Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@misule512016 Zachovejte klid já u prvního syna byla taky nemocná brala jsem atb a až týden na to jsem zjistila že jsem těhu. A malí byl v pořádku 🙂
@kacasa jak ty to delas? 😱gratuluju!
https://www.otehotnet.cz/e-shop/akce-a-slevy/ad.... Tady je moc dobře popsáno, jak účinkuje. Jinak já to brala pořád, i po ovulaci.
Holky, četla jsem hodne o spineni pri zahnizdeni. Jsem dnes 6 dpo po IUI a hodne spinim, na toaletaku jsem mela vyloženě hnědé kousky, coz me teda spis vydesilo. Beru gynprodyl, tak ze extremne dřívější ms by to byt neměla. Mam se bat?
@kockakacka to samo 🙊 Ted to bylo docela prekvapko
Holky myslíte, že ten drmek se může brát v kombinaci s léky? Stále beru duphaston, ale bohužel bez úspěchu..pravidelně spinim neustále tak od 17dc až do ms.. měsíc co měsíc..a jak se bere? Do ovu nebo po? Dekuju 🙂
ahoj holky, dnes jsme byla na gynde, myslela jsem, ze jdu jen na krev, ale pan doktor me chtel i videt. Sedel, Koukal do papíru a rika no pokud se ro nesníží, tak je minimální šance, ze k ovulaci dojde..a ja mu rikam: ale me vychází ovulacni testy pozitivní...on: aha, tak zkusíme tu ovulaci podpořit? A napsal mi Clostilbegyt... Zitra budou výsledky krve prolaktinu, tak jsem nedockava
Chtěla jsem ho brat s dostinexem, ale nebylo mi to doporučení kvuli kontraindikaci ...ted jsem ale dostala Clostilbegyt a ten s tim očividně kombinovat muzu @mandarinka90
holky cca7 - 8 dni od predpokladane ovu jsem si delala test a byl negativni - myslite ze mam jeste sanci videt dve carky?
Ahoj holky,muzu se pridat na pokec??? Pred deseti dny jsem pri mimodeloznim tehotenstvi prisla o mimi i o pravy vejcovod, nemam moc komu se sverit a “vykecat” vsichni to berou jak kdybych prodelala chripku. Je mi smutno a upinam se k dalsimu snazeni...a je fajn videt,ze jste tu,se stejnou myslenkou a touhou 😊
@slunecnice156 Nadeje jeste je,je moc brzy...ja vidrla prvniho dusika az 11dpo...a ten 10. bylo uuuuplne bilo :D
@slunecnice156 dělala sis test moc brzo... určitě šance je, já mám cca 11 od předpokládané odu ale s testem chci ještě co nejdéle vydržet, protože pak stejně doufám ..
@maice to je mi líto ☹ snad to dopadne příště už dobře
dekuju holky
a tobe maice fandim at jsi brzy v poradku..mrzi me to, ja jsem se ztrate miminka dost venovala i v profesnim zivote, tak jestli chces, napis zpravicku..
Je tu někdo v nějaké skupince s TP červenec, srpen 2018?
Mohla bych se přidat?
Asi jsem divna, ale dnes jsem slysela kricet miminko v kocarku a v tu chvili jsem si pomyslela, ze me to nechybi, konecne muzu spat celou noc, ze mi vyhovuje kdyz uz je dcera vetsi.

Dobře rano, mám dotaz. Mám testovat ovu, teď ma přijít. Bolí mě břicho, mám vodnatý výtok, člověk by rekl, ze to je ono, ale test neukazuje nic... zkusím samozřejmě testovat i další dny, ale muže tohle něco signalizovat?