Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@sarivojvodova Tak teď už nám to musí vyjít!🙂
@katmir A po sobě nebo v nějakém rozmezí?🙂 jinak gratuluju🙂
Duben a cervenec biochemicke tehu. Takhle silne testy jsem ani nemela,tak ted to vypada lip.
Jinak ja uz mam doma dve pubertacky a tam jsem otehotnela pri antikoncepci.
@katmir Teď to vyjde 💕
Holky jsem asi blba ale to dpo jsou dny po te ovulce?
Ano,jsou
@maice já chci vydržet až do ms jestli přijde nebo ne.. Ale už teď vím, že to nevydržím 😀
@mandarinka90 😂😂 Normalka
@maice Ja jsem cca 9 dpo, ms (ne)ocekavam v sobotu. Posledni pokus, nez pujdu k doktorovi.
@mandarinka90 to je klasika u většiny :D že chtějí vydržet a nevydržejí :D
@apple_tree držím palečky ať se stane zázrak <3 a nemusíte tam 🙂
@mandarinka90
@apple_tree To cekani je nekonecny!!! Ja mam rak nepravidelny cyklus,no zkusim nekdy pristi ctvrtek...uvidime
@maice Drzim palce 🙂 Ja pockam s testovanim az do nedele, pokud neprijde ms na cas. Ale uz s tim, ze by to vyslo, vubec ani nepocitam. Zas se uklidnuju tim, ze kdyz zacnu resit doktory, ze se aspon bude neco dit a budem vedet, na cem jsme.
@apple_tree No pockej...ja az pristi ctvrtek :D
@aklin mám to uplne stejně, sice malinko, ale i tak to znamená ms :( řešila si to nějak s dr? Mě to teda každý měsíc naštve, brala jsem duphaston, ale vůbec nepomohl.. Naopak se me zdálo, že jsem spinila ještě víc
Tak holky,dnes ke me nas 3lety synek pribehl s ruzivym overalkem vel 50. a slovy:”Mami,to koupime!!!” Keeeeez by 🙏
@mandarinka90 duphaston jsem take brala a nepomohl. Akurat nadelal paseku. Me to spineni zpusobuje nejaka delozni zlaza, ktera se presunula do cipku a ta je drazdena. A reaguje stejne jako ms. Pry to nema vliv na poceti. No nevim, nevim. Zkratka to beru jako predzvest.
Ahoj holky, tak po dlouhe dobe jsem zavitala opet mezi vas 🙂 Meli jsme s manzelem dost starosti a nebyl cas sem zajit, natoz resit mimco, ale vse se uklidnilo a zacali jsme na mimcu pracovat intenzivneji, tak snad se zadari a dalsi MS neprijde a misto ni se zobrazi dve // na tehu testu. Ale to si jeste pockam, jsem teprv 10 DC a cykl mi trva v prumeru 28 dni. (po uprave diky kontryhelu)
@kaitinka tak to uz je pomalu na case usilovne zaoracovat. 🙂 tak tfuj tfuj...
@baraskaska no uvidime, ale mohlo by se zadarit, jsme s manzel ve vetsi psychicke pohode nez do nedavna a dokonce memu manzelovi konecne doslo, ze pokud chceme mimco, tak i on pro to musi neco udelat 🙂 Hodne zmenil pristup vuci me (samozrejme jen k lepsimu), vic se mi venuje po vsech strankach, takze si myslim, ze pokud nebude anovulacni cyklus, mohlo by to konecne vyjit 🙂
@kaitinka tak to je moc dobre budu drzet pesti. At uz tam ty dve // jsou. 😉
@baraskaska moc dekuji, snad se zadari 😆
Holky potřebovala bych radu. Když nemám ten levý vejcovod, ale na testu ovulace je každý měsíc tak tu ovulku ukaze i ten nefunkční vejcovod?? Mě je blby se ptát dr
Tak už to vím 😂holky prominte mi ty otázky. Odpověď už znám

Ten duch sílí! Drzim palce @katmir