icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kristyn.g
29. pro 2017

@aklin určitě si dojdi. S krvácením já to,měla dlouho když jsem,měla cystu, dvakrát. Držím palce!

kristyn.g
29. pro 2017

@fanunka moc gratuluji, my už začali taky lekarsky, jsme teprve na začátku v podstatě přišli další komplikace tak to půjde pomalu, já už čekání ze by to samo přišlo vzdala

baraskaska
29. pro 2017

@katmir na 9dpo nadhera. Ja mela 9dpo snehobilo. 🙂 drzim pesti at sili a sili 👍

kristyn.g
29. pro 2017

@katmir ty jo tfuj tfuj ať sílí!

pavlina30
29. pro 2017

Ahojky holky prosím brala tu některá Norethisteron?Doktor mi ho před Vánoci napsal krvácela jsem už 26 dní tak aby se krvácení zastavilo a přítel si užil svátky 😀 Řekl mi že se přez něj nedá otěhotnět.Teď jsem ale četla spoustu diskuzí že přez něj holky normálně otěhotněli.Tak teď nevím nechtěla jsem do sebe nic cpát,ale zase už jsem sama měla plné zuby toho krvácení.A o mimi se stále snažíme doktor mi neřekl že při tom Norethisonu bychom se měli chránit což by se prý mělo podle toho co jsem vyčetla v diskuzích.Tak by mě zajímalo jestli jste ho některá taky brala

apple_tree
29. pro 2017

@fanunka No my se snazime od unora, rekli jsme si, ze tomu dame cas do konce roku. Pristi MS by mela prijit 6.1., tak bud neprijde, nebo se objednam k doktorovi a zacnem to aktivne resit. Prece jen, dnes je mi 33, nemam cas ztracet cas.

karin1712
29. pro 2017

@katmir vidím ho krásně. Držím pěsti. Jukni jak jsem to měla já

aklin
29. pro 2017

Uz jsem prifrcela z gyndy. Doktor opet nic nevidel, jsem zcela v poradku. Napsal mi mnou znamy norethisteron. Poprve mi zabral jen kdyz jsem ho brala. Uvidim co bude dal. Ovulace u me uz probehla, coz jsem si myslela.

pavlina30
29. pro 2017

@aklin Můžu se zeptat na co ti ho doktor napsal?Já ho teď beru protože jsem krvácela 26 dní v kuse a konec byl v nedohlednu

dasa.77
29. pro 2017

@karin1712 krásně sílil👏

fanunka
29. pro 2017

@apple_tree 🙂 jj to je rozumne 🙂

alexkisss
29. pro 2017

Zdravím pridam fotecku ovu testu ten poslední dělám dnes a kontrola u dr s výsledkem ze nam dozrává krásné jeden folikul ma otázka zní je ten poslední testik už pozitivni?

aklin
29. pro 2017

@pavlina30 napsal mi ho, protoze jsem krvacela mimo cyklus. Minuly mesic jsem hned po ms zacala krvacet cca 3 dny, pote tyden pauza a pak tyden pred ms jsem krvacela, ktere pokracovalo menstruaci. Takze dva tydny krvaceni. A nyni po ms jen spinim a spinim.

aklin
29. pro 2017

@pavlina30 pri nem se da otehotnet. Pokud ho budes budes uzivat od 5. dne zablokuje ovulaci. Ale jinak se bere az po ovulaci. Pri zacinajici lecbe nevim ktery den, ale pri pokracujici lecbe az 17 den. Ja to tak vidim, ze zacnu az 10 dni pred ms.

maice
29. pro 2017

@alexkisss Jeste vydrz...vecer nebo zitra bude ;)

anetka9
29. pro 2017

@alexkisss A kolik ti u doktora řekli, že má ten folikul?🙂

pavlina30
29. pro 2017

@aklin Mě právě dr řekl ať ho začnu brát hned 😵 Abych přestala krvácet

mandarinka90
29. pro 2017

Tak holky já pořád zobu drmek a posunul mi ovu, vždycky ji mam kolem 11 DC a teď mám 15 DC a testy stále nejsou úplně pozitivní.. Spíš se mě zda, že čárka začíná slabnout? No uvidíme.. Každopádně nejspíš mi to ty moje hormony malinko srovnalo, ptz touhle dobou jsem každý měsíc začínala špinit a teď zatím nic.. Tak uvidíme jestli to vydrží. Držím všem palečky a do nového roku přeji hodně zdravíčka a co nejvíc miminek 🙂

aklin
29. pro 2017

@pavlina30 jestli ti to rekl, zacni ted po dobu deseti dnu.

alexkisss
29. pro 2017

@anetka9 folikul je prý těsně pred prasknutim dr říkal ze to vypadá tak na pondělí

anetka9
29. pro 2017

@alexkisss Tak to by mohl ten test ještě zítra zesílit🙂

pavlina30
29. pro 2017

@aklin No já ho beru už od 19.12.Doktor řekl že ho mám brát dokud nebudu chtít krvácet že jakmile ho vysadím začnu zase krvácet.Beru 1x denně

aklin
29. pro 2017

@pavlina30 hmm tak to nevim. Nejsem doktor, ten vi co a jak.

ufounek
29. pro 2017

@pavlina30 také jsem ho brala, po vysazení HAK nemám samovolně MS, tak abych porat nemusela chodit na vyvolavacky. Bylo mi řečeno, že se při něm mužem snažit a že se to může povist. Přečti si přibalak.. obsahuje umělý progesteron, který je produkován po ovulaci, takže tělo si myslí, že už ovu proběhla, jakmile vysadis, měla bys začít 1DC. Mě teda nepomohl, ale mám problém s hormonama..

ufounek
29. pro 2017

@pavlina30 napsala jsem to nesrozumitelně.. po vysazení bys zase měla začít krvácet, u mě to pár dní trvalo, reakce podobná jako když máš při braní antikoncepce 7 denní pauzu..

pavlina30
29. pro 2017

@ufounek Děkuji za vysvětlení 🙂 No já doufám že až ho vysadím budu krvácet normálně a me zase 26 dní v kuse

ufounek
29. pro 2017

@pavlina30 to asi záleží na příčině, Mudr Ti nic neřekl?

pavlina30
30. pro 2017

@ufounek Byla jsem těhotná,ale o mimi jsem přišla.Ale nevěděla jsem to protože jsem krvácela stále.Ale proč to krvácení to mi dr neřekl

sarivojvodova
30. pro 2017

Ahoj holky, já se omlouvám ze vám tady prerusuju konverzaci, ale potrebuju radu. Mám 6. den spoudeni ale na testu je tohle(1.foto) a dnes ráno nic( 2.foto)

lucifervlkova
30. pro 2017

@sarivojvodova Mi to taky takhle udělalo.Těhotná sem nebyla.Mudr.raději kontrolně krev kvůli mimoděložnímu,ale odešlo s menzes.

Strana