Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky. Je tu nekdo s TP v září?
Protoze bych porod neudychala,jsem tezky astmatik,a k tomu jeste dalsi zdr.problemky. Rada bych normalne,ale riskovat nic nebudu,ale to je jeste hodneee moc predcasne to resit.
U nas podle ms 6.9.,a dle ovu cca 12.9.coz je presnejsi.
Dnes jsem udelala velky krok. Zmenila jsem gynekologa, jedna se o expertu v oblasti neplodnosti. Pristi tyden se uz bude neco resit. A dojde i na hormolni profil, ale az budu mit ms. Od vcerejska krvacim, ale to bude nasledek vysazeni norethisteronu.
@dasa.77 týýjo právě že vůbec :( já snad zešílím vůbec nevím co se ve mě děje a to mě hrozně nervuje :( u Apolináře se se mnou rozloučili a moje gynekoložka mě ani nechce vidět? tvleeeeee ... jen jí mám hodit propouštěcí zprávu. U apolináře mě ještě objednali na screening ale až 16.2. mě se chce plakat to nemůžu vydržet taková doba :(
Tak holky dnes jsem obědnala Drmek teď mám Ms jakmile skončí mám v plánu začít ho brát tak doufám že nám k tomu vysněnému miminku pomůže

@hanny1994 Takhle jak je samostatnej tak šmouhu vidím🙂 Kolik jsi dpo?🙂