Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Takze podle Dr jsem v poradku ovu mi probiha tento mesic opravdu pozde nic mi nenapsala neochitna takze hledam noveho Dr
@tynka07 Dekuji 🙂 No divala se na me dost nejiste 😀 a pak jak to hned videla tak mi pogratulovala a slo videt ze je taky rada. A sestra pry "To jako vazne?" 😀
@janajens @lucy0511
@malinkaelinka To teda jo. To uz nikdo necekal 🙂
@janajens No hlavně že jsi v pořádku, to je nejdůležitěšjí a proč nehledat Dr jinde. Je jich spousta a je jen na tobě, koho si vybereš. Já svého vybírala taky hodně dlouho a musela jsem zahrát divadlo, aby mě přijmul a nechal si mne, páč už dlouho nenabíral :D ... ale mám ho a moc mi pomáhal při těhu a i po něm.
Od toho tu ti dr jsou 🙂 tak snad se ti povede najít někoho vhodnějšího ;)
Ahoj holky, tak jsem tu taky 🙈 S manželem jsme se v květnu dohodli na volném průběhu a ze od záři se začneme snažit, je ze ja doufala, ze se to povede hned..teď to mam druhy měsíc znova dostat a jsem z toho zklamaná...dnes extra, protože jedna kamarádka sdílela na Facebooku, ze je těhotná :( tak me to dnes nějak semlelo. Ja vím, ze dva měsíce nic nejsou, jenže ja měřím BT a od te doby mam cykly 38 dni.. Takze ty šance jsou menší než při 28 denním cyklu :( doufam, ze se do třetice podaří. Strasne se snažím na to nemyslet, dělat jiné věci, ale nějak mi to nejde :/ zajmu a koníčku i vytížení mam ale jinak dost
já se přidám, prvního syna jsme zplodili hned, teď se snažíme první měsíc. Ms má dorazit příští týden, tak nedočkavě čekám, jestli budeme mít štěstí a budu těhotná také hned nebo si tentokrát budeme muset počkat..je mi všelijak a narozdíl od prvního, kdy jsem si byla jistá, že jsem těhotná, teď absolutně nevím..
@kockakacka Kačí přesně jako bych to psala já...🙂 můžem si notovat spolu🙂
Ahoj holky, mate nekdo zkusenosti s inseminaci? Dekuji. Jinak se snazime jiz 11. mesic.
@jannahh Ahoj zkusenost s tim nemam,ale pred tim nez do sebe nechas rvat hormonalni stimulaci radeji to 5x zvaz...
@kockakacka @anetka9 tak je to správně 🙂))
@kockakacka @maky_s Ahojky. Naprosto te chapu. Jedine co ti na to rict je to, ze cim vic se budes snazit, tim si oodalujes jistotu. Psychika dela mnoho a pokud se soustredis jen na tehu atd, tak to telo se zachova a nemusi to vyjit.
Ja vim lehce se to rika, zazivam si to same. Min.mesic jsme se zacali snazit poprve a od ovu jsem se sledovala, kazdy den jak blba a takoveho zaziteho zklamani behem 14dni jsem snad nezazila a taky jsem si rekla dost. Tak nejak se milujeme porad. Sice ,,tusim,, kdy byla ovulka, ale proste nechavam to a uvidim. Taky to doporucuju 🙂
A i to s tehotnymi. Ja mam dve kolegyne v praci, nejlepsi kamaradku a spousty dalsich kolem sebe a leze to na mozek. Jen se zkuste min soustredit na toro. drzim palecky at se oboum zavede ;)
Ja sem momentalne ve fazi cekani. 30.ma dorazit mrska a tak cekam 🙂
@boukalinka Ahojky, brala jsem clostilbegyt 7 mesicu.Tak s timhle uz pocitam.
@jannahh ahoj, já v červnu absolvovala první IUI, bohužel to nevyšlo, tak mě s ohledem na čas (v říjnu mi bude 39) čeká v srpnu IVF. Nemám problém s ovulací, takže jediné hormony byl Utrogestan po IUI na dva týdny. Jinak jsem se cítila úplně normálně. IUI je hrazena 6x do roka, pokud vám ji v CAR doporučí spíše než IVF, tak to zkus..
@tynka07
@anetka9 ja to vim, ale dnes 1.DC tak i pres tu nesnesitelnou bolest mam radost a jdeme do toho znova a s nadšením (tedy az mi to skončí 😂) jinak manzel včera překvapený, ze to na druhy pokus nevyšlo a rikal, ze tedy se snížením zaceneme hned, ne az v zari a ze by jako rad, aby se do Vánoc povedlo a kdyz ne, tak jdeme na vyšetření 🤔 Podle me brzy, ale jsem rada, ze to chce a je to vlastně cele jeho iniciativa. To on prisel s tim, ze "uz" chce rodinu
@petronelle i my jsme zrovna docela dost jezdili na kolech, byli na několika oslavách, takže jsem měla i víno a vůbec jsem s tím nepočítala a možná právě to je ono, protože měsíce předtím jsem se až moc pozorovala a to byla asi ta chyba 🙂 Včera jsem se chtěla objednat k dr., ale má dovolenou, tak tam budu volat až příští týden, tak snad pak bude vše ok 🙂....jinak s tím tatarákem, tomu bych se asi vyhnula. Já ho nikdy nejedla, ale asi mi bude chybět sushi, nebo si budu dávat jen zeleninové, no a co se sýrů týče, ty asi budu jíst pořád, s mírou 🙂
@kockakacka koukam ze toho mame spolecnyho vic nez dost:D kdyz jsem mela MS po prvnim mesici zkouseni a pravidelneho sexu, tak manzilek, ac hrozne nechtel vysadit HA pred druhou pulkou statnic, tak byl celej smutnej a rekl, ze chce koupit vitaminy:D
Tak holky,pro odreagování se a odvedení myslenek od otěhotnění a dětí - po roce to jde vím dál hůř - jsem si včera vzala knížku! Drama,krimi,napínavé jak prase,si říkám TO MĚ VTÁHNE! 😀 No a na 2. straně se doctu,že hlavní vyšetřovatelka je těhotná.... Někdy se tomu prostě nedá vyhnout😂
@tynka07 to je těžké, jak píšeš no..některý dny bych ráda věděla jestli se zadařilo a je to nesnesitelné a jiné dny mi to je jedno, nechávám to plynout, protože stejně se dřív nic nedozvím..Myslím, že to tento měsíc nevyšlo, tak se s tím tak trochu smiřuji, abych nebyla zklamana až dorazí MS. Mám doma fakt raubíře, takže je to už takové jiné než před třemi lety,to jsem visela na netu a přečetla snad vše, měli jsme hrozné štěstí, že to klaplo hned a já nezažila to zklamání. Předtím jsem byla v takové krásné sladké nevědomosti (asi jako každá prvorodička), teď se bojím jak to zvládnu s jedním prckem, domem, prací atd....Potřebuji nějakou holčičku do party, jsou tady na mě v přesile 🙂
@anetka9 ty ses ale vubec nepochlubila! Říkala jsi, ze az na podzim! Tak super "jsme v tom spolu" 👍🏻😂
Jinak jsem si vzpomnela, ze jsem pred mesicem zacala uzivat zelezo protoze se pomnerne dost hybu, tak aby mi nic nechybelo. Tezko rict, jestli to muze mit primou souvislost s otehotnenim ale asi se tim nic nepokazi... 😉
@badyr Ja na to prave ani moc nemyslela 🙂 nebyl cas... jen obcas kdyz jsem zahledla tehotnou nebo jsem to dostala a mesice utikaly... a najednou jsem oslavila 29 narozeniny a bylo mi lito, ze to do 30 nestihnu. Tesne... ale nakonec stihnu 🙂
Drzim pesti at ti to lekar take potvrdi. Ale verim ze ano 🙂
Vidim, ze taky zijes asi aktivne. Budes s nejakymi aktivitami pokracovat? Mne doktorka vcera zakazala beh i motorku. Sice vidi, ze je vse vporadku a ja myslim ze bych tonzvladla, ale kdyby se ted neco pokazilo kvuli me nerozvaznosti, neodpuszila bych si to...
@petronelle Uvidím, po první kontrole, poptám se doktora co můžu a co ne. Cvičila jsem jógu, ta se ze startu nedoporučuje (jsem někde četla), tak tu asi teď vynechám, ale myslím, že lehce kolo a procházky nemůžou nic pokazit. Na podzim bych třeba ráda přidala plavání a případně pak jógu pro těhotné, uvidíme, jak se bude dařit 🙂
@badyr Drtim pesti 😉

@malinkaelinka paráda, tak ať se neobjevuje :D ... ne nadarmo se říká, že léto je nejplodnější :D a tak ty dva dny, to už bude jistější, moc ti to přeju 🙂