icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

anetka9
3. led 2018

@lola88 Tak pak dej kdyžtak info:D🙂

maice
3. led 2018

@lola88 To vypada slibne...ja u druheho syna 12dpo pozitivni tt a ovu uplne 100% pozitivni nebyl...tady to vypada superslibne!!! Drzim palec

lola88
3. led 2018

@anetka9
@maice holky diky, ja snad rano ten tt udelam! 😀

maice
3. led 2018

@lola88 Udelej...myslim,ze tam bude pekny darecek 🙂

lola88
4. led 2018

Holky....já ani nemůžu mluvit, snad je to na dobré cestě, prosím prosím 🙏

maice
4. led 2018

@lola88 Kraaaaasa,ja to rikala❤️🙏

kajurell
4. led 2018

@lola88 potichu gratuluji 👏❤️

cizinkaa
4. led 2018

Ahoj devcata. Mam dotaz, na ktery urcite budete vedet odpoved. 🙂 Prvni dite nebylo planovane, ale presto vim, kdy presne se nam zadarilo. Podle doktora jsem totiz mela potvrzenou ovulaci. 29.4. byl posledni den MS, 13.5. potvrzena ovulace a zaroven sex, pote uz tehotenske priznaky. Mohu ted znovu spolehat na to, ze ovulace bude tolik dni od posledniho dne MS? Nebo muze byt uplne jindy? Diky za odpoved. ❤

mirii30
4. led 2018

Ahoj holky, vcera jsem sem davala ..jestli nemůže drmek rozhodit cyklus. Dnes jsem nyvydrzela a udelala test...🙂

mirii30
4. led 2018

Jinak se snazime od února, kdy jsem byla na revizi pro zt. Poslední mesic jsem uzivala na radu holek tu.....drmek a vypadá, že pomohl👍🙂Mám strasnou radost a muzu ho jen doporučil!

maice
4. led 2018

@mirii30 Krasa,gratuluji...teda tady se to mnozi...doufam,ze za tyden tam budou taky 2

katmir
4. led 2018

Ahoj holky,tak dneska takhle.

anetka9
4. led 2018

@lola88 haaa mela jsem pravdu🙂 ted jen aby silil🙂

anetka9
4. led 2018

@cizinkaa ahojda, to si myslim, ze nemusi, ze se to muze uplne zmenit, kor kdyz telo proslo porodem🙂 budes to muset znovu vyzkouset🙂 ale prozatim to muzes mit jako odrazovej mustek🙂

apple_tree
4. led 2018

Tak ja uz myslim, ze zacinam pomalu a nenapadne spinit a naladu mam totalne mizernou, ze bych vrazdila. Takze prichod ms uz je vicemene jasny a v pondeli volam na gyndu, chjo.

beluska335
4. led 2018

Ahoj, naposledy jsem tu byla v září. Doteď jsem merila jen BT ale od tohoto měsíce jsem tedy po doporučení vyzkoušela i ovulační testy. Ovulace tedy proběhla takže teď už jen čekat jak to dopadne.

niki1107
4. led 2018

@mirii30 Velká gratulace !!! 🙂 Ja taky beru drmek první mesic, zatim jsem ale netestovala, protoze mam cyklus po vysazení antikoncepce nepravidelny, ale na zaklade dvou posledních jsem to mela dostat dnes a zatim nic. Pozorovala jsi nejake priznaky na sobe?

mirii30
4. led 2018

@niki1107 děkuju moc! Jinak příznaky... bolest břicha jak na MS občas takove dloubnutí a divná pachuť v puse. Moc držím pěsti at ty // brzy najdeš😉

fanunka
4. led 2018

@katmir moc hezky :*

solteeskaa
5. led 2018

Ahojky snazilky prosim vas od 2.1 je mi zle a jsem nejaka unavena tak jsem to zkusila a testla jsem se a vysel negativne dnes jsem 30den cyklu a vcera jsem zvracela sice s pomoci prstu ale strasne se mi ulevilo tak nevim mam si udelat test? Chtela bych miminko ale nechci byt zklamana...cyklus mam nepravidelny v rijnu 29 dni listopad 36 dni a dnes nevim bud mam 3dny zpozdeni nebo to mam za 3dny dostat...tak nevim jestli mam zkouset ovulka byla cca 18-26.12...

sticker
apple_tree
5. led 2018

MS dnes dorazila, vanocni zazrak se nekona:( Tak jsem se objednala na gyndu, ale vezme me az 22.1., takze jeste dalsi dlouhe cekani prede mnou a to jsem se tesila, ze se aspon neco zacne dit.

apple_tree
5. led 2018

@solteeskaa No zle ti muze byt z cehokoliv. A kdyz nemas pravidelny cyklus, tak tezko rict. Tak jeste pockej treba ty tri dny a otestuj znova. Jestli byla ovulace az 26.12., tak na pozitivni test mas jeste par dnu cas 🙂

martinasip
5. led 2018

@solteeskaa ja bych este pockala ;)

fanunka
5. led 2018

@apple_tree achjo to čekání :( to je to nejhorsi

apple_tree
5. led 2018

Holky, jsem jedina, koho vylozene sere tady ten novy vzhled fora? Ja z toho uplne silim

sticker
maice
5. led 2018

@apple_tree Nejsi!!!Hnus

maice
5. led 2018

Holky,brala jste nektera utrogestan??? Tocila se Vam po nem hlava???

lucifervlkova
5. led 2018

@maice Ahoj ja ho beru a hlava se mi toci,pokud ho beru ustne.Jinak ne

anetka9
5. led 2018

@apple_tree Taky mne to vadi:/
@maice ja ho beru vaginalne a nic mi neni🙂

katmir
5. led 2018

@maice uplne hlava ne,ale jsem po nem dost k.o.,kdyz ho polykam,coz je vzdy odpo v praci,kdyz zavadim,tak je to lepsi.

Strana