Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katmir na 9dpo nadhera. Ja mela 9dpo snehobilo. 🙂 drzim pesti at sili a sili 👍
Ahojky holky prosím brala tu některá Norethisteron?Doktor mi ho před Vánoci napsal krvácela jsem už 26 dní tak aby se krvácení zastavilo a přítel si užil svátky 😀 Řekl mi že se přez něj nedá otěhotnět.Teď jsem ale četla spoustu diskuzí že přez něj holky normálně otěhotněli.Tak teď nevím nechtěla jsem do sebe nic cpát,ale zase už jsem sama měla plné zuby toho krvácení.A o mimi se stále snažíme doktor mi neřekl že při tom Norethisonu bychom se měli chránit což by se prý mělo podle toho co jsem vyčetla v diskuzích.Tak by mě zajímalo jestli jste ho některá taky brala
@fanunka No my se snazime od unora, rekli jsme si, ze tomu dame cas do konce roku. Pristi MS by mela prijit 6.1., tak bud neprijde, nebo se objednam k doktorovi a zacnem to aktivne resit. Prece jen, dnes je mi 33, nemam cas ztracet cas.
Uz jsem prifrcela z gyndy. Doktor opet nic nevidel, jsem zcela v poradku. Napsal mi mnou znamy norethisteron. Poprve mi zabral jen kdyz jsem ho brala. Uvidim co bude dal. Ovulace u me uz probehla, coz jsem si myslela.
@apple_tree 🙂 jj to je rozumne 🙂
Tak holky já pořád zobu drmek a posunul mi ovu, vždycky ji mam kolem 11 DC a teď mám 15 DC a testy stále nejsou úplně pozitivní.. Spíš se mě zda, že čárka začíná slabnout? No uvidíme.. Každopádně nejspíš mi to ty moje hormony malinko srovnalo, ptz touhle dobou jsem každý měsíc začínala špinit a teď zatím nic.. Tak uvidíme jestli to vydrží. Držím všem palečky a do nového roku přeji hodně zdravíčka a co nejvíc miminek 🙂
@pavlina30 také jsem ho brala, po vysazení HAK nemám samovolně MS, tak abych porat nemusela chodit na vyvolavacky. Bylo mi řečeno, že se při něm mužem snažit a že se to může povist. Přečti si přibalak.. obsahuje umělý progesteron, který je produkován po ovulaci, takže tělo si myslí, že už ovu proběhla, jakmile vysadis, měla bys začít 1DC. Mě teda nepomohl, ale mám problém s hormonama..
@sarivojvodova Mi to taky takhle udělalo.Těhotná sem nebyla.Mudr.raději kontrolně krev kvůli mimoděložnímu,ale odešlo s menzes.

@aklin určitě si dojdi. S krvácením já to,měla dlouho když jsem,měla cystu, dvakrát. Držím palce!