu uz dneska na nocni do prace a mam i plno prace doma (po stehovani), takze si myslim ze nebude cas na to myslet. Budu pit jen caje, brat ty vitaminy jako do dneska, ale vic to resit nebudu. Uz mi to leze na mozek takhle. Vim, ze si uplne nezabranim na to nemyslet, ale snad to nebude tolik jako do ted. Ted naposled se mi to darilo, spis jsem na to myslela az ted ke konci..

@kaitinka jojo to je zklamání no ☹ mě to teprv čeká, už teď se psychicky připravuju
@bajunka a třeba nedorazí 😉 😀 uvidíš