Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@tynka07 takže od 1DC.. No já mám sice cyklus 31-33 dní, ale ovu už kolem 12dc.. Tak os ledna to prubnu 🙂 já právě myslela, že se bere skoro celou dobu.
A dvojčátka to me moc mrzí ☹ kolegynce se stalo to samé.. Tak přeji ať je zbytek těhotenství v pořádku a netrap se :-* teď miminko bude bojovat za obě 🙂
Ahoj,dneska sem 14 dní po IUI myslíte si,že už by test mohl něco ukázat?Koupila sem si Livsane test.
@mandarinka90 jako ono není ani omezení napsané, ale ptala jsem se přímo bylinkářky a doporučila mi toto. To je jak s ibalginem. Budeš ho brát pořád a přestane ti účinkovat. Takhle to jsou i ty bylinky. Tělo je bude brát jako že je potřebuje a ne že mu pomůžou.
Jinak děkuji, jak píšeš, hlavně že to jedno je v pořádku
@lucifervlkova rozhodně ano, ale radši zkus zítra ráno, pro jistotu ;)
@apple_tree přesně to jsem si ted rikala taky 😂😂😂😂 jak mohl kondom prasknout..hm mohl, kdyz jsem byla neplodna 😂 Kdybych to vedela, tak jsme si mohli užívat tri roky bez ochrany 😂😂😂
Byla sem dva dny po sobě na IUI.Tak ráno zkusím.Držte mi pěsti.
@lucifervlkova uz urcite zkusit muzes 🙂 👍🏻
@tynka07 byla sem dva dny po sobě na IUI.Kéž by už konečně.
@kockakacka Hned ráno zkusím.
@lucifervlkova držím palce 😊
@lucifervlkova drzim palce
@tynka07 OT.to ma Byt co kde se to da koupit a za kolik
@volfici jj byly dve a moc dekuji. Jsme radi, ze alespon to jedno ❤
@kachnicka25k OT je ovulacni test a kdekoliv v lekarne ci vetsim obchodu. Ceny jsou ruzne, doporucuji koupit alespon 3ks
@lucifervlkova drzim pesticky, dej vedet ;)
@lucifervlkova drziiiim palec,dej vedet!
@tynka07
@mandarinka90 Holky,prosim,kde jste drmek koupily. Mam kratkou fazi po ovulaci,tak bych taky zkusila ;) dekuju
@apple_tree mne take v sobotu..presne tak to vidim, ja tedy cekam poprve, ale boli me bricho, takze..☹
@tynka07 určitě dám vědět a děkuju moc
@maice děkuji

@tynka07 to mě mrzí ☹ tak hlavně aby to jedno bylo ok