icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
18. črc 2017

@janajens to je divny. Ale vzpomela jsem si na kplegyni z prace, ktera resila to same a na gynde zjistila ze 2x (za cca 4mesice) potratila

aklin
18. črc 2017

Ahoj holky, take pridam prispevek. Od brezna se snazime o 2 mimi. Prvni dcera nam vysla az po 2,5 letech. Piju bylinkovy caj, zobu duphaston. Tento mesic vypadal slibne. I pres to, ze minuly mesic mi po duphastonu prisla ms az tyden pozdeji. Ovu jsem mela presne, poznam to, nemusim ani delat testy. Tento mesic byl dost slibny, verila jsem ze to uz vyjde. Bohuzel nevyslo, ms prisla o tyden drive nez mela, vlastne tyden po ovu. Je mozne abych behem uzivani duphastonu dostala ms? Myslela jsem, ze az po vysazeni prichazi. Kazdopadne ve ctcrtek volam doktorovi.

janajens
18. črc 2017

@tynka07 no mam nejakou pozdeji ovu do haje a za 10dni ma dorazit ms

janajens
18. črc 2017

@tynka07 ja jdu na gyndu zitra

petronelle
18. črc 2017

@badyr ja to stejne. Mela.jsem.se jit zitra domluvit na termin laparo takze nadeje minimalni. Behem tydne kdy uz jsem byla jsem byla sjizdet vodu, jezdila na motorce, celkem 100 km na kole a abych si privolala MS vcas pred dovolenou ktera meskala jsem chodila jeste behat abych to privolala 😀 a taky jsem mela nejaka ta piva a vinka.... snad bude vse vporadku. Jelikoz jsem teda objednana tak tam pujdu s jinou zpravou. Snad uz zjistim jestli je vse vporadku jak ma byt.

Jinak jsem z toho docela zmatena. Precetla jsem ze bych nemela tatarak a plesnive syry. Je to nadnesene nebo vazne?

apple_tree
18. črc 2017

@petronelle Tatarak bys nemela, vseobecne syrove maso. A plesnive syry se taky rika, ze ne, kvuli bakteriim. Ale to je spis prezitek, dnesni vyroba syru je trochu jina uz a kdyz si das jednou za cas hermelin, nic se nestane. Davej bacha hlavne na to syrove maso, sushi, jatra a podobne. A dej zitra vedet, jak dopadlas u doktora, budu na tebe myslet a drzet palce 🙂

karolly
18. črc 2017

@petronelle
Ono záleží. Já v prvním těhotenství jedla normálně všechno. Tatarák teda domácí, abych měla jistotu, že je z čerstvého masa. Na hermelínu z grilu jsem dost ujížděla. A žádný problém a malý taky naprosto v pořádku.

kajurell
18. črc 2017

Ahoj, nesmele se pridavam do diskuse.
Minuly tyden, 10.7 jsem v 18tt porodila mrtveho chlapecka kvuli tezke VVV. Povedl se nam v podstate na poprve. Po potratu jsem musela na kyretaz, vse probehlo bez problemu co se meho zdravi tyce. Po operaci jsem krvacela dost, na zakroku jsem byla kolem 11 vecer, a rano jsem se vzbudila v kaluzi krve, ale jak se ze me vyplavilo to nejhorsi, uz jen malinko spinim, vcera a dnes uz vubec ne. Na kontrolu i se spravou z nemocnice jdu ve ctvrtek. A muj dotaz zni: Je tady maminka, ktera si prosla necim obdobnym? Kdy je vhodne se zacit snazit? Je mi 22 let, 2.9 mam svatbu s tim nejlepsim chlapem na svete a proste citim, te potrebuju mit v naruci nase miminko...

boukalinka
18. črc 2017

@kajurell Uzijte si v klidu kraaasnou svatbu a uvidis,ze se podari i vse ostatni😉Jinak po kyretazi se doporucuje minimalne 6 nedel klid...pokud nechas projit treba cele 2 cykly,tak se vubec nic nestane...drzim vam pesti a uzijte krasnou svatbu

kajurell
18. črc 2017

@boukalinka Dekujeme moc. Ono bude neco vydrzet ten 6ti tydenni pust 😒 😅 ale tak... Doktorka v nemocnici mi jakoze "podpultove" rikala, ze to mame zkusit hned po 1MS. Cekam, co mi rekle moje gynekolozka. Kazdopadne na svatbu se moc tesime, i kdyz na tom ted psychicky nejsem nejlip a muj muz to proziva v podstate dvakrat - za sebe, ale i za me, doufam, ze to bude jeden z nejkrasnejsich dni naseho zivota ❤

petronelle
18. črc 2017

@apple_tree Dekuji moc. Snad to bude dobre 🙂

volfici
18. črc 2017

@kajurell ahoj, mrzí mě co tě potkalo 😟 ale asi tělo a příroda věděly proč.... Teď si užij svatbu a mysli jen na to hezké. Bohužel neporadím jak dlouho počkat, mám za sebou jen ZT v 6tt, nebyla jsem ani na revizi, jen nechala přejít jednou menstruaci. Držím palce, uvidíš, že se podaří a vše bude tak jak má ✊🙏

katkas75
18. črc 2017

@kajurell to je mi líto 😞 mne po kyretáži loni rekli různě. Taky že muži hned,ale to trochu stylem - stejně se to hned nepodaří. Také se připojují k tomu,že je dobré nechat proběhnout nějaké cykly. Já slyšela alespoň 3 MŠ,aby se děloha pěkně uzdravila. Jsi mladá,užij si svatbu a všechno bude zas dobré 😀i miminko bude, uvidíš 😉

katkas75
18. črc 2017

@kajurell mám tam hrůzu překlepů! 😀Se sexem počkat 6 týdnů,s miminkem déle.

tynka07
19. črc 2017

@janajens drzim palce, at ti vse vyjde co nejlepe!
@petronelle :D vtipne, tak sis rozhybala mimi :D a s tim jidlem, ja sem prinprvnim tehu nejedla ani syrove, tak ani ty syry (coz byl boj, pac to miluju). Vse mas kvuli nemocem. Vajicka a maso za syrova, v tom mas velkou moznost nakazy salmonely a plisnaky v sobe maji odrudy plisni, ktere se muzou uchytit na plod. Oboji muze byt smrtelne. Ale vis jak to se vsim je. Jeden pripad z tisicu. Ja sem se balaba radsi jsem to nechala byt. Pivo sem si dala sem tam v lete, ale to spis ochucene.
Ono uz i tady se pomalu poukazuje na to, jaka budes maminka. Jestli vse budes hlidat, das tomu volnejsi ruku atd atd. A dej vedet, jK jsi dopadla 🙂

@kajurell to me moc mrzi. Takovy hnusny veci by se dit nemeli. Moc ti neporadim, vubec se v tom nevyznam, ale drzim palecky. Svatba bude jiste kouzelna a ppradne si ji uzijte. A miminko urcite dorazi, jen to chce chvilku, at si k vam muze najit cestu ;)
Drzim palce abpreji mnoho sil🍀

malinkaelinka
19. črc 2017

@kajurell to mě mrzí, co tě potkalo, soustred se na svatbu a miminko si k vám jistě brzy najde cestu...

petronelle
19. črc 2017

Tak jsem po kontrole. Je tam pekne viditelna fazolka 🙂 Jsem strasne stastna 😀

apple_tree
19. črc 2017

@petronelle Juchuuuuuuuuuuuu, moc gratuluju a trochu zavidim :D

petronelle
19. črc 2017

@apple_tree Dekuji 🙂 Nejlepsi byly ty pohledy. Sestricka byla uplne vykulena 😀 No a ja jak ten maly bobek videla, tak jsem si zas porvala 😀

petronelle
19. črc 2017

@apple_tree verim, ze se taky dockas. Nekdy je to proste beh na dlouhou trat. A ja jsem v tomhle teda taky pekny maratonec (ale taky jasny pripad, ktery potvrzuje, ze i tohle je mozne...) 🙂

janajens
19. črc 2017

@petronelle juu gratuluji

malinkaelinka
19. črc 2017

@petronelle super, to je krásné... po dvou letech to musí být obrovská radost 🙂 🙂

tynka07
19. črc 2017

@petronelle tak ted uz vazne gratuluju ❤ jen at je vse jak ma a co gyndarka, kdyz si tam sla puvodne z jinych duvodu? :D
Je to vazne krasne 🙂

lucy0511
19. črc 2017

@petronelle gratuluju 🙂 🙂 🙂 🙂

malinkaelinka
19. črc 2017

Já dneska 30 DC, menzes nikde, prsa normální, jestli mě bolí břicho nedokážu identifikovat, protože mě ze stavby bolí celej člověk... včera jsem si dala večer s manželem červené víno, jestli se menzes nespustí... a nic... tak jsem zvědavá v pátek na test 🙂 🙂

karolly
19. črc 2017

@malinkaelinka Jsi dobrá, že vydržíš až do pátku 🙂

volfici
19. črc 2017

@malinkaelinka taky jsem zvědavá a držím palce 😉

volfici
19. črc 2017

@aklin a byla to klasická MS? Třeba jsi jen zašpinila při hnízdění..... Každopádně nevím jak po duphastonu, ale po Utrogestanu to lze... Vím z jiných diskusí, že holky ani nestihly vysadit a MS dorazila....

malinkaelinka
19. črc 2017

@karolly no já nemám jinou možnost, jsme tedka na stavbě, spíme tady a úplně nemám ráno podmínky na to dělat si test :D ale zítra večer jedeme domů, takže v pátek ráno můžu veselé čůrat na papírek 🙂

karolly
19. črc 2017

@malinkaelinka Jsi dobrá prostě 🙂 Když jsme se snažili o první, byla jsem schopná vesele čůrat na papírek všude 😀 (samozřejmě s nadsázkou řečeno) 🙂

Strana